Tour de Ski
Úspěšní sourozenci. Novákovi bodovali ve sprintu

30.12.2017 15:15 Aktualizováno 30.12. 15:55

Na úvod Tour de Ski příjemně překvapili sourozenci Petra a Michal Novákovi, kteří dokázali jako první z českých běžců na lyžích v této sezoně postoupit z kvalifikace sprintu. Vyřazovací část ve švýcarském Lenzerheide pro ně skončila hned ve čtvrtfinále. Nováková obsadila 17. místo, její bratr byl devětadvacátý a poprvé ve Světovém poháru bodoval.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ustugov. Rossija!!! Pekne si všechny povodil, uzasna podivana. Uz v SF vyzral na Pellegrina, ale tam rozhodála cilova fotografia. Ve finale nastesti nemusela. Na tretim miste Francouz Chanavat opet se nedostal pod 3 minuty. Vubec bych ho do finale nenominál. Zklamal az na patem miste jediny norsky vyslanec Krogh. Do finale se ani nepodivali Cologna s Hellnerem. Shodou okolnosti svou ctvrtfinalovou jazdu absolváli s Novákem.

0 hlasů

Finalovy beh zen ovladla domaci reprezentantka a len jedna Norka ve finale, dokonce dve Amerikanky, nevidane. Za ocekavanim zustala Weng s Parmakoski.

0 hlasů

Prvni semifinalovy beh muzu se temer vsici dostali pod 3 minuty, zel postupit nemohli vsici. Jak to u plavani? Tez musi postupát prvy dvaja, maj to vysadni pravo?

0 hlasů

Konecne melo CR ucast i v odpolednim finalovem programu sprintu. Vzdyt kvalifikace nejde ani do tv. Ja sledál len Novaka a ve sve ctvrtfinalove jizde byl posledni. Puvodne jsem se domnival, ze CF je slozeno jen ze 4 behu po sesti, najednou vidim jeste pote paty s Harveyem.

0 hlasů

Teprve zitra bude TDS o necem.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov