Tenis
Berdych v Londýně padl s Benneteauem, Kvitová naopak uspěla

19.06.2018 18:45 Aktualizováno 19.06. 20:44

Tenista Tomáš Berdych nenavázal v Londýně na čtvrtfinále z minulého týdne ve Stuttgartu a v přípravném turnaji před Wimbledonem vypadl hned v prvním kole. Osmého nasazeného českého hráče dnes na trávě v Queen's Clubu porazil 7:5, 3:6 a 6:3 šestatřicetiletý Francouz Julien Benneteau. Po téměř roční pauze se v Londýně vrátil Andy Murray, ale v třísetové bitvě prohrál s Australanem Nickem Kyrgiosem. Petra Kvitová zahájila obhajobu loňského titulu na trávě v Birminghamu vítězstvím 6:3, 6:4 v prvním kole nad domácí Britkou Johannou Kontaovou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A ještě aby bylo 5 příspěvků! Coric-Zverev mi včera zaskočilo. Saša skončil na domácím turnaji v Halle předčasně. To byl v předchozích dvou letech tam vždy v finále.

0 hlasů

Na Mallorce nás zastupuje Šafářová. Trápila jí nová tenisovà naděje z Ukrajiny. Hrůza byla že si na tom kurtu byly tak podobné. Slušný počin, že dokázala zvrátit i nepříznivě se vyvíjející druhý set. Teď ji čeká Azarenka. Ta víc matka jak tenistka v současnosti Tedy až zítra! Dnes žádný z našich zástupců nehrál. .I přesto se dají zajímavá utkání najít.

0 hlasů

Prohra Berdycha? Klíčová hra 0-1 v setu rozhodujícím a následná ztráta Tomášova servisu. Snad 6 shod. Pak už Francouz udržel. Při třech mečbolech na servisu mu však viditelně tuhla ruka. Ten poslední obhozenim proměnil. Moc se mi líbilo utkání Kyrgios- Murray. Brit se vrátil důstojně ač prohrál. Kyrgios Queens může i vyhrát když tam není Federer.

0 hlasů

Další tedy postoupila v Birminghame ta netenistka Strýcová! Tři sety se trápit s hráčkou z kvaldy? Plíšková nestačila na Kasatkinu. Jak školák, i ten hrá lépe. Druhý i třetí set shodně ztratila na svém podání. Jak jsem viděl u setu rozhodujícího stav 4-5 z jejího pohledu a že se chystá na podání......

0 hlasů

Ještě aby nevyhrála nad Konta. Takou šmudlou co neumí vůbec podání. Na trávě je podstatné. Tu by neporazit v setech dvou bylo pochybením. Teď je další povinnost porazit rozklepanou Australčanku která ani neví kde má své pravé kořeny. V té veliké zemi na východě. Rossija !!! Nu a v čtvrtfinále muźe dojít na reprízu loňského finále

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov