Reakce na aféru
Rusku vzali biatlonové MS 2021. Kvůli dopingovému skandálu

08.02.2017 16:48 Aktualizováno 08.02. 20:03

Mistrovství světa v biatlonu v roce 2021 v Ťumeni nebude. Ruští organizátoři se podle dnešního rozhodnutí výkonného výboru Mezinárodní biatlonové unie (IBU) musejí šampionátu do 24. února vzdát, jinak bude loňská volba pořadatele prohlášena za neplatnou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Arnošt Utřikund (1 hlas) 08.02.2017 18:32

    Všichni rovní a čistí v jedné řadě - a o.k. - ten už je duševně k.o.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Konecne jsme se dockali!! Nikdo jiny nema pravo vyhravat na olympiadach jen a jen anglosaxonska a germanska rasa. Jeste neco vymyslet na Cinany a vsechny zlaty budou doma. Radosti se rozplacu nad takovym vykonem nejkrasnejsich a nejmilovanejsich atletu na svete.

0 hlasů

Všichni rovní a čistí v jedné řadě - a o.k. - ten už je duševně k.o.

1 hlas

Milý pane, už to bylo řečeno několikrát. Co se dopingu týče, brali ho lidé a zejména sportovci od nepaměti. NIkdy ale nedošlo k tomu, aby byl doping iniciován a podporován státním aparátem a to jen proto, že výsledky ruských sportovců nebyly po 89 nejlepší a spíše se neustále zhoršovaly. Co se dalšího týče, bylo po 89 Rusko přizváno do mnoha organizací, do kterých by, na př. z ekonomického hlediska nemělo přístup. Výsledky byly asi takové, že Rusko využívá a zneužívá organizace a jejich rozhodnutí, která Rusku vyhovují a na druhé straně se odmítají podřídit rozhodnutím, která jim nevyhovují a to dokonce rozhodnutím mezinárodních soudů a arbitráží. Takže ne já, ale Rusko a s ním i vy, trollové, jste k.o. a myslím si, že byste si měl pomalu hledat jiné zaměstnání, než snažit se obhajovat neobhajitelné.

0 hlasů

Presne jak to pisete pane o.k. Mate pravdu, slovani a hlavne Rusove tam nemaji co delat, to je jen pro vybrane rasy. V vasem pripade jen anglosaxonsky a germansky rasy. Divne je.ze nikdo s nicim nezacal mimo Anglie a Germanie.

0 hlasů

Hovořil někdo o rasách, nebo vybraných zemích? Jedná se přece o sankce týkající se ruských podvodníků ve sportu a další sankce a jinak o sankce, týkající se ruských agresorů a imperialistů, kteří nectí ani vlastnoručně podepsané dokumenty a smlouvy. Mám takový dojem, že zatahovat do problému nějakou "rasu",
je naprosto nesmyslné. Mají, příkladně nějaký aktuální dopingový problém Bulhaři, nebo Číňané? Možná ano, ale mělo by se to řešit až potom, co bude známo, že to bylo řízeno Pekingem, nebo v Sofii. Vaše reakce mi tedy připadá jako naprosto nesmyslná.

0 hlasů

Rusy bych vyloučil nejen ze všech sportů, ale i ze všech mezinárodních organizací. Používají totiž všechny tyto instituce k tomu, aby za každou cenu ukázali, jací jsou přeborníci. A jsou proto schopni udělat vše - podvádět, to je to nejmenší z jejich repertoáru.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov