Hladký postup
Plíšková proklouzla do čtvrtfinále. Soupeřka jí vzdala zápas

26.03.2018 18:22 Původní zpráva

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková je na prestižním tenisovém turnaji v Miami už ve čtvrtfinále. Mezi osm nejlepších žen se světová šestka dostala za necelou hodinu, když ji Kazaška Zarina Dijasová vzdala utkání za stavu 1:2 ve druhém setu po 57 minutách hry. Šestadvacetiletou rodačku z Loun tak dělí už pouze jediný krok od obhajoby loňského semifinále. V noci ji mohou napodobit také Tomáš Berdych a Petra Kvitová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Uz je prumerny hrac. Nepotvrdil brejk a to uz vedl 30-0

0 hlasů

Berdych v rozhodujicim setu bere podani Americana. Ujima se vedeni 2-1, ma tam trenera Ezaura, nemam o postupu strach

0 hlasů

Dvojchyba, pak prvni mecbol vyuzit a ten capouch Ostapenko slavi uspech. A ja se tak tesil na CF Kvitova- Svitolina. Berdych druhy set 1-4! Jak by s nim asi hral Sebastian Korda?

0 hlasů

Druhy set 3-3, servis Petra a pri stavu 15-30 tristni fiftyny. 3-4 z jejho pohledu.

0 hlasů

Berdych naopak v 0:30 americkeho casu prvni set v TB ziskava. Sehral ho vskutku perfektne

0 hlasů

Tak mi TB k certu utekl a Petra ho ztratila, Berdych ho bude hrat

0 hlasů

A dnesni program? Na obou kurtech me budou zajimat druha utkani- Stephens- Kerber; Raonic- Chardy. Mal by i hrat Anderson to jsem zvedav zda a s kym! Nu a night session Pliskova- Azarenka; Zverev- Kyrgios . Milos tedy nastoupi po utkani obrylenyho Chunga, hlidejte si to vazeni sportovy priatelia!

0 hlasů

S zenskou casti se rozloucila zacepena Aga a matka Tereza se utka dnes v noci SELC s Pliskovou. Prekvapive i konci olympijska vitezka, kdyz nestacila na Collins. V IW Anisimova, tuna tato! V dalsim kole ji to doufam spocte Venus. Snadno si po prvnim ztracenem setu poradila s tou Kontou Johanou, na to sly sazet baraky!

0 hlasů

A co z jinych vysledku? Predevsim na Berdycha by cekal kamarad Anderson. Cha cha! Dal postoupili: Coric, Zverev a k memu smutku i kanadsky sportovec roku.

0 hlasů

Dalsi pauza v dnesnim programe a vinikem dest. Zrovna pred TB ceske dvojky, Berdych zatal 4-4

0 hlasů

Koukal jsem se na Konta - Venus Williams.První set vyhrála Konta. Konta hraje taky útočný tenis,a i když její podání se trochu vymyká od klasickýho,přesto se dá na ni koukat. letos se trochu hladá,ale taky byla zraněná. přesto nerozumím pana cajthamla,ktrý pro ni neměl nikdy dobrá slovo. On prostě tenisu nerozumí. Vybere si některé hráčky nebo hráče,kteří mu nějakým způsobem nesednou,a pak je jen kritizuje a vysmívá se jim. A tím vlastně provokuje rozumná diskutéry.. Víc v tom není.Ono je opravdu nejrozumnější ho nechat plácat nesmysly,protože je to jako hlavou mlátit do zdi.

0 hlasů

Kerber taky dopodavala, ve CF zmeri sily prave se Stephens. Uz prestava byt lehkych dvojic.

0 hlasů

Kerber- Wang 4-1, kez by uz te Cinance dosla stava. Kyrgios by mohl byt cernym konem Key Biscayne. Libilo by se mi jeho SF proti Berdychovi

0 hlasů

Uz dohrala Muguruza. Posledni vitezka US open se nezalekla podavani do zapasu jako vcera Bertens. A ja tipál finale Muguruza- Kvitova.

0 hlasů

Kerber zatapi Cinanka Wang. Obe ziskaly po TB a jaka to je necekana bitva symbolizá posledni vymena. Nakonec Cinanka mirila v sit

0 hlasů

Pliskova ve CF! Je velice ferove ze ji Diaz vzdala. Tak zafaclá nemoze hrát na 100%. Kupodivu konci i Kokinakis. Od TB k TB. Zazivame spanelskou invazi- Busta aj Verdasco

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov