Turnaj v Dauhá
Kvitová otočila duel s Wozniackou a prošla do finále

17.02.2018 20:08

Česká tenistka Petra Kvitová otočila na turnaji v Dauhá semifinále se světovou jedničkou Caroline Wozniackou z Dánska a po výhře 3:6, 7:6 a 7:5 postoupila do finále. O druhý titul za sebou si v něm zahraje proti Garbině Muguruzaové ze Španělska.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ach teď si vzpomínám. Ten turnaj byl v Birminghamu.,a ne v Nottinghamu. Nějak jsem si to popletl. Ale je to jedno. Hlavně že vyhrála nějaký turnaj. Po půl roční pauze a těžkým zranění.Když nikdo nevěděl zda vůbec bude hrát?.Fantastický návrat na kurty.

0 hlasů

Vyhrála 12 zápasů za sebou. Že by třináctý a druhý turnaj za sebou? A to je tý slečně 27 let. Jsem zvědav na další její léta. A to někteří po ní chtěli,aby na vždy skončila. Blbci.

0 hlasů

Vyhrála 12 zápasů za sebou. Že by třináctý a druhý turnaj za sebou? A to je tý slečně 27 let. Jsem zvědav na další její léta. A to někteří po ní chtěli,aby na vždy skončila. Blbci.

0 hlasů

A co se mě na ni nejvíc líbí je,že se vrací do formy po OH. V Asii byla trpělivá a nebála se delších výměn. Památný byl její zápas s Kerber. Trval skoro 3 hodiny. Kerber vracela všechno,ale proti fantastickým winnerům byla krátká.

0 hlasů

Když začala Petra v loni hrát,tak ji leckterý nepravý fanda odepisoval,a vysmíval jejím porážkám. Do konce její Vítězství v Nottinghamu znehodnocoval tím,že měla slabý soupeřky. A našly se i ti,že chtěli,aby skončila úplně. Ve 27 letech? Proč pro boha. Vždyť se našlí i takový,co vyhráli svůj první turnaj kolem třicítky. A co potom hráčka,která vyhrála 2 GS,přes 20 turnajů, a byla 2 zápasy od světový jedničky. A to v éře sester Williams,Šarapový,,Azarenka,Kuzněcova a dalších.

0 hlasů

V Robinu Hoodovi byl serif z Nottinghamu, ona vyhrála v Birminghame.

0 hlasů

Garbine dokáže i chybovat,a poslední zápasy prohrála. Do konce v loni na US open. A to je co říci. Petra ještě nebyla v takový fazoně jako teď. Vždyť nikdo nevěděl,jak na tom vlastně je,a zda vůbec bude někdy hrát. Takže bych nebyl překvapen,kdyby vyhrála celý turnaj.

0 hlasů

Muguhruza s ni zitra prohraje. Musi se dat do kupy Keys, Kerber se vyhnula. Ja hlavne zvedavej na americke betony. Jedna vlastovka jaro nedela, ale hlavne ukazuje Kvitova ze umi. Ten predchozi maras byl jen jeji lenosti na sobe pracovat. Pozde, uz bude druha. Mela na to byt prvni svetovou jednickou ceske historie.

0 hlasů

Wow. Tohle byla pravá česká jednička. Líbilo se mě jak chodila k síti. Tohle Plíšková neumí. Jen se spoléhá na servis. Dá se s ním i se špatným výkonem vyhrát. Ale ne proti hráčkám,co umí všechno.

0 hlasů

Pliskovy uz servis odchazi.... Becker v ni mizi v dal, spis zensky Berdych. Tupa ceska skola á la Krupa. Ne nadarmo trenál netenistku.

0 hlasů

Co mě hlavně zaujalo,že ve výměnách dokázala Kvitová držet krok s takovou vracečkou jako Wozniacki. Trpělivě čekala na svou šanci. Respekt. A i když někdy se vyhodila anebo druhý podání soupeřky zahrála do sítě,přesto hrála dál svou hru. Petra back in top ten. Bravo.

0 hlasů

Trpelive cekala na svou sanci- vzdyt to ji poradil presne Vanek. Takhle radivaval Pliskove. Pliskova klesa v prumer. Je pred ni i plno obhajob.

0 hlasů

Co hrála Kvitová za tenis byl pro pravýho odborníka pastvou na oči. Ono je opravdu velmi těžké hrát proti takovým hráčkám jako je Kerber a Wozniacki. Ono je totiž rozdíl vrátit rychlý míč,který jde do rohu u základní čáry,protože stačí jen nastavit raketu.a míč se setrvačností vrátí. Než míč ktrý ztratí na rychlosti a síle a dopadne na T linii. A to bylo vidět v mnoha případech. Kvitová si vypracovala skvělá balon,a pak soupěřka vrátila haluzácký balon,že se rázem skvělý útok stal nevýhodou, A proto jsem strašně rád,že vyhrála ta,co se nenechala vyvést z rytmu chybami a hromadou winnerů došla do cíle. Petro,smekám klobouk,který nenosím.

0 hlasů

Skvělý tenis. A klobouk dolů před Petrou Kvitovou. Na tyhle vracečky platí trpělivost a bezpočet winnerů.

0 hlasů

Smutne je ze Kvitova vracet neumi, ji drzi nad vodou Vankovo klidna povaha. Pliskova jeho zmenou udelala nejvetsi chybu sveho zivota

0 hlasů

Posledni poznatek: proc ma Kvitova naolast na noze kdyz tam pak lita temer 3 hodiny. Je to podrazacka.

0 hlasů

Dvakrat stalo pri Kvitove stesti. Petrohrad kdy Jule Goerges nedopodavala prvy set, o dnesnim jsem jiz psal. Potreti uz pri ni stat nebude. Smetou ji a bude zas tam kam patri. Dnesni utkani bylo jedno z nejhorsich ktere byly k videni na okruhu letos. Kvitova do toho praska, bud vitezny mic ci nevynucena chyba. Taky tenis na nahodu me nelaka. Wozniacki svetova jednicka a dvakrat nedoserviruje, uplne jak by se Cesky bala.

0 hlasů

Bylo by hezke pokud by konstantni formu udrzela, ale sama rikala, ze neudrzi. Vzdy chvili a dost, s tim se svetovou jednickou nestane. Byl to i dnes souboj nejlepsich treneru z okruhu WTA, jen Piotrova sverenkyne nevyuzila klicove okamziky. Dvakrat zapas nedopodavat, to je nesmirne pochybeni.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov