SP v Anterselvě
Moravec dojel ve sprintu desátý, zlato vybojoval Nor Boe

19.01.2018 15:56

Biatlonista Ondřej Moravec dojel desátý ve sprintu Světového poháru v Anterselvě. Dalším českým mužům se ve vyšší nadmořské výšce v Itálii nedařilo a nikdo už se nedostal do bodované čtyřicítky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Opet tedy Boe a Fourcade. Vitezi pomohlo, ze tu jednu chybu urobil na lezce, to ctvrty Shipulin zel chyboval jednou a na stojce.

0 hlasů

Co tu zase blábolíš. Vítěz by s tou chybou vyhrál,i kdyby Shipulin nechyboval. A Fourrcarda porazil,ačkoliv on měl nulu. A Rus by Francouze ani s nulou neporazil. Prostě ti 2 jou v běhu někde jinde. Takže Biatlon? Běh + střelba.

0 hlasů

Pokud jde o sprint, kde jen dve strelecke polozky, tak rozhoduje beh. Viz u zen Herrmann.

0 hlasů

Na Herrmann jsem upozornil já. A nejde jen o sprint. Jde o stíhačku i masák. Prostě běžkyně se střílet naučí. Ale střelkyně se běžet nenaučí. Ale co má Herrmann co dělat s Shipulinem a Boem. Vítězi nepomohlo to,že na ležce chyboval a ne na stojce. Prostě je momentálně nejlepší v běhu, A Shipulinovi by nepomohal ani nula. A ty se prostě nezměníš. Vlastně jsem rád,že nesji na i.dnesu

0 hlasů

Zbytek druzstva se promenil v sajtany. Slesinger dvojka na stojce, Vaclavik na ni za 4, Krcmar to rovnomerne rozdelil 2+2.

0 hlasů

K jasani to neni v zadnem pripade. Moravec za nula a nedokazal to vyuzit k lepsimu umisteni. Co takej vitez Boe? Jedna chyba.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov