Fed Cup
Skvěle! Strýcová navázala na Kvitovou a Češky vedou už 2:0

10.02.2018 15:36 Aktualizováno 10.02. 17:36

České tenistky vedou po prvním hracím dnu utkání 1. kola Světové skupiny Fed Cupu nad Švýcarskem 2:0 a jediný bod je dělí od postupu do semifinále. V úvodní dvouhře domácí jednička Petra Kvitová udolala v pražské O2 areně dvojku Viktoriji Golubicovou po boji 6:2, 1:6, 6:3 a prožila vítězný návrat do týmové soutěže po více než roční odmlce. V druhém singlu porazila Barbora Strýcová švýcarskou jedničku Belindu Bencicovou 6:2 a 6:4.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Až čtyřhra musela určit první úspěšný celek ze Světové skupiny 2, který bude mět tu čest hrát o postup s poraženým v prvním kole světové. V Canberre na trávě jím přeci jen je domácí Austrálie která hostila Ukrajinky. Druhý bod získala Barty, která ve dvou setech snadno zastavila kometu sezóny Kostyuk. Gavrilova proti Kichenok však odešla ve třech setech poražena a bylo 2-2.

0 hlasů

Američanka srovnává přes TB stav setů. Hostující hráčka neunesla při stavu 6-6 v něm tíhu okamžiku. Může jít o klíčovou část celého klání.

0 hlasů

Za 27 minut máme stav 3-3!!

0 hlasů

Od stavu 4-3 neuhrala domácí hráčka ani hru. Ztratila set a v druhém už prohrává 3-0!

0 hlasů

Tenisové zpravodajství na okraj: Porážka Martina v Quitu rozhodla o tom, že se žádný slovenský tenista nepodívá na turnaji ATP v tomto týdnu hraném do finále. V Montpellieru bude ryze domácí Gasquet- Pouille . V Sofii Basic- Copil. Copil vyřadil druhé slovenské želízko Kovalika, Basic Wawrinku.

0 hlasů

Ani 3 brejkboly nestačily Holandance aby dosáhla rebrejku a je v setu prvém vedení USA 2-0.

0 hlasů

0-40 Arantxa Rus zvrátila na servisu 3-4, stále je tam brejk. V utkání Venus má 5 a protihracka 2.

0 hlasů

Na Slovensku po dnešku 1-1, při stavu 4-4 to Rybarikova zvládla excelentně.

0 hlasů

Serena se usmívá na lavičce a její sestra má už v kapse set a brejk

0 hlasů

Rybarikova teď alespoň uhrála set a srovnala stav. Pokud vyhrá v rozhodujícím bude po dnešku 1-1. Italky už srovnaly se Španělskem.

0 hlasů

Ve Světové skupině není většího favorita na finále než ČR. Ze všech čtyř utkání je jen to pražské 2-0. Od 19 začne ještě závěrečné v USA. Hostí Nizozemi, které na ně asi stačit nebude. Ze všech výsledků je zajímavá prohra Gavrilove s Kostyuk. Ukrajinka prostě dál válí. To je utkání Světové skupiny 2. V ní teď probíhají druhé zápasy mezi celky Slovensko- Rusko a Itálie- Španělsko. Vskutku zajímavé dvojice.

0 hlasů

Belinda se porazila sama viz posledni dva micky pri servisu Strycove pro zapas. V predchozim utkani zas diky Kvitove meli plno koronarni jednotky. Ve FC uz nema co delat. Mela nastoupit Safarova.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov