Biatlonová zpověď
Koukalová otevřeně: Vrátit se nechci, je to traumatizující

18.04.2018 06:30 Původní zpráva

Její knížka Jiná odpálila bombu. Doslova řečeno atomovku. V českém sportu se tak momentálně neřeší nic jiného než její anorexie, průšvihy z mládí nebo spory v navenek idylickém týmu. Na adresu Gabriely Koukalové se jako následek její otevřené zpovědi začaly trousit různé komentáře. Většinou negativní. Biatlonová královna si však stojí za vším, co napsala. I když přiznala, že to s ní nikdy neměli lehké ani ostatní. Zpětný pohled je pro ni však stále traumatizující.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Johanides (2 hlasy) 18.04.2018 11:39

    Frustrovaná G. S. - K. jen popsala to, co měla hluboko ve svém...

  • - - (2 hlasy) 18.04.2018 10:00

    Paní Koukalová,nebylo by lepší zavřít klapačku a přestat otravovat se...

  • Jeroným Pražský b. (2 hlasy) 18.04.2018 09:31

    Doslova majstrštyk této duté a prázdné blbky byl, když se dala...

  • Bob Kadet (2 hlasy) 18.04.2018 08:55

    Je to těžké, léky na astma si prosadili jen seveřané. Prý tam mají...

  • Pavel Buček (1 hlas) 18.04.2018 11:33

    Už jsem na tuhle Kalouskovu slípku trošku alergickej. Slípko, prosím,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Místní proruští debílci se zase předvádějí. Potřebují znectít GK jenom proto, že poukázala na ruské podvody a doping. Nyní se ukazuje, že měla pravdu, šéf biatlonu musel odstoupit, protože se nechal uplácet od Rusů. Kdo ví, jestli jí ti ruští hajzlové něco nenasypali do kafe...

0 hlasů

Správně to řekl Rybář! Tímto počinem degradovala vše dokázala. Plivneme si na nu. Taku Koukalovu děvečku a Kalouskovo slipku

0 hlasů

Frustrovaná G. S. - K. jen popsala to, co měla hluboko ve svém podvědomí, protože na to měla dostatek času o všem přemýšlet. Za hrubé pochybení vedení, reprezentačních trenérů a lékařů (kosmetický chirurg, ortoped) pracujících pro reprezentaci ČR biatlonu považuji, že dostatečně nepomohli naší špičkové biatlonistce i za účasti zahraniční spolupráce odborných lékařů, kterou odmítli ke zjištění příčin zdravotního problému, které ji znemožňují špičkový, konkurence schopný výkon se světovou biatlonovou špičkou.

Podle mých dlouhodobých zkušeností a příznaků, by za zdravotním problémem ,,GABČI,, mohlo být zátěžové astma!

2 hlasy

To, co píšete, je dost dobře možné.
Tak si teď pouštím na streamu ČT včerejší rozhovor s ní.
Jelikož mám menší zkušenost u svého dítěte, které chvíli, byť v jiném sportu, bylo v širší juniorské reprezentaci, vím, že vztahy mezi vrcholovými sportovci i trenéry jsou docela šílené. Zažili jsme různé naschvály (i ze strany druhých rodičů. Začínalo to "ztraceným" nebo schválně znečištěným dresem a končilo třeba prořezanými pneu na našem autě a pomlouváním i šikanováním na "sociálních" sítích. Teď dcera spokojeně studuje v USA a na nějakou reprezentaci ani nevzpomene (byť do té doby pro ni byl sport vším).
Takže se té holce Koukalovic ani nedivím, že s tím reprezentačním cirkusem chce seknout. Život je proti sportovní kariéře dlouhý a je třeba být i šťastný. Jsem rád, že opět otevřela téma poruchy příjmu potravy a chce se mu v nadaci Paraple věnovat.
A kecy různých zdejších pitomců (kteří tu ještě před rokem vykřikovali "Naše zlatá Gabča!!!") o jejích politických názorech jsou směšné. Ta holka to má, zdá se, konečně v hlavě srovnáno, chce žít normální a šťastný život, což jí z celého srdce přeji.

0 hlasů

Už jsem na tuhle Kalouskovu slípku trošku alergickej. Slípko, prosím, vrať se do Kalouskova kurníčku a přestaň obtěžovat ve veřejném prostoru.

1 hlas

Paní Koukalová,nebylo by lepší zavřít klapačku a přestat otravovat se svými výlevy lidi a odejít do ztracena.Bydlení již máte a tak založte raději rodinu a už se nevnucujte,je to od vás ubohé.

2 hlasy

Doslova majstrštyk této duté a prázdné blbky byl, když se dala dohromady s tou hanebnou hromadou hnoje z TOP 0009, padákovým smrtihlavem Kalouskem. Koukalová je jako prázdný sud, ve kterém původně bylo dobré víno.

2 hlasy

Je to těžké, léky na astma si prosadili jen seveřané. Prý tam mají horší ovzduší než ve středoevropské kotlině.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov