Krize Sazky
Vítkův poker: Vyhoďte Hušáka, já stáhnu insolvenci

17.01.2011 17:03 Původní zpráva

Radovan Vítek naznačil, že bere insolvenční poker se Sazkou jako "hru", která ho "baví" - a dalším důkazem tohoto postoje mohou být slova Vítkova vyjednavače Josefa Lébra: "Pan Vítek insolvenci zmrazí, pokud bude vyměněno představenstvo Sazky," řekl deníku Sport. Přeloženo: pokud odejde šéf Sazky Aleš Hušák.  

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Sajrajt . (42 hlasů) 17.01.2011 17:45

    To on je taky Radovan? Tak jako Krejčíř? Tomu bych nevěřil ani...

  • Pr(u)dič Pružina (42 hlasů) 17.01.2011 17:42

    Nezapomenme, ze agent Husak prisel z RaJe. Nikomu snad netreba...

  • Pepa Tůma (32 hlasů) 17.01.2011 21:21

    ježiš ty jsi neuvěřitelně pitoma - "První Hušákovy televizní záběry...

  • Pr(u)dič Pružina (28 hlasů) 18.01.2011 05:34

    Jo, kupodivu máš pravdu, ale podle tebe by musel být každý číšník,...

  • Pr(u)dič Pružina (28 hlasů) 18.01.2011 06:33

    No a co to tedy znamená, pitomče ?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vzrušujte se raději sexuálně a nechte to plavat. Je naprosto jedno, zda zítra nebo pozítří, Sazka i nějaký ČSTV bude existovat.

22 hlasů

To on je taky Radovan? Tak jako Krejčíř? Tomu bych nevěřil ani pozdrav :-D

42 hlasů

Nezapomenme, ze agent Husak prisel z RaJe. Nikomu snad netreba vysvetlovat, co to znamena.

42 hlasů

No a co to tedy znamená, pitomče ?

28 hlasů

Ze se dluhy neplati. To prohlasoval tvuj ideovy vudce v dupackach a ted to prohlasuje i estebak Husak, ze Sazka zadne dluhy nema. Chapes to? Nechapes. Ale to je u oranzgutana vykrmeneho ochutnavkami v Kauflandu uplne noumalni ...:-)

20 hlasů

To znamená, že Hušák říká, že Sazka nemá dluhy, protože před třiceti roky se potkával ( možná ) na chodbě ředitelství RAJ s Paroubkem a už věděl, že ten za třicet let řekne v úplně jiné souvislosti, že dluhy se neplatí ?

To je opravdu úžasná dedukce, taková prudce inteligentní, až přímo debilní !

20 hlasů

Svérázné "názory" debila je opravdu těžké chápat !

26 hlasů

ježiš ty jsi neuvěřitelně pitoma - "První Hušákovy televizní záběry pocházejí z r. 1989, tehdy ještě v roli funkcionáře ČSTV. Do čela Sazky vstoupil o 6 let později a vládne jí tvrdou rukou. Například sportovní svazy ovládl naprosto. Úplně tak zanikl fakt, že Hušák je jen najatý manažer a sportovci jeho nadřízení. " - http://www.ct24.cz/ekonomika/112769...

32 hlasů

Pepicku, socani a agenti StB Husakova razeni potrebuji trubce tveho razeni, kteri jdou v poklidu ve stadu na porazku. Precti si clanek, na ktery odkazujes, jeste jednou, jestli nejsi analfabet.

15 hlasů

Pepicku, precti si agentuv zivotopis. Agent StB Husak byl nejdrive rok po skole zamestnan jako pravnik RaJe, pak presel do Ceske narodni banky (porad za komancu) a pak presel do Sazky. Jedine hloupy oranzgutan tveho razeni muze napsat neco jako "prvni Husakovy zabery". Ty jsi se taky sve matce nenarodil, nybrz vyskytnul na zaberech? Paneboze, proc kazdy oranzgutan musi byt takova trubka?

22 hlasů

Jo, kupodivu máš pravdu, ale podle tebe by musel být každý číšník, každá servírka a kuchař okamžitě spojován s Paroubkem, co ? Panebože, proč musíš bejt tak blbej !

28 hlasů

ahoj Prudiči , ten zloděj nicku je fakt debil , do RaJ nastoupil Hušak 1986 , asi dostal od StB ukol někoho tam chvili fizlovat , už r. 1987 je ve VÚ mistniho hospodařstvi , za par měsicu je bafuňař v ČSTV , po sametu se vrhl do SBČS , ta ho hned poslala na staž do ciziny , od 90-93 Vystaviště , 93 ma společnost a podnika , 94 je v představenstvu Sazky , 95 řediteluje v Sazce

17 hlasů

Schválně, co to znamená? :-)

24 hlasů

Myslíš, snad .... soudruhu, že chce nahradit Hušáka, Paroubkem ... ? ::-)))))

27 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov