Tenis
Allertová je v Austrálii poprvé v životě v osmifinále grandslamu

19.01.2018 06:31 Aktualizováno 19.01. 07:23

Tenistka Denisa Allertová je poprvé v životě v osmifinále grandslamového turnaje. Ve 3. kole Australian Open porazila 6:1 a 6:4 Polku Magdu Linetteovou. V dalším kole ji čeká čtvrtá nasazená Elina Svitolinová z Ukrajiny, která po Kateřině Siniakové vyřadila patnáctiletý objev turnaje Martu Kosťukovou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nyní program nezáživný. Ještě si lze tak 2 hoďky přispat než nastoupí Strýcová, Berdych zakončí program. Taky tak kolem 8 hod to vidím nejdříve.

0 hlasů

Stav 14-13 už Halep na servisu potvrdila a po 3 hodinách a 45 minutách též postupá. Její soupeřka Davis však už byla evidentně na pokraji sil. Musela žádat i medical time- out. Kdo by takou bitvu čekal. Třeba ani nedojde na ČF Halep- Plíšková. Nechme se překvapit.

0 hlasů

Garcia již též postupá. Utkání čistou hrou dopodavala ač na postup musela přes 3 sety.

0 hlasů

Symbolicky Karča zloun zakončá esem. Celkem 11. Neco zelenooke Brnance stale chybi, ac se snazila. Mozna uz roky a samozrejme servis. Halep stale hrá. 11-11!!

0 hlasů

Kratasem si Karča pomohla k brejkbolu a ten ziskala, maly mecbol, nyni bude podavat na vitezstvi.

0 hlasů

Safarova- Pliskova v setu 2 5-5. O servis Safarove se hrá v prumeru o minutu dele. Stale u ni trva nesvar, ze slabe druhe podani namiri v sit.

0 hlasů

Stale Halep setrvava na kurtu 8-8. Co vse Davis vrati a obeha!

0 hlasů

Halep druha sance. 8-7 a servis. Davis uz ma 55 nevynucenych chyb oproti 27 Halep. Halep muze i dokazat jak vyjimka potvrzuje pravidlo. V setu 3 tou dotahujici....

0 hlasů

Tak nam postoupila Madison Keys, drzi americkou zastavu. Halep zapas za stavu 5-4 nedopodavala a ted v uzkych. Karča prave v TB ziskala prvy set, kdyz vyuzila prvni setbol. TB v pomeru 8-6.

0 hlasů

Treba to nekdo cte ale nema potrebu reagovat. Ja si to uzivam kdyz smim. Pokud si prectu diskusi na jinem serveru, mym postrehum a komentarum se nikdo nevyrovna. Zive malokdo prispiva. To vysada ma a plno lidem schazim.

0 hlasů

Opravdu skvělá diskuze. 15 Cajthamlů,a žádná odezva. Vlastně je to dobře. Nikoho nezajímájí ty Tvoje bláboly.

0 hlasů

Dávno víme, že dvojchyba v TB nepatří. Tsonga se jí dopouští a ztrácí první set. Věřím, že už nebude mět také štěstí jak se Shapalovem, kanadským sportovcem roku 2017! Vždyť tatík Tsonga už nemá tenisu co dát.

0 hlasů

Strojová hra obryně se rozsypala, teď už to CSN zvládne a já jsem tomu rád. Ona a Allertova jsou nejpozitivnějším překvapením turnaje.

0 hlasů

Seppi četl podání Karlovice, ten už mečboly esy neodvrátil a končí. Potvrzá se stará pravda. Kdo v setu rozhodujícím musí dotahovat, je v nevýhodě.

0 hlasů

Kanepi- CSN se nám otáčí. 1-1 a je tu i brejk. Kanepi zafacla, těžko se pohybuje, doufejme, že hrubá síla stačit nebude. Nadal už získal úvodní set. 6-1.

0 hlasů

Dr.Ivo eso na mečbol, další při výhodě a je 5-5. Když se to umí je to radost sledát.

0 hlasů

Kanepi získává na CSN bleskově úvodní set. Asi jejímu valašskému drtivému stylu křehká Carla stačit nebude. V dalším kole jí pravděpodobně bude čekat Ostapenko.

0 hlasů

Schwartzman posílen petisetovym utkáním s Lajovicem vyzrál i na Dolgopolova. Vyzve v OF Nadala?

0 hlasů

33 es a Dr. Ivo se vrací v zápas. Dvěma vítěznými TB srovnal stav setů. Teď už se TB hrát v setu rozhodujícím nemůže. Cilic- Harrison už měli hrát.

0 hlasů

Z ženské dvouhry stojí zmínit ještě dvě utkání Barty- Osaka a Kerber- Sharapova. Škoda, že pak v singlu mužů nevyzve Thiema Veselý....

0 hlasů

Ani Halep se nedostá v night session. To už má pro své jméno rezervované Federer. Smůlu má pak třeba Saša Zverev. Čeká ho obryleny Chung a nastoupí hned po Halep, která program zahájí.

0 hlasů

Zbývá Strýcová- Pera. Též třetí utkání z programu. Po mužském singlu Marterer- Sandgren. Vítězku by čekala ta co bude úspěšnější v derby českém. Opět ta netenistka má nejsnazší cestu. Ahn, Arruabarrena, Pera.....

0 hlasů

V Hisense Aréně jako třetí utkání je v plánu Berdych- Del Potro. Měl by se Berdych hecnout a všechen um prodat. Hrá tedy po utkání Bennetau- Fognini.

0 hlasů

Známe zítřejší rozlosování. Naši zástupci tentokrát nezačnou program, ale v night session je též neuvidime. Po utkání Bogdan- Keys dojde na české derby Plíšková- Šafářová. Šafářová bude pro Kvitomily jistě náhradou. Takže Karča zloun do toho !!!!!

0 hlasů

Jak dnes vypadají výsledky? Až příliš se trápil Edmund, malý Milos dohrál. Na pokraji vyřazení Rublev a Karlovič. Zklamala mě právnička Cornet.

0 hlasů

No tak, před dvěma lety Allertova vyhrála, co jí brání to zopakovat? Navíc Svitolina si stěžovala, že není zdravotně fit. Dají to konečně činovníci v night session?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov