Postup
Nadal se proti soupeři nadřel, Wozniacká přejela Slovenku

21.01.2018 09:50

Světová tenisová jednička Rafael Nadal je ve čtvrtfinále Australian Open. Vyrovnaný duel s Argentincem Diegem Schwartzmanem vyhrál Španěl po bezmála čtyřech hodinách 6:3, 6:7, 6:3 a 6:3. Vítěz Australian Open z roku 2009 a loňský finalista postoupil do čtvrtfinále úvodního grandslamu sezony podeváté v kariéře.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Denisa se strašně vyhazuje, míček neudrží ve hře. 0-4 z jejího pohleda. Už to nemá cenu komentàt. Na Polku si věřila a o set 2 se poprala, dnes si nevěří. Vnitřně je spokojená s tím co na AO doposud předvedla. Tak hlavně ať o ní ještě slyšíme v dobrém počas této nové sezóny. Oproti Strýcové má předpoklady tenistkou být.

0 hlasů

První set za Ukrajinkou. Denisa odevzdaná. Dvě dvojchyby a devátá hra na jejím servisu ztracená čistou hrou. Hodně chybuje.

0 hlasů

Všechny TB za Dimitrovem. To ho v prvním kole trápil Američan Mc Donald. Zřejmě slušný oddíl. Co mu asi řekl Nick u sítě? Ještě ho uznale poplácal při odchodu. Vyhraj to tu celý! Snad si s Edmundem poradí a bude na svých bodech z loňska. Ani 36 es nezachránilo Nicka. Grigor jich zaznamenal 16. Obaja 7 dvojchyb.

0 hlasů

Bohužel. Zas TB?

0 hlasů

Set 4. 4-3 vede Díma a podání Kyrgios. První brejkbol odvrátil esem. Na druhý musel cez druhé podání a lehkou smeč na níž i čekal, zastavila síť. Díma podává pro zápas. Už to po druhé nezkaz!!!!!

0 hlasů

Kyrgios šel do sebe. Chce se v setu 3 vyhnout TB. Vede 5-3.

0 hlasů

Dima přeci jen další TB získal a vede 2-0 ! Za stavu 4-4 jsem začal váhat. Co rozhodlo? Australan musel cez druhé podání a Bulhar si krásně oběhl forhend. Pak už své dva servisy využil. Pěkně to musí Nicka deptat. Vždyť do dneška měl bilanci ve vítězných TB letos na AO 4 vítězné, bez prohry. Jen Tsongu rozebral třemi. Nu to je však tatík, ten nemá už tenisu co dát. Dnes mu čelí vítěz Turnaje mistrů. Předvádí krásný pestrý tenis.

0 hlasů

Grigore tohle se musí dopodavat. 5-4 a 40-30. Esa nepisou jak soupeři. Může za ztráta být klíčový moment. Fandím tobě! A musí v Melbourne být krásně. Kurt nasvíceny, pod širým nebem, vyprodáno, téměř 22 hod. Co víc si přát. Takže další TB?

0 hlasů

Nu a ještě k zítřejšímu programu. Hodně krásného pojme Rod Laver Aréna, Tomáš však hrá v Margaret Court po čtyřhře Sestini. Asi ve 2:30. A co nabízí RLA? Keyes- Garcia; Hsieh- Kerber; Federera, Djokoviče proti obrylenymu Chungovi. Zakončí program české derby. Netenistka bude mít tu čest zastoupit Rogera. Činovníci k ČR vstřícní. Ruku však na srdce, vždyť to bude jen pro Karču sparingpartnerka!

0 hlasů

Mertens jak by nahrazála dvě slavné krajanky minulosti Henin, Clijsters. Zas v závěrečných bojích belgická vlajka. Kdo jí zná? Spíše jsem čekal Van Uytvanck. Proč by jí nemohla vyzvat Denisa? Svitolina přeci není zcela zdravotně fit, Denisa hrá dobře a věří si. To je základ úspěchu. Kdy nastoupí? Ve 13, ve 14?

0 hlasů

Ženské ČF tu je CSN- Wozniacki. Ještě v Sydney musela CSN hrát kvalifikaci. Čas pokročil a je milým překvapením prvního GS. Belgánka Mertens na soupeřku čeká, kéž je to Denisa Allertova.

0 hlasů

První set v TB jde za Dimitrovem. Dávno víme že v TB dvojchyba nepatří. Kyrgios se jí dopustil. Jo a ještě návrat k Cilicovi. Jeden z TB vyhrál 7-0. Může být mentálně dobře připraven. Nadal dosáhl dnes 55 vítězství na AO! Hezký úspěch.

0 hlasů

Dalším ctvrtfinalistou je ryšavý Jim Courier z Británie. Konečně je úspěšný na ostře sledovaném turnaji. Nu vyzve jednoho z těchto titánů Dimitrov- Kyrgios.

0 hlasů

Tak tu máme ČF Cilic- Nadal. Cilic zaznamenal 20 es. Pokud je zdraví, ne jak v loňském finále Wimbledonu, tak mu věřím víc.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov