Australian Open
Plíšková padla s Halepovou a končí. Moje hra jí vyhovuje, míní

24.01.2018 07:38 Aktualizováno 24.01. 09:46

Karolína Plíšková skončila stejně jako loni na Australian Open ve čtvrtfinále. Česká tenistka sice v Melbourne dobře začala duel se Simonou Halepovou z Rumunska, ale světové jedničce podlehla 3:6 a 2:6.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak tam zkrousene sedi. Priznacna fotka. Jak muze vubec dat jen 2 esa. Co taky od nichtit, kdyz ji i netenistka uz dokaze sebrat set. Misto soustredeni na hru podporuje prezidentskeho kandidata. Jedine plus je ze se vyporadala s tema slunickarkama- Kometa, noa ta druha, obcanka Dubaj.

0 hlasů

Tímto končím vážení diskutující na Týdnu.cz. Věčné omílání o netenistce,že v TB nesmí padnout dvijchyba,a že biatlon je střelba na lyžích je pro mě jako věčné ohrávání jedné písničky. Přenechám Vám Martina Cajthamla s tou svou samomluvou a jeho otřepanými frázemi.

0 hlasů

Zahraniční trenér? Co by ji měl naučit? Někoho,kdo je přesvědčen,že stačí servis. Tak jako Martin Cajthaml? 164 cm hráčka,která uběhá skoro ztracený balony,a dokáže hrát serve and volley je u něho netenistka. ano vyhrála jen 2 turnaje. A ta dlouhá Plíšková byla jedničkou,ve finále US open.vyhrála více turnajů,ačkoliv je mladší. Přesto odborník na tenis,a co hrál tenis nebude nikdy strýcové mluvit jako o netenistce.

0 hlasů

Prohrát 9 her za sebou? A vítězka GS? To dříve porostou hrábě.

0 hlasů

Pan Cajthaml tu neustále uráží Strýcovou. Neměla takový štěstí s výškou jako Plíšková. Ale za to je allround tenistka,a radši se dívám na ni,než na toho robota v sukni. který se díky výšky naučil podávat.

0 hlasů

Jak to napsal Martin Cajthaml? Ať ta netenistka postoupí,aspoň dostane za vyučenou od Halep? Po dlouhý době měl pravdu. Kdo staví hru jen na servisu nemá na GS. A že byla jednčkou? V týhle konkurenci,kde je to jak na houpačce žádný zázrak. A zahraniční trenár. Dlouhý výměny by ji stejně nenaučil.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov