Biatlonová kauza
Vymýšlíte bejkárny! Nás nerozeštvou! reaguje Koukalová na konflikt

10.12.2017 13:22 Původní zpráva

Před pár dny se v biatlonovém prostředí urodila velká senzace. Největší česká hvězda Gabriela Koukalová opustila tým, aby se mohla připravovat individuálně. Hlavním důvodem byly potíže s lýtky, která reprezentantku trápí už pěkně dlouho. Po odjezdu se však světová šampionka ostře pustila do českého týmu, když problémy svalila na změnu běžecké techniky, jíž v posledních letech prošla. Na druhé straně bylo patrné velké překvapení. A došlo i na malou odvetu. Teď však Koukalová poslala pozdrav z Obertilliachu. "Nehledejte za tím senzace a bejkárny. Nenecháme se s týmem rozeštvat!"

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Rys (12 hlasů) 10.12.2017 13:36

    Blboučká a prostinká Koukalová se politicky dala dohromady s...

  • Stanislav Soukup (8 hlasů) 10.12.2017 13:49

    Gabriela Koukalová a padákový smrtihlav Miroslav Kalousek. To spojení...

  • Jiří Rys (7 hlasů) 10.12.2017 15:17

    Gábino, přihlášku do TOP 09 ale budeš muset vlastnoručně podepsat....

  • martin cajthaml (5 hlasů) 10.12.2017 17:15

    Velice smutné je když je někdo v diskusi napsaný jako ok, bez svého...

  • Bob Kadet (5 hlasů) 10.12.2017 20:44

    Bývalá olymp. vítězka Kateřina Neumannová se prý celé té trapné aféře...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Soudružka Koukalová se mi svou podporou TOP 009 a padákového smrtihlava Kalouska totálně znechutila. Ona i celý český biatlon. Máte závodit, ne podporovat tyhle stokrát profláklé kalouskovské kreatury.

2 hlasy

A další výprask:
https://sport.aktualne.cz/biatlon/rusko-prislo-o-plne-clenstvi-v-mezinarodni-biatlonove-unii-v/r~273f2388ddd111e7ad1e0cc47ab5f122/?_ga=2.51580521.1187753519.1512833494-577067756.1483028523

0 hlasů

Je zmalovaná jak Marfuša.

2 hlasy

http://forum24.cz/poslanec-spd-kobza-predvedl-proc-je-lepsi-kdyz-okamurovci-mlci/

0 hlasů

Bývalá olymp. vítězka Kateřina Neumannová se prý celé té trapné aféře směje. Norští běžci na lyžích na světovém šampionátu dokázali, že jsou v posledních letech špičkou tohoto sportu. Ve Finském Lahti získali sedm zlatých, tři stříbrné a pět bronzových medailí. S jedním malým háčkem: v Norsku je již tak „zkažené ovzduší“, že všichni musí mít podpůrné prostředky na dýchání. Ne doping, ale podpůrné prostředky. Pouze to co braly Rusky, dal západ expost na index. To, co berou Norky, na indexu není. To je to chucpe, který MOV vymyslel proti Rusákům. Jenže tak daleko ten prázdný soudek Koukalová zřejmě nevidí. Ostatně i K.Neumannová získala dodatečně metál. Když se u Estonky Kristiny Šmigun žijící v USA našel doping, a byla diskvalifikovaná

5 hlasů

Primitiv vidlák někde našel cizí příspěvek, tak ho tady tapetuje. Při svém IQ tykve není schopen tak souvislý projev sesmolit.

0 hlasů

Koukám ty pražský primitivní @blbe@, že ty jsi akorát tak schopný tady krom nadávek jen překlopit link z toho septiku Akuálně.cz. Kde dělá ten bagážista z Ruzyně Fendrych.

0 hlasů

hahahah, bolsevicke prase jeronym zavidi uz i prispevky :-)))
komousum byla zavist vzdycky vlastni :-)))))

0 hlasů

http://forum24.cz/poslanec-spd-kobza-predvedl-proc-je-lepsi-kdyz-okamurovci-mlci/

0 hlasů

Woe zřejmě jsi si spletl téma. Asi budeš takový lumen jako ten Besser. Kobza si v pohoděl vytíral zadel s tím plešatým vítačem Teličkou. Na rozdíl od toho eurohujera dělal Kobza na Středním východě 14 let v diplomacii. Tak že zná velmi dobře "sortiment" těch údajných válečných uprchlíků. A to se mu ještě snažil Telička vyhrožovat porušováním ústavy. Jen se Zaorálkem plácal obecné kydy.Jo a nejsem voličem toho míšence.

2 hlasy

..zaútočila na Rusko a už se jí to vrací...blbá barbína jen potvrzuje že když se někdo koncentruje jen na tělo- ať zlatokopka, nebo sportovkyně..tak že mozek se scvrkává...zatímto svaly posilují...

4 hlasy

Jojo, nebeha to, tak slecna o to vic lize koule kalouskovi :-))))
"v jednote je sila", "nas nerozestvou", "revansiste"....
kdepak madam tenhle slovnik asi nachytala?
padakovy vrah to ma z narodni fronty, a mistni ruda spina hemenex a ok to mazi ze svych udavacskych skoleni.
A slecna bezkyne?
Jeste chvili a uz i sama zvladne vyplnit prihlasku do stop09 :-))))

2 hlasy

Až ráno vylezou Jeroným jr. s Hemenexem z té americké zadele, tak si mohou přečíst níže uložený web.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/huffpost-usa-zaviraji-oci-pred-svoji-dopingovou-spinou/

3 hlasy

Asi za tím bude, podle US liberálů, prezident Trump a CIA, podobně jako v Rusku Putin a ruská KGB. Pouze, že Trump během OH v Soči nebyl ještě v úřadu, ale Putin ano a hrozně mu vadil debakl ruských sportovců ve Vancouveru a zatroubil k útoku.

1 hlas

Haha, ted ses nachytal pri lhani :-))))
Tys zadny troubeni slyset nemoh, protoze jsi mel hlavu pevne zaklinenou v analu jedny nemecky milky a hykal jsi, podle rozkazu, jaknas slimaci obohati, a jak ty inzenyry potrebujeme :-))))))
Tak kolik sis jich vzal domu, ty bolsevicky prase??
Jojo, vsichni vedi, ze zadnyho. Jenom je jako spravna komunisticka spina cpes ostatnim :-))))

1 hlas

Tak to zřejmě nebude záležitost pohlavárů. A převážnou část ruských sportovců nevyhulili na nějaké "antidopingové testy" jako amerického cyklistu Amstronga, ale dostaly se jim do rukou dokumenty z toho ruského výzkumáku. Se kterými zdrhnul vyhozený zaměstnanec. Nyní ho podle médií ukrývá CIA na neznámém místě, aby se mu Rusáci nepomstili.

0 hlasů

Koukám, že ty proruský trolly to ještě nepřešlo...

0 hlasů

Pro místní ruskou svoloč - o beznadějnosti jejich snažení ze zpovědi ruského trolla:
„Osobně se domnívám, že naše práce nepřináší žádné výsledky a už vůbec ne ty, ve které naši podporovatelé doufají. Nikdo našim příspěvkům nevěří: my jim nevěříme a ani naši čtenáři jim nevěří. Trollové se hádají s trolly. Zdá se mi, že drtivá většina lidí těmto druhům příspěvků ani nevěnuje žádnou pozornost."
Celý článek zde:
http://www.info.cz/svet/otevrena-zpoved-ruskeho-trolla-meli-jsme-specialni-oddeleni-pro-volby-v-usa-i-krizi-na-ukrajine-8116.html

1 hlas

troll jako troll, ruský nebo emerický. Stačí mi selský rozum a tvrzení mé babičky, že ani panenka Maria jen tak z ničeho syna neporodila.

2 hlasy

Co to prosim znamena to slovo troll? Proc vubec patri do CR. Takovy krasny slovo zapadniho typu. Radsi by meli rikat buric. I jakysi Jan Hus, Karel Kryl, Karel Capek. Nekdo kdo je nekomu pro nazory ktere nezkousne trnem v oku. K tomu se tedy budu hrde hlasit, ne vsak nake nic nerikajici slovo troll. Nazyvejte nas spravnymi, trefnymi slovy. Vzdyt ceska spolecnost zamrzla, ustrnula v roce 1968. Zadny progres.

0 hlasů

V roce 1968 jste nás vy, rusáci, přijeli okupovat. Pak jsme vás museli vypráskat, ale trvalo nám to 20 let. A od té doby tady máme rusáky neradi a to je ještě slabé slovo.
Na vaše "názory" nejsme zvědavi, svých vlastních podrazáckých krys tu máme dost.

0 hlasů

Woe tys tak někoho vypráskal, makal jsi pro bolševika i s fotrem, až se vám ze zadele hulilo. Ty jsi se zřejmě stal největším bojovníkem proti komunistům až v únoru 1990. Když MV Sacher rozehnal StB.

1 hlas

Stále nám tu zůstalo dost podrazáckých sviní jako je vidlák.
Ty prostě musí vychcípat, chováme se k nim totiž příliš sametově.

0 hlasů

Vaše logika, podporovaná moudrostí vaší babičky, nemá chybu. Klobouk dolů a doufám, že budete přispívat častěji.

0 hlasů

Koukalová proslavila biatlon a tím, že ho zatáhla do politiky tak ho znechutila mnoha fanouškům. Už to není biatlonistka, viditelnější je jako politička.

4 hlasy

Je velice smutné, že biatlonistka, která vyhrála pro naši zemi tolik medailí a vlastně se zasloužila o zvýšenou popularitu tohoto sportu u nás, je proklínána proruskými trolly jen proto, že řekla to, co je všeobecně o ruských sportovcích a ruském sportu známo. Opravdu upřímně doufám, že se jedná o roboty, Rusy (což bude velice podobné) a v žádném případě ne o Čechy. Byla by to totéž taková ostuda, že si něco podobného neumím představit. Za komunismu se našinci dopouštěli spousty svinstev, ale polehčující je, že se k nim cítili donuceni. Být ale taková sv*ně ve svobodné společnosti by bylo neodpustitelné.

2 hlasy

Zase vsechno pletete jako v kazdem prispevku. NIkdo nic proti Gabine nema ale proti anglosaxonskymu a germanskymu lhani ano. Ona se k tomu lhani jen pridala aniz vedela co dela. Jako cislo jedna mela vedet, ze je uplne nemozny aby cele tymy byly zdopovany natoz cela zeme. Anglosaxoni a germani nesnaseji, ze by nekdo jiny vyhraval nez oni a hlavne na Olympiadach.. Vsichni si dobre pamatujem na svinarny co delali v Sochi, v Cine a druhych Olympiadach. Nenechaji jedinou Olympidu probehnout normalne.

4 hlasy

To jsi trefně popsal chování Ruska...

0 hlasů

Velice smutné je když je někdo v diskusi napsaný jako ok, bez svého jména. Jak to vůbec může projít přes registraci? Dál je velice smutné udávání za názor. Není daleko už k oběšení jako u paní Horákové.

5 hlasů

Tady ho máte, Cajthaml je rusák tvářící se jako Čech. Oni mají jen limitní povědomí o naší historii, nechápe, že Horákovou v podstatě soudili rusáci.

0 hlasů

Vzhledem k vašim arogantním, vulgárním a urážlivým komentářům k ostatním diskutujícím jsem vás nazval idiotem.Nic víc. Proto byl můj příspěvek cenzorem smazán.

2 hlasy

Moje komentáře se netýkají ostatních diskutujících, ale ruských trollů. Ti nediskutují, nýbrž šíří propagandu. A ti si žádné ohledy nezaslouží. Pokud k nim patříte, vztahují se na vás i veškeré mé komentáře.

2 hlasy

Diskuse je o předkládání věcných argumentů. Můžete předvést jediný věcný argument ve vašich příspěvcích? myslím že ne, proto se divím censo..vi, že nepřipustí správné označení Vašeho intelektu.

2 hlasy

Podle těch rekcí jsi zřejmě dělal za Jakeše kádrováka. to byly ty největší svi@ně. Když máš v palici nasr..., tak tady neblekotej o nějaké propagandě.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Jaképak udávání za názor? A kyž může projít registrací "cajthaml", nebo "týden týden", tak proč ne ok?

1 hlas

Týden tyden se taky divím. Jinak moje příjmení existá. Zatím se tu snad za názor neudává. Nevím, jsem tu krátce. Jinde mě však udali.

0 hlasů

Nefunguje vám dobře překladač rusáčku, existá je poruštěný výraz.
Zalezte zpátky do zemljanky.

0 hlasů

A ty zase zalez to tý americký zadele. Opět to tady smrdí lejnem. Teda jestli nemáš rozbitou palici, to bych ten smrad pochopil.

3 hlasy

Nejsou to stroje. Jsou to bývalí estébáci, komouši, sociálně a duševně nemajetní pohrobci minulého režimu, nevzdělaní frustráti bez peněz a naděje. V Rusku pak mají celé divize těchhle trollů - viz. zde:
http://www.info.cz/svet/otevrena-zpoved-ruskeho-trolla-meli-jsme-specialni-oddeleni-pro-volby-v-usa-i-krizi-na-ukrajine-8116.html

0 hlasů

Kok... z Prahy, hlavně že ty máš plno peněz a naději. Když na webu dřepíš od rána do večera! Fakt bych chtěl znát Jeronýma Pražského sen., to muselo být dílo přírody. Když takového xindla jako ty neutopil hned po narození v kýblu vody na vytírání chodby.

4 hlasy

vidlák je přesně ten trotl, které jsem tu popsal, bývalý estébák. Spíš než placený ruský prostitut je ale spíš jen frustrovaný primitiv, imbecilita jeho příspěvků to dosvědčuje.

0 hlasů

Na tebe tady ty pakosto nikdo nemá. Většího bl_ba aby v internetovém světě pohledal. To nesvede ani Fendrych v Aktualitách.

3 hlasy

Jsem ve věku, kdy mohu dřepět kde chci a jak dlouho chci, ale musím říci, že u počítače nedřepím tak často, jako ti z vás, kteří jsou zrovna "ve službě".

1 hlas

To víš woe, Putin zvýšil žold. A buznoherec Janda z Evropských hodnot vše nestíhá. I když práská manželce toho vnuka bělogvardějce Romancova jako správný ČEch za protektorátu.

2 hlasy

Koukalová je vážně volič Top 09? Vždyť je to mrtvá strana. Divím se že se k nim tak okatě hlásí. Mohla by se chytnout za ruce s Ferim. Stejná pronikavá inteligence. Jediná z užší špičky vlastně nezávodi. Už bych jí ani na OH nebral, ale třeba se vrátí klasickou trojkorunou Oberhof Ruhpolding, Anterselva. No každopádně by se měla jen zajímat o svůj sport, politických prohlášení bolo dost.

3 hlasy

Gábino, přihlášku do TOP 09 ale budeš muset vlastnoručně podepsat. Zvládneš to ?

7 hlasů

Místní blbečci zase vymýšlejí spojení Koukalové s Kalouskem. Ona přitom jenom odsoudila ruské nadopované podvodníky a měla samozřejmě pravdu. A protože je dobojováno a rusáci prohráli, místní ruské krysy řvou vzteky.
Dostali jste do držky, kremrole, smiřte se s tím.

3 hlasy

To bude sranda az Rusove a Cinany vyhrajou vsechny zlaty. To se Anglosaxoni a germani zase pokakaj vzteky a opet budou nicit dalsi Olympiadu jak nekolikrat uz udelali. Ale jak to budeme vedet?,kdyz se nikdo na dalsi zkorumpovanou Olympiadu nebude divat?

5 hlasů

Rusové už nevyhrají nic. Bez dopingových koktejlů jsou totiž jen průměrné mátohy. Proto tam ani ve většině případů ani nepojedou, aby si ušetřili blamáž.

2 hlasy

Stále mají v SP nové a nové tváře a to je vážně palec hore. Rossija!!! Češi spoléhají jen na Koukalovou?

2 hlasy

Podle stupidity vašeho příspěvku jste evidentně Rus.
Tady jste v Čechách, Rossiju si velebte doma.

0 hlasů

k nevíře!já myslel,že kalouse fšichni nenávidí.asi ji přitahuje ta jeho vysoká inteligence a vysoké IQ.restituce tedy zařídil bez problému.

3 hlasy

ledvinka je hloupoučký rasista, který si denně měří IQ teploměrem. Naměřené výsledky jsou odpovídající realitě.

0 hlasů

děkuji za přímluvu.krásně a jasně ZÁŘÍM jako HVĚZDA první velikosti,mešuge ajnštajn.cha,cha,cha!šalom.

1 hlas

Sváťa Říha je zpět v celé své kráse. "mešuge ajnštajn.cha,cha,cha! šalom.", už se mi skoro stýskalo... :-)))

0 hlasů

ani se vám nedivím.pouze vypůjčené.kde je mu asi konec?

0 hlasů

Koukalová se spolčila s Kalouskem a začala ji bolet lýtka , a co čekala ? Lýtky to začíná a v tupé hlavě končí . Kalousek je známý likvidátor .

5 hlasů

Gabriela Koukalová a padákový smrtihlav Miroslav Kalousek. To spojení je prostě bizarní a svým způsobem zrůdné.

8 hlasů

Blboučká a prostinká Koukalová se politicky dala dohromady s Kalouskem, který je z pochopitelných důvodů objektem všeobecné nenávisti. Prostě se ta tupá slípka nechala zneužít. Ale to je její problém, nikoho jiného.

12 hlasů

Pane Rys a kde vy jste byl, když Pán Bůh rozděloval rozum...?

3 hlasy

Asi taky randil s nějakým Pszonkem u Opavy.

0 hlasů

závidíte restituce?a vysoke IQ?katolíci se napakovali a semiti židi dostali DVĚ!

1 hlas

Pane Ledvinko, ale to vysoké IQ se Vás netýká, že?

0 hlasů

ale,jo.jasně ZÁŘÍM.hvězda první velikosti.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov