Sjezdové lyžování
Chybující Shiffrinová malý glóbus ještě nemá, vyhrála Vlhová

28.01.2018 11:14 Aktualizováno 28.01. 13:42

Slovenská lyžařka Petra Vlhová profitovala z chyby suverénní Mikaely Shiffrinové a vyhrála slalom Světového poháru v Lenzerheide. Američanka si jela s velkým náskokem pro další triumf, ale těsně před cílem se nevešla do branky a její naděje zhasly. V generálce slalomu na olympijské hry v Pchjongčchangu tak musela odložit oslavy předčasného zisku už pátého malého křišťálového glóbu za prvenství v disciplíně.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Shiffrin udelala chybu na konci zavodu, kdy uz se s temer vterinou naskoku videla v cili. Cil nespatri a Petruska vitezi. To by bylo bombasticke poradi na ZOH. Veronika Velez Zuzulova obsadila 12. misto.

0 hlasů

Petruska je i pred Fridou Handsdotter, uz zbyvaji jen dve zavodnice. Je to medaile !!!

0 hlasů

+1,52 to je ztrata Loeseth na Petrusku Vlhovou. Skoda slov. Norka po svatbe marna. Uz by ji cinovnici meli vyradit z privilegovane sedmicky.

0 hlasů

12 zavodnic zbyva jeste na startu a teprve opoušti Zuzulova medailovou pozici. Slusne zajety zavod.

0 hlasů

S 15 ctkou jedouci Zuzulova jde do cela zavodu, takze pri prvnim startu bude na bodech. Za ni Estelle Alphand pada, schvalne kam se az Slovenka posune.

0 hlasů

Dnes se vraci do kolotoce Veronika Velez Zuzulova. Prave vcas pred OH. V kole druhem pojede jako 10. za ni hned Estelle Alphand.

0 hlasů

Vcera byla hrdinkou dne s cislem 28 Meta Hrovat ze Slovinska, ktera skoncila treti. Shiffrin az sedma! Vitezna Worley a na druhem miste Rebensburg si jely svuj zavod. V cili je delilo + 0,07. Vlhova skoncila osma. Samozrejme ze nastrahy trati nezvladla uz v kole prvem Loeseth!

0 hlasů

Jak vsak vcera dopadla ve slalomu obrim? Skoro 2 vteriny ztraty na vitezku. Zusta ji jen ten slalom.... Honi plno zajicu, chce byt vsestranna a nejak se v tom topi!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov