Dopingová aféra
Putin a Isinbajevová kritizují ruský trest. Vražedné, tvrdí tyčkařka

10.12.2019 11:55

Ruský prezident Vladimir Putin považuje trest pro ruský sport, který v pondělí vynesla Světová antidopingová agentura (WADA), za porušení olympijské charty. Rusové podle něj mají důvody k odvolání proti vyloučení z vrcholných sportovních akcí na čtyři roky. Bývalá tyčkařská šampionka Jelena Isinbajevová označila verdikt WADA za "krutý, nespravedlivý, nehorázný a vražedný pro ruský sport". Není si jistá, že možnost závodit pod neutrální vlajkou opravdu chrání zájmy čistých sportovců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Nakobyl (2 hlasy) 10.12.2019 16:12

    Většina lidí je přesvědčena, že drogy a doping jedou hlavně v USA, že...

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 10.12.2019 15:59

    Putin nemá co kritizovat, chytili je a usvědčili ze státem...

  • Jiří Vojíř (1 hlas) 10.12.2019 17:42

    Je jasný, že za vše můžou Rusové! Za globální oteplování, za sucho,...

  • Henex - (1 hlas) 10.12.2019 17:25

    Ty jsi roztomilý, Rozlile... Oni utekli a schovali se, aby je jejich...

  • Dalis Dobrota (1 hlas) 10.12.2019 16:17

    Kam ten svět spěje, že ty Rusy tak diskriminují. To je jak vyhlášení...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je jasný, že za vše můžou Rusové! Za globální oteplování, za sucho, za plnění Evropy migranty,za zdražování potravin u nás, za americký agrese, za kácení pralesů v Amazonii, za kontaminovaný masa dovážený k nám s Polska, za schnilý brambory ve sklepě i za to že moje babička dostala rýmu. A jsem přesvědčen, že nedávno odpálili i tu sopku na Zélandu.

1 hlas

Většina lidí je přesvědčena, že drogy a doping jedou hlavně v USA, že je nesmysl, aby to bylo jen v Rusku. A ejhle, všichni jsou čistí, včetně bývalých ruských satelitů a jen Ivan je zobe

2 hlasy

Kam ten svět spěje, že ty Rusy tak diskriminují. To je jak vyhlášení války.

1 hlas

Putin nemá co kritizovat, chytili je a usvědčili ze státem sponzorovaného podvádění. Kecy o chartě si může nechat na koledu.

2 hlasy

Zase placas nesmysly Juniore! Nikdo je nechytil a nikdo neusvedcil. Akorat je usvedcil podplaceny prase Rodcenko, byvaly reditel Rusada, ktery sam jak rikaji sportovci z olympiady v Sochi jim michal kokteily s drogama. Jo, a potom jako zbabelec utek na zapad a jako vzdy se uz nikdo nemuze na nic zeptat. Proc nezustal zmetek podplacenej v Rusku a nevysvetlil jak to Rusky stat dela s tim dopingem. Vzdyt byl zodpovedny aby nebyl v Rusku pouzivan doping. Utek, a uz nikdo prasaka podplacenyho nemuze najit aby se ho na vsechno zeptali. To samy se Skripalem, zmizel a uz se nikdo nemuze na nic zeptat. Uz je to ostudny jak se proti Rusku chovaji.

0 hlasů

Ty jsi roztomilý, Rozlile...
Oni utekli a schovali se, aby je jejich bývalí kumpáni nezavraždili. Tak to totiž u vás v Rusku chodí...
Všechno je zfalšovaný, samý podvod a lež, už ani sami Rusové nevědí, co je pravda a co ne. Inu Moskalové, i tu svoji bohatýrskou minulost dílem ukradli, dílem zfalšovali. Potěmkin je holt stále inspirativní...

1 hlas

Ano, ano, ti bohatyri byli vlastne ukrajinci! Proto tak dobre znaji jak polejvat lidi benzinem a zapalovat, usekavat hlavy policajtum, strilet lidem do zad. A o Potemkinich vesnicich nedavno psali na prvnich strankach v NY Times, Daily News a dokonce na Tydnu. 68,000 bezdomvcu v New Yorku, 70,000 v L.A., 50,000 v Seatlu, 45,000 v Detroitu, a dalsich tisice v druhych mestech a jeste k tomu 28,000 v Cesku.

0 hlasů

Vy Moskalové postrádáte jakoukoliv sebereflexi...
Ano, ano, ti bohatýři byli vlastně Ukrajinci! Těm jste ukradli jejich minulost. A tu krutost pochytili od vás Moskalů, potomků divokých finských kmenů, vazalů mongolských chánů...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov