Tenis WTA
Strýcová i Šafářová v Dubaji končí. Obě se loučí po prvním kole

20.02.2018 17:44 Aktualizováno 20.02. 19:14

Deblové spoluhráčky Barbora Strýcová a Lucie Šafářová skončily ve dvouhře v Dubaji shodně v prvním kole. Strýcová prohrála s šestou nasazenou tenistkou Angelique Kerberovou z Německa 2:6, 1:6 a Šafářové podlehla 3:6, 5:7 turnajové pětce Caroline Garciaové z Francie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Karča získává v setu rozhodujícím brejk, jak udrží už svoj servis postoupí. Je to však pláč a skřípění zubů. Zbytečně si to dělá složité. Příští kolo ČF proti Kerber. Alespoň se jí nevyhýbá jak Kvitová a změří s ní síly !

0 hlasů

Jak je tenka hranice uspechu o tom se presvedcil prave Querrey. V nedeli sice neuspesne finale na cernem kurtu v New Yorku, dnes konci s Fritzem v prvem kole po TB v rozhodujicim setu. To by Kvitova v Dubaji dostala za usi stejne. Tak priste na americkych betonech.

0 hlasů

Dr. Ivo získává hned první brejk, pokud svůj servis neztratí hned se vyhne TB. To hrá s kanadským sportovcem roku 2017. Ach ti činovníci !!!

0 hlasů

A již se rozehrává Shapovalov s Karlovičem. Znamená to, že Milosovi vyšlo první kolo. První set s přehledem a v druhém zabral za stavu 3-5! V dalším kole čeká domácí Johnson.

0 hlasů

Tak zbyla už jen ta servírka Plíšková. Nemůžu si pomoci,ale mě se líbí více ta malá tenistka,která musí udělat více kroků než ty větší hráčky,než ta zatím česká jednička. Servisem se prostě vyhrávat pořád nedá. Kotyza ji chtěl naučit chodit k síti,a tak ho hned vyhodila. Husa jedna

0 hlasů

Nyní už vážení čtenáři týdne.cz upřít zraky v Delray Beach. Na kurty se vrací dnes večer SEČ Milos Raonic, kanadská tenisová legenda . Fandeme ať se mu utkání proti Japonci Danielovi zdaří. Vždyť se neodborným trenérským zásahem toho Amerikance propadl až na 32. místo v žebříčku ATP. Stejná otázka jak u Karci. Vrátil se servisman Milos ?

0 hlasů

Škoda tý Lucie. Tak letos má na tý první kola smůlu. Kerber,Goerges,Garcia. Rád se na ni dívám. Dnes byla holt Garcia lepší. Teď si spravit chuť v deblu. A v USA už na tebe čeká Bethanie. Ta Ti spraví náladu.

0 hlasů

V osudí zůstává už jen Plíšková. Zítra jí čeká CSN. Položme si otázku: přijela v Dubaj Karča zloun s tvrdým podáním jež jí zdobí nebo unyla, mdla Plíšková bez podání toužící po dětech- metle lidstva- !

0 hlasů

Šafářová dvojchyba, serve fór thé match Garcia. Kvitová měla kliku a je vynášena v nebesa, za to neúčastí v Dubaj zas zradila českého fanouška. Je to falešná, prolhana osoba

0 hlasů

Za pouhých 59 minut. Čekal někdo něco jiného, když je to netenistka? Hladová Kerber, zas hladová, by měla potkat Kvitovou. Dosud se jí úspěšně vyhýbá. Z Dubaj se raději odhlásila. Zradila tím českého fanouška, alespoň že se ukáže na amerických betonech. Tam dostane za uši l

0 hlasů

Tak Strýcová a Šafářová mají smůlu v tomhle roce na vylosování v prvních kolech. Ale jak jsi kolem třicítky tak už na takovýchhle turnajích mážeš narazit na ty z top ten. Kerber je zase na koni,a má jasnou bilanci se Strýcovou. Ale nevadí. na to že je malá,tak je allroundka,a proto se na ni koukám rád. Imponuje mě,že se nebojí chodit na síť. I u Kvitový to bylo vidět. A ne u tý český jedničky. měla vlastně kliku,že se tam vúbec dostala. Jenom podáním se milí čtenáři sice dá vyhrát. Ale ne proti kvalitním hráčkám. A ne se dlouhodobě udržet ve předu.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov