Triumf v Dauhá
Forma jako hrom! Kvitová natáhla vítěznou šňůru na 13 zápasů

18.02.2018 18:55

Tenistka Petra Kvitová vybojovala na turnaji v Dauhá druhý letošní a celkově 22. titul na okruhu WTA. Šestnáctá nasazená Češka zdolala ve finále Španělku Garbiňe Muguruzaovou za dvě hodiny a 18 minut 3:6, 6:3, 6:4 a vítěznou sérii natáhla už na 13 zápasů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V CR ted kazdy chvali Kvitovou, ale ze to byla lina mrcha, ktera pohrdla rozsirit vehlas ceskeho tenisu- aby se stala svetovou jednickou, vyhrala vic GS, to uz nikto najednou videt nechce. Meli by fanousci otevrit oci a uvedomit si to. Neb ten potencial, ten talent v ni odjakziva byl. Vanek ho z ni zas pomaha dolovat.

0 hlasů

Plíšková nechtěla Vaňka,protože si myslela,že nepotřebuje jeho rady. Kvitová ví,že ji cesta za tituly zkomplikovaly zbytečné chyby. a tak si jeho rady bere k srdci. Jak to říkal Lenin? Učit se,učit se. A ne si myslet,že když mám výšku na servis,tak mě to může stačit.

0 hlasů

Potiz je v tom jak tu omylate servis Pliskove. Vzdyt ona ho uz nema dobry, zaspal jste dobu. To ten kamen urazu proc prestalo se ji na turnajich darit.

0 hlasů

Naposledy byla Kvitova v top 10 v zari 2016. To je lemplak ta holka. Pres 2 roky ztratila diky laxnosti, nezajmu o tenis. Radeji kupovala cepici treba pocas Turnaje mistryn, spravovala sve FB stranky.

0 hlasů

Měl jsem strach,že bude v nevýhodě,protože musela včera hrát náročný zápas. A Garbine si válela šunky. Nic nenasvědčovalo tomu,že by měla něco s vazivem. Kdo ví,co dělala včera,když jí Halep odřekla zápas. Asi nakupovala celý den.Dobře jí tak.

0 hlasů

Co mě nejvíce imponovalo,že hrála trpělivě. Hlavně ve třetím setu. Takhle byla vlastně už na asijským turné před tím útokem.

0 hlasů

Trpelive, dle instrukci Vanka. Tezko muze byt mu konkurenci Krupa a o tom to vse je

0 hlasů

Pamatuji si na Foglarovku. Boj o první místo. Když sok viděl,že nemá v běhu na hlavního hrdinu,tak si ovázal koleno. Zápas začal unikat Garbine,a tak začala simulovat.

0 hlasů

No hlavne jestli ty bolesti mela, tak bych vam take nepral.

0 hlasů

Výborně Petro. Jseš v top ten. Tam si totiž patřila. Někomu se to holt nelíbilo,a tak tě přepadl. Byla jsi na cestě převzít místo českě jedničky A tak Tě chtěli navždy vyřadit ze hry. Však taky se některým Tvůj návrat nelíbil. Prý,aby si skončila s tenisem. Blbci.

0 hlasů

Jo tohle je pravá česká jednička. A ne ta hráčka,co má jen podání,a štěstí v tom,že jí druhý vyklizují cestu k jedničce. Taky se tam dlouho neohřála.

0 hlasů

Jeste aby nevyhrala proti holce s pochroumanyma vazy v koleni. Vitezstvi slavit nemela tak okate, pusobi to jako vysmech souperi. Ale los v Dubaj je zajimavy- treba Kerber- netenistka

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov