Turnaj v Římě
Plíšková prohrála, pak naštvaně rozbila žebřík pod rozhodčí

16.05.2018 15:10

UVNITŘ VIDEO. Tenistka Karolína Plíšková podlehla ve druhém kole turnaje v Římě Marii Sakkariové z Řecka po téměř dvou a půl hodinách 6:3, 3:6 a 5:7. Nasazená šestka sice dokázala v rozhodujícím setu otočit skóre z 1:3 na 5:4, poté ale i kvůli chybnému výroku čárové rozhodčí prohrála tři hry v řadě, a tím i celý zápas. Při odchodu z kurtu Plíšková nepodala ruku hlavní rozhodčí a vzteky roztřískala raketu o umpire, v němž udělala díru.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kerber stejny zaver jak Sakkari. Na returnu 6-5 a dopodávala

0 hlasů

Tady zase vidím objektivitu p.Cajthamla. Když v loni si dovolila Kvitová hodit raketou,tak ji na i.dnesu spílal týdny. Tady Plíšková mlátí raketou do žebříku,a žádná reakce. na opak se zase pouští do slečny P.K,že se odhlásila. Ale že slečna KP nejela do Prahy je zase v pořádku. Kvitová hrála do konce v Madridu hned druhý den po praze,a za 11 dní odehraných 10 zápasů. Měla toho plný brejle. Ale pan Cajthaml neumí nic jinýho než blábolat nesmysly a provokovat slušný diskutéry jako já. On totiž věděl,že já se ozvu.

0 hlasů

Za 2 hodiny 55 minut vyrazuje Nishikori Dimitrova. Byl to tenis vyrovnany, jen Bulhar nesrovnal na servisu stav 4-5 v setu rozhodujicim. Dohral uz i Isner. Ne antuka nie jeho povrch.

0 hlasů

Nyni probiha utkani Begu - Kerber. Byvala svetova jednicka ztratila set. Postoupily uz Halep, Kasatkina, Keys, Stephens,Kontaveit, Konta i Garcia

0 hlasů

Nu Karca prvni set ziskala, druhy ztratila a ja sledál az rozhodujici od stavu 4-3 a ji na returnu. Vyrovnany, tahaly se ve vymenach az ta osudova za stavu 5-5 a deuce na servisu. Kurt prazdnej jeste se mohla optat souperky kam to chce. Ne ona se zbytecne pusti v smec. Ta padla udajne za lajnu, v tv ve vice zaberech ukazovali caru a nenechalo to chladnym ani manazera. Kdyz nelze jestrab na tomto povrchu, meli vymenu zopakovat a nemuseli nechat dojit k takym emocim. Nu byl z toho tedy brejk a pak sit. Souperka pak chladnokrevne dopodavala. To u zen nebyva take az tak obvykle.

0 hlasů

Co ke Karce? S kym vypadla? Sakkari. Vzdyt tato Rekyne vcera zastavila finalistku Madridu Bertens. To jen Kvitova se zas vali a uziva si slavu pro niz uz jen hrá. Tiskovka za tiskovkou. A cesky tenis? Ten je ji šumák. Dojede na to na dulezitejsim turnaji druhem GS sezony. Madrid neni meritkem ten povrch tam. Dokonce i netenistka jela v Madrid. Sice si odskocila jeste v satech pokojske, ale nevzdala učast.

0 hlasů

Vcera dohrál Berdych, dnes Pliskova. Berdych dosel v rozhodujicim setu az v TB, a to s nadejnym mladym hracem ktereho zastavil na predchozim turnaji az vitez. I TB ktery zacak spatne nakonec dorovnal na 5-5. Zel klicove body pak uhral souper. Byla tenka hranice mezi uspechem a neuspechem. Skoda ze uz neni tak psychicky nahore a neodvratil na servisu mecbol. Nu dnes dohral finalista Madridu a posledni Nadaluv premozitel Thiem. Nemylil jsem se ze domaci Fognini zabere.

0 hlasů

Rozbiti zebriku jsem uz po promeneni mecbolu bohuzel nevidel. A je cesky tenis po vypadnuti jednicek bez ucastnika. Nu neni na tom moc dobre cesky tenis, to by si meli odpovedni cinovnici uvedomit.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov