Tenis v Madridu
Kvitová zdolala Plíškovou, čeká ji finále s Bertensovou

11.05.2018 22:14

Petra Kvitová zvládla český duel v semifinále turnaje v Madridu, Karolínu Plíškovou porazila na okruhu WTA i potřetí v kariéře a po výhře 7:6, 6:3 je ve finále. O třetí titul z madridské antuky se utká s nizozemskou tenistkou Kiki Bertensovou, která v úvodním semifinále porazila Caroline Garciaovou z Francie 6:2, 6:2.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rozhodla zatažená střecha a dvojitý agent Vaněk. Taky že Bertens hrála celý první set s dlouhým rukávem. Je i nefér aby antuka byla na každým turnaji jiná. Stuttgart, Madrid, Roma, Paris. Všude jiná a jde o antuku. Tak k dvěma W přidat letos FO. Dokáže to nebo to bude jen madridska slečinka?

0 hlasů

1-1 na sety. Huraaaaaaaaa!!!!!!! Jak ale muzou zavrit strechu a udelat z antukoveho outdooroveho turnaje indoorovy to mi hlava nebere. Kolik Cernosek zaplatil?

0 hlasů

Kvitová vyhrála Tb i s dvojchybou. Ono to je totiž další blábol p. Cajthamla. Ti co udělají dvojchybu v Tb,hrají vlastně celý TB špatně. Kvitová byla v TB lepší a tak ho vyhrála is tím jedním darovaním bodem z dvojchyby. Do konce vyhrála TB i s 2 dvojchybami. Plíšková proti kvitový Tb prohrála posledními dvojchybami. Ale celý TB hrála pasívně,a tak ji nevyšlo první podání. a pak už to byly nervy,protože věděla koho má na druhý straně. Více bych v tom nehleda. TB je TB,a tam jde o konec setu. Takže jiný zákony,než v normální hře

0 hlasů

Sasa dopodaval bez potizi, dokonce cely zapas. Mame tu teda semifinale Thiem- Andersson a Shapovalov- Zverev. Nova garnitura az na Anderssona. Ten byl ale hodne casu behem sve kariery zraneny.

0 hlasů

Přečetl jsem si diskuzi na i.dnesu. Vesměs chvála na obě,a na výborný tenis. Jen pan Cajthaml musí věčně do Kvitový tepat. Divný sportovní fanoušek.

0 hlasů

Tráva není antuka. Finále zas zítra v podvečer

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov