Tenisové Dauhá
Kvitová vyškolila soupeřku a postupuje, slaví i Vondroušová se Strýcovou

13.02.2018 18:50 Aktualizováno 13.02. 18:50

Petra Kvitová i Barbora Strýcová zvládly po úspěšném víkendovém vystoupení ve Fed Cupu v Praze i úvodní zápasy na turnaji v Dauhá. Šestnáctá nasazená Kvitová porazila v 1. kole Caglu Büyükakcayovou z Turecka za necelou hodinu hladce 6:0, 6:3, Strýcová vyřadila srbskou tenistku Aleksandru Kruničovou. Postup v úterý slavila i Markéta Vondroušová, naopak Lucie Šafářová dohrála.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vondroušova už to má za sebou, českého OF se nedočkáme. 6-2;6-4. Pochybení! 4-2 dotáhla na 4-4, aby následně 2 hry ztratila.

0 hlasů

Posledni utkani se hrá v Doha. Cibulkova uz prohravala po ztracenem prvnim setu 4-2, vynutila si TB. Protoze v nem Garcia zaznamenala dvojchybu, mame tu treti set. Jak proste.

0 hlasů

Vesely 0-6; 3-6 souper ukoncil utkani i na returnu. Vesely si vyjel na dovolenou za teplem na jizni polokouli......

0 hlasů

Berdych se odvety za Doha nedocka, ceka na nej Troicki. Vesely na antuce v Buenos Aires zacal tim, ze mu v prvem setu zazpival kanar. Souperem mu Bedene!

0 hlasů

Jak si smlsla na AO Pliskova na duu Safarova, Strycova, tak stejne si smlsne Jule Goerges. Zacla Safarovou, pokračát bude netenistkou.

0 hlasů

Konta- Pera: na Australian open vyradila Pera Kontu, ta ji to dnes oplatila. Proc? V TB nepatri dvojchyba jiz se Pera dopustila, v setu druhem byla smetena! Svuj navrat zvladla i Muguruza. Po volnem prvem kole je uz tedy prvou osmifinalistkou. Pliskovou nasazenou petku v boji o nej vyzve Cornet.

0 hlasů

Cekam OF Kvitova- Vondrousova, jinak pujde o pochybeni. Kvitovou ceka zacepena Radwanska, ta uz nema tenis na prvnim miste.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov