Australian Open
Zázrak se nekonal, světová čtyřka Allertovou smetla

21.01.2018 15:06 Aktualizováno 21.01. 16:55

Denisa Allertová vypadla na Australian Open ve čtvrtém kole. Čtyřiadvacetiletá česká tenistka osmifinálový debut v Melbourne nezvládla, čtvrté nasazené Elině Svitolinové z Ukrajiny podlehla 3:6, 0:6 a své grandslamové maximum dál nevylepší.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ještě natuknu podřadnou čtyřhru. Sestini no problem, ale co by chtěly Krejčíková se Siniakovou. Vždyť jim v cestě stál pár Makarova, Vesnina. Rossija !!!

0 hlasů

Hsieh už jen chybuje. 1-3. Už to bylo na začátku zápasu, teď však čas pokročil. Berdych proměnil hned první mečbol a může se chystat na Fucsovicse. Přeju mu také ČF!

0 hlasů

Na úvod rozhodujícího setu obě ztratili servis, Berdych na 4-3 brejknul a je blízko. Zas ve třech setech!

0 hlasů

Je tu brejk od Kerber. Hsieh začíná víc chybovat a ploužit se na kurtu. Třetí set nezvládne. Berdych 3-3 začíná se hádat s umpirovym.

0 hlasů

Nepotvrdila! Za to Berdych brejknul soupeře už i v setu 3 a za stavu 2-1 půjde na servis.

0 hlasů

Přeci se to Kerber povedlo. Od stavu 2-3 získala dvě hry a bude mět výhodu servisu.

0 hlasů

Fognini není v zápase a Davin ho neuklidní. Potřeboval by si pohladit Štěpánkovi vousy.

0 hlasů

Fabio však hrá na náhodu, takový ju a ne. Berdych víc po vítězství touží. Bere mu servis, upravuje na 4-3 a bude se snažit utéct na 5-3. Ženy jsou kupodivu zajímavější. Hsieh vede 2-1.

0 hlasů

Fognini chytá slinu. Z 0-2 3-2, podání Berdych. Hsieh se drží! S pomoci prasátka dokonce jde za ní set 1. 19 vítězných míčů, a set získala po druhém setbolu na returnu.

0 hlasů

Hsieh kouše, snaží se. 3-3. Přál bych jí alespoň 3 sety.

0 hlasů

6-1 a Štěpánek si jen pohladí vousy. V nich je klid, pohoda, ty nastřádané zkušenosti léty. Od všech trenérů. Krupa, Valverdu, Ivanisevic. Takového stoického trenéra hledal celou svou kariéru.

0 hlasů

Berdych 4-1 za 23 minut. Fognini má nako zalepenou nohu pod kolenem. Měl by si s ním poradit. Kerber vede 3-1, Hsieh už má 8 nevynucenych chyb.

0 hlasů

Keys 9 es a 32 vítězných míčů oproti 9 soupeřky. Co byly Francouzce platné úspěchy v závěru roku, když na GS končí v OF. Vcelku hladce, bez odporu.

0 hlasů

Když snížila Garcia až na 4-2 a mohla se servisem ještě dostat v hru, ztratila ho čistou hrou. 5-2 a servis Američanky pro zápas.

0 hlasů

Tak to je kvapík. Až za stavu 4-0 v druhém setu snižuje Garcia s pomocí svého servisu. Snad ještě dohrá dříve jak debl Sestini. Ty vedly 6-3; 3-1.

0 hlasů

Čistou hrou set Keys v poměru 6-3 získává. Zatím zaznamenala 6 es.

0 hlasů

Keys jde do vedení 5-2, mohl by jí už úvodní set patřit.

0 hlasů

Tak nam zacal dalsi den. Eurosport 1 vysila Keys- Garcia. Obe damy si uz stihly prohrat vlastni servis, tak vlastne prvy set zacal. Eurosport 2 prenasi debl Sestini. Po nem hrá Berdych.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov