Davis Cup
Fognini vybojoval Itálii čtvrtfinále. Postupují i Němci a Američané

04.02.2018 13:44 Aktualizováno 04.02. 17:49

Popáté za posledních šest let se italští tenisté probojovali do čtvrtfinále Davisova poháru. Hrdinou zápasu s Japonskem v Morioce se stal Fabio Fognini, jenž dovedl do vítězného konce dva pětisetové duely. Nad Juičim Sugitou dnes zvítězil za čtyři hodiny a 11 minut. Jeho páteční utkání s Tarem Danielem bylo jen o pár minut kratší. V sobotu navíc Fognini uspěl se Simonem Bolellim také ve čtyřhře.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

a mele a mele a měl a mele, furt dokola, nikoho to nezajímá, ale on mele dál :-D

0 hlasů

Tak dohráno. Hasse holandská jednička zklamal na celé čáře. Ani bod neuhral pro svou zemi. Za stavu 5-6 přišel o svoj servis. Poslední účastník čtvrtfinále je Francie.

0 hlasů

Jináč postoupili Belgie a Chorvatsko. Goffin si ve čtyřech setech poradil s Maďarskou naději Fucsovicsem. Uvidíme jak bude hrát počas sezóny. Chorvate se obešli i bez nasazení Cilice do dvouher. Zajímavý krok, ale vyšel. Třikrát 6-4 vyprovodil Corič kanadského sportovce roku Shapovalova. Měl by si Kanaďan sáhnout do svědomí jakou čest tomuto ocenění dělá.

0 hlasů

Již zbývá k rozuzlení postupujících jediná tajenka. Manarrino- Haase. Nizozemsko v Albertville se ještě drží. Právě Haase srovnal stav setů na 2-2 díky úspěšnému TB. Kéž by srovnal i stav na 2-2 a vynutil pátý rozhodující zápas. Byl by jediným v světové skupině. V jeho silách to je.

0 hlasů

Kdo tedy vse skoncil v prvem kole? Celky bez hvezd, jejich narodnich jednicek az na Australii. Svycarsko, Srbsko, Japonsko, Australie a nyni Britanie. Ji schazel Edmund.

0 hlasů

Cistou hrou uz Ramos dopodaval a Spanelsko dalsi postupujici. Schvalne zda o Britu Norriem jeste uslysime. Pry 4 roky nehral na antuke.

0 hlasů

Bautistu doma zaskocil Norrie, trapil aj Ramose dlho, dva sety ztratil az v TB. V ctvrtem uz pro domaciho favorita 5-1 a je Spanelsko krucek od postupu.

0 hlasů

Kyrgios mi zklamal, tak lehce odevzdat Zverevovi. 0-3 doma, kdy bojuje o srovnani, to bych necekal.

0 hlasů

Fognini vybojoval Italii postup v Japonsku. Jen Japonci hrali bez nej hrace Nishikoriho. Ten mohutne oslavoval vitezstvi na challengeru v americkem Dallasu. Ve dvou setech si poradil s domacim Mc Donaldem. Jestli je mu to prednejsi nez reprezentát vlastni krajinu....

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov