Biatlon
Moravec a Krčmář dojeli ve druhé desítce, Vítkové se nedařilo

21.01.2018 13:31 Aktualizováno 21.01. 16:08

V závodech Světového poháru s hromadným startem v Anterselvě si lépe vedla mužská část českého biatlonového týmu. Ondřej Moravec skončil čtrnáctý, Michal Krčmář obsadil šestnáctou příčku. Naopak Veronika Vítková nenavázala na třetí místo ze sprintu a sedmé ze stíhačky a vinou tří chyb na střelnici a pomalého běhu obsadila až 27. příčku. Vyhráli Martin Fourcade a Darja Domračevová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaverem po stopach norske reprezentace na ZOH. Bratri Boe jsou jasni, pak Svendsen a pak Birkeland s Bjortegaadem? To je tedy ostuda pro nej biathlonistu historie. Mel skoncit driv nebo se jeste nehnat do otcovstvi. Asi se v decku vidi, ani nevim zda ma kluka. Pak je v zavodech hlavou jinde. Neb takej zelenac, greenhorn Bjortegaad z IBU CUPU mu zabere misto na rozluckovych ZOH? V tom svetle jsou vsechny tituly a medaile bezcenne. Pritomnost je ted!

0 hlasů

Jen hlupák a provokatér může napsat,že všechno,co dokázal,je bezcenný. Chtěl ještě závodit,a že jednou nadstane čas k odchodu určitě věděl.Přítomnost patří mladším,a to je dobře. Ale to co dokázal je už teď legendou. To co si ty dokázal je,že rádoby legenda je teď trapnou ohrávací deskou na monotonní diskuzi s trapným monologem-

0 hlasů

Johannes tentokrat seste misto doslova vydrel. 5 chyb je moc a biathlon= strelba na lyzich. Ta ostatne vitezstvi prihrala Francouzovi. Rozhodla prvni cista stojka, kdy ujel svym pronasledovatelum.

0 hlasů

Prekvapeni dle komentatora CT Nemec Kuehn. Ale proc? Mel cistou posledni polozku, s tim uz se dalo zavodit. Jediny on a pak az Moravec.

0 hlasů

Dnes strilel Moravec tak krasne, i rychle az na tu prvni polozku. Protoze je nejakou zahadou desne pomaly, vsici mu po ni ujeli a ani top 10 z toho nebylo. Otazkou tedy je jak by strilel pokud by byl nekde vcele v baliku.

0 hlasů

Co závěrem k závodu? Domácí zavodnice Dorothea Wierer na poslední položce dvěma chybami ztratila závod. Čistou střelbou si zlato urvala Darja Domraceva. Do cíle se už po náskoku ze střelby nějak doplouzila.

0 hlasů

Unka mi trápí že měla 0+1+1+1. Vždy chyba po první položce, která jí ještě v popředí držela.

0 hlasů

Další kdo do biathlonu nepatří je Herrmann. 5 chyb a 21. To krajanka Gossner po porodu zdá se dozrála a radši se v běh na lyžích vrátí. Biathlon= střelba na lyžích.

0 hlasů

Asi přestanu sem chodit. už nemám chu..................t na ty Tvoje provokace. Herrmann je 20 měsíců u biatlonu,a je sedmá celkově. Jen pár bodů za Vítkovou. Jak dlouho je Vítková u biatlonu? To je další důkaz toho,že biatlon = střelba + běh.

0 hlasů

Věřme že Unce nesedla jen nadmořská výška. Radši bych byl pokud střelba za 0 a pomalý běh. Ne jak Finka Makkarinen. 4 chyby a třetí. Právě že ty chyby, tak není lepší. To ať radši přejde do běžeckého lyžování.

0 hlasů

Zase jen provokace a hovadina. Důkaz toho,že skvělá běžkyně si může dovolit i chyby. Protože je může zachránit během. Ale skvělá střelkyně si chybu nemůže dovolit. Protože je během nevynuluje. A je práve závislá na chybách těch skvělých běžkyň.Biatlon = běh + střelba. Počkám si ještě na další Tvoje výplody. a jelikož nedáš na moje pádné argumenty a jen se mi vysmíváš,tak se na tebe taky vybodnu,Jako všichni tady na diskuzi. Mel si dál tím svým stereotypním monologem.

0 hlasů

Jsem dalek toho abych te provokoval. Pisi jen jak ten dany sport vidim, kdyz ho sledám. Pisu dle sveho nejlepsiho svedomi a vedomi, srozumitelno aby pripadni ctenari kteri sem zabloudi pochopili. Vcera jsem cetl jak me shanel Pavel Chalupa, dostal 2 plusy, zel uz nezjistim od koho.

0 hlasů

Právě,že ne. Těžil si jen z toho,že já jsem se snažil s Tebou stále a stále diskutovat. Taky sis jen vybíral to,co Ti vyhovovalo. Jako teď. Napsal jsem,že skvělá běžkyně si může dovolit chybovat,ale skvělá střelkyně musí střílet bezchybně a doufat na chyby skvělých běžkyň. Je v tom hodně pravdy,a ty si tohle jen ignoroval. A budeš zase jen příšťě psát ten nesmysl o střelbě na lyžích,protože víš,že mě tím zase vyprovokuješ ke psaní.
Už asi nebudu na tebe reagovat. A číst to tady? Vždyť je to tady pořád kolem do kola. Všechno při starým.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov