Krušné časy
Další rána pro "rekordmana" Zvereva. Kvůli zranění zmešká Davis Cup

01.02.2018 06:30 Původní zpráva

Nepříjemný vstup do nového roku zažívá německý tenista Mischa Zverev. Třicetiletého hráče, který na nedávno ukončené Australian Open, kde se hned v prvním kole zranil a dostal rekordní pokutu, postihla další smutná zpráva. Kvůli svému zranění totiž přijde i o daviscupové utkání.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • martin cajthaml (1 hlas) 01.02.2018 15:51

    Hurá dnes ráno už DC začíná. Ve 3 v Austrálii, ve 4 v Japonsku.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Poslední utkání právě dnes zakončilo zápasy Světové skupiny. Lajovic podlehl Isnerovi v rozhodujícím setu v TB a USA vede v Srbsku na antuce 2-0. Z osmi utkáních jsou 3 2-0,, jinak 5 je smírných. Největším překvapením je porážka Bautisty doma na antuce s Britem Norrie, i když Bautista není typickým španělským antukarem. Jemu víc svědčí beton. Maďary zklamal Fucsovics. Benelmanse měl porazit, a tak Belgičani 2-0 vedou.

0 hlasů

Španele si pozvali Brity na antuku v Marbelu. Jsou velkym favoritem. Prvni bod jim ziskava ve trech setech Ramos- Vinollas.

0 hlasů

Pro domaci Kazachstan ziskal Kukushkin povinny bod a je to v Astane 2-0. Tez Svycar zakoncil nevynucenou chybou za zakladni lajnu.

0 hlasů

Za stavu 4-5 na servisu, i 5-6 odvracel Sugita mecboly, aby pak suverene ovladl TB 7-1. Na rozhodnuti cinovniku muze ted zehrat Seppi. Byl lepsim hracem, TB je o nahode. I v Japonsku tedy po prvem dni 1-1.

0 hlasů

Nishioka hrá v Australii na challengeru, Nishikori Americe, a tak v DC jak by byla druha garnitura. Sugita vedl na sety 2-1, pri stavu 4-5 se vsak na servisu dopustil dvojchyby, Seppi setbolu vyuzil a je na sety 2-2. Pokud i tento set ztrati domaci hrac, bude to pro ne po dnesku krute.

0 hlasů

Krasny vysledek pripisá Kyrgios. Trikrat 6-4, ochozy mu tleskaji a stav Australie- Nemecko je po prvem hracim dni 1-1.

0 hlasů

Micek z rakety Svycara v TB leti za zakladni lajnu a domaci Kazachstan vede na sety 2-0, k prvnimu bodu ma blizko.

0 hlasů

Povol, utahni- oba favorite si poradily s houzevnatymi domacimi vyslanci. Sice museli pres 5 setu, i obracet nepriznivy stav 1-2, ale bod pro svou zem pripisuji.

0 hlasů

Prvni bod ziskalo Nemecko, v setu 5 rozhodl TB. To ta hloupa novinka kterou do krasne hry jmenem tenis zas zasahuji cinovnici. Ale je to dobre, ze domaci musej dorovnavat. Nyni uz hrá Kyrgios je to v jeho silach a budem mit po prvem dni krasne drama. Italove v Japonsku tez hraji rozhodujici set. Respektive Taro Daniel- Fabio Fognini

0 hlasů

Po 3 a pul hodinach v Brisbane 4-4 v setu rozhodujicim. Domaci hrac vedl 3-0.

0 hlasů

Zverev zabral v pravou chvili. Ziskava brejk v setu 4, jde do vedeni 5-3.....

0 hlasů

Fognini si vybira v Japonsku slabsi chvilku. Ito na returnu ziskava druhy set v pomeru 6-3, na sety 1-1.

0 hlasů

Mlady De Minaur se probouzi. Po uvodni treme, kvuli niz ztratil prvy set jde do vedeni 2-1 na sety! Brisbane je svedkem vzpoury. Tu vidime jak nelehkeho soupere mel Berdych na AO.

0 hlasů

Hurá dnes ráno už DC začíná. Ve 3 v Austrálii, ve 4 v Japonsku.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov