Turnaj v Acapulcu
Kristýna Plíšková brzy vypadla, Nadal se nakonec odhlásil

28.02.2018 09:14 Aktualizováno 28.02. 10:47

Kristýna Plíšková skončila na tenisovém turnaji v Acapulcu v prvním kole. Mexická hráčka z třetí stovky žebříčku Renata Zarazuaová ji porazila 6:3, 6:4.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Skutecne si v dubajskem finale zahrá Bautista. Prekvapeni Tunisana Jaziriho prehral ve dvou setech. Zajimava byla ta zaverecna hra a podani Bautisty pro zapas. Uz bolo 0-40, zvlast fiftyn pro brejkbol byl drámo. Micek preletel 31 krat sit. Pak to preci jen Bautista ustal a utkani zakoncil esem.

0 hlasů

Zatímco v Sao Paulo na antuke dnes teprvá na pořadu čtvrtfinálový den, v Dubaj už znám první finalista. Dle očekávání jím je Francouz Pouille. V setu druhém si prohraným TB utkání zkomplikál, v rozhodujícím došlo na další TB a ten už byl v jeho režii. Kto ho vyzve? Bautista či Jaziri?

0 hlasů

Po jasném úvodním setu odvrátil v setu druhém v TB Del Potro nepříznivý stav 4-6 z jeho pohledu a bude tedy v SF. Upřímně za stavu 7-8 zaznamenal Thiem dvojchybu. Ta jak už víme v TB nepatří. Máme tu tedy SF Del Potro- A. Zverev. Zklamal Chung. Na sety 2-0 ho vyprovodil Anderson.

0 hlasů

Acapulco uvidí předčasné finále už v SF. Utká se Saša Zverev s vítězem odvety za US open Del Potro- Thiem. V druhé polovině pavouka je znám semifinalista Donaldson. Ten vyzve někoho z dvojice Chung- Andersson. S ohledem na tyto dvě střetnutí je dnešní noc teprve mladá a bude zajímavá.

0 hlasů

V Dubaj spanilá jízda Jaziriho došla už v SF. Zastaví ho dnes Bautista? Druhou dvojici tvoří Krajinovic- Pouille. Francouz Pouille zde tedy oplatil porážku Khachanovovi z Marseille a stále žije

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov