Tour de Ski
Nováková si díky parádní stíhačce polepšila, bodoval i Jakš

01.01.2018 12:39

Běžkyně na lyžích Petra Nováková skončila v Lenzerheide devátá ve stíhacím závodu volnou technikou na deset kilometrů a ve třetí etapě Tour de Ski tak zaznamenala druhý nejlepší výsledek kariéry. Potřetí v sezoně bodoval Martin Jakš, který se ve stíhačce na 15 km posunul na 28. místo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V jednu chvíli jeli za Colognou 3 Rusové, ještě Chervotkin který táhl tu početnou skupinu pronásledovatelů. Nakonec z ní nejlépe spurtovat na místě čtvrtém Kanaďan Alex Harvey.

0 hlasů

Bolshunov dnes nakonec uhájil třetí místo ač na něj výrazně dotirala skupinka pronásledovatelů. O tom byl ten závod z pohledu fanouška asi především když Cologna nastoupil druhému Ustugovi.

0 hlasů

V mužském závodě a vlastně celém TDS výrazně na sebe upozorňuje Dario Cologna. Z druhé startovní pozice dokázal utrhnout Rusa Ustugova který dnes do závodu vyjel z prvního místa. Uvidíme jak se mu povede na německém území.

0 hlasů

Petra Nováková se stále zlepšuje, jsem zvědavý na její další závod. Konečně vidět v popředí český dres. Kolotoč se přesune v Oberstdorf a žel se zas začne sprintem 3. ledna.

0 hlasů

Stíhačka žen tedy zachovala na prvních třech místech původní pořadí ze startu. TDS zatím vládnou Norky.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov