Parket na kurtu
VIDEO: Tenisová show. Petkovicová roztančila i organizátora

14.01.2018 14:10 Původní zpráva

Exhibiční duel v Melbourne bavil. Utkání mezi Andreou Petkicovou a Belindou Bencicovou nabídlo divákům kromě atraktivního tenisu také zábavnou show. Německá hráčka předvedla během přerušení své taneční dovednosti a dodala celkovému duelu patřičnou šťávu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babos- Vandeweghe 7-6; 5-1. Ani stav 40-15 na returnu teď Coco zisk hry nepřinesl. Je na nejlepší cestě pokračovat v černém americkém dni. Lenin, Stephens, Towsend, Williams. Těch všech už se druhé kolo týkat nebude.

0 hlasů

Belinda Bencic zažívá restart své kariéry. Finalistka loňského ročníku končí ve dvou setech- 3-6; 5-7. I TB se Švýcarka vyhnula. S touto hrou by mohla i vzdorovat ve FC v únoru Češkám.

0 hlasů

Jediná hra při stavu 5-4 v setu druhém dělí od postupu Belindu Bencic. Podávat však bude soupeřka.

0 hlasů

Estonka Kai Kanepi zas drtí soupeřky. Kanepi- Cibulková 6-2; 6-2. První set v TB ztratila Vandeweghe. Začíná prvý pěti setový zapas: Sela- Harrison.

0 hlasů

První stav 1-1 na sety: Sela- Harrison. Vzápětí se tak děje i ve dvou ženských dvouhrách: Begu- Makarovová a Stephens- Zhang.

0 hlasů

První TB turnaje: Dolgopolov- Haider- Mauer 7-3.

0 hlasů

Prvni kanar turnaje: Rybarikova- Towsend 6-0.

0 hlasů

I ve dvouhre zen zminim dve utkani. Cibulkova- Kanepi druhe utkani kurt 2 a treti utkani z Margaret Court Areny Puig- Stosur. Dnes dal hraji i Kasatkina, Gavrilova, Vandeweghe, Stephens, Peng, Goerges a pry nej favoritka Wozniacki. Nu uvidime zda Caroline ziska prvni GS kariery. Dnes ji proveri Rumunka Buzarnescu. Tenisportal tipá finale Kerber- Wozniacki. Tak hlavne at program casto nenarušá dest.

0 hlasů

Z muzske dvouhry uz bych dnes vybral dve zajimava utkani: Rublev- Ferrer druhy zapas na kurtu 14, Tsitsipas- Shapovalov treti zapas na kurtu 2. Do turnaje dnes vstoupi Nadal, Kyrgios, Dimitrov, Tsonga, Andersson, Cilic, Sock i treba Isner ci Simon.

0 hlasů

Kolar a Pavlasek bohuzel musi vzit za vdek challengerem v Koblenz......

0 hlasů

Kdyz vsak podivam na dnesni program, je tu tahaku silene moc. V akci budou prvni dve nase tenistky. Siniakova, Allertova.

0 hlasů

Kez se Andree Petkovic uz v prvem kole dari lip jak v exhibici s Belindou. Belinda uz do turnaje vstoupi dnes. Ve druhem utkani v Rod Laver Arene vyzve V. Williams. Dle mnohych nejlakavejsi utkani prveho kola zen.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov