Válka bossů
Výhrůžky? Proč jste to neřekl policii? mračí se Rusko na šéfa českého biatlonu

10.12.2018 15:05

Ruská biatlonová unie popřela tvrzení předsedy Českého svazu biatlonu Jiřího Hamzy o výhrůžkách ruských funkcionářů a označila je za nepodložená. Šéf ruského biatlonu Vladimir Dračev v prohlášení pro agenturu AFP Hamzu vyzval, aby zveřejnil konkrétní jména.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský b. (2 hlasy) 10.12.2018 15:53

    Český svaz biatlonu na dálku řídí padákový smrtihlav Kalousek a jeho...

  • Dluhoslav Henex (2 hlasy) 10.12.2018 15:21

    Tak nějak jsem pochopil, že jsou všichni v tom našem svazu biatlonu...

  • Karel Kostrč (2 hlasy) 10.12.2018 15:37

    Tak měl biatlon našlápnuto k oblíbenému sportu a oni ho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bývalý prezident Anders Besseberg a generální sekretářka Nicole Reschová kryli ruský doping a získávali za to finanční a jiné benefity, informovala už zpráva antidopingové agentury WADA. „Ruská strana si koupila jejich mlčení,“ stojí v ní.

Besseberg byl dle zpravodajců WADA i rakouských kriminalistů zván k lovům v ruských lesích a po nocích měl ukájet své vášně s prostitutkami, které mu byly zasílány.

Süddeutsche Zeitung nyní přinesl další detaily z průběhu vyšetřování.

Přísun prostitutek měl údajně na starosti také bývalý a nyní již propuštěný šéf komunikace IBU Peer Lange. Ten je totiž podle německého obchodního rejstříku zároveň majitelem eskortní služby zajišťující služby lehkých žen.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/biatlon-skandal-rusky-doping-anders-besseberg-nicole-reschova-pbk-/biatlon.aspx?c=A181210_200542_biatlon_ald

0 hlasů

Zpráva antikorupčního oddělení rakouské policie informuje, že IBU takto vyretušovala 65 pozitivních ruských zkoušek. Na konta Besseberga a Reschové mělo za to postupně připutovat 300 tisíc dolarů.
Zdroj: https://sport.idnes.cz/biatlon-skandal-rusky-doping-anders-besseberg-nicole-reschova-pbk-/biatlon.aspx?c=A181210_200542_biatlon_ald

0 hlasů

Hanzo lzes jak Mayova! Rekli ti jasne abys zverejnil jmena tech kdo te ohrozoval. Tak je davej, nebo nelzi, nepridavej dalsi lzi o nejakem vymyslem dopingu a davej jmena jestli jsi chlap. Tak to od tebe chteji. Dej jmena a dukazy.

0 hlasů

Rusáci jsou odporná svoloč ve všech sférách včetně sportu. Když nemohou vyhrát, podvádějí. Když je chytí, lžou a zapírají. Když je vyhodí z olympiády, tváří se ukřivděně. Aby se tam dostali zpátky, vydírají. Normální svoloč.

0 hlasů

Český svaz biatlonu na dálku řídí padákový smrtihlav Kalousek a jeho TOP 0009. Jedno velké FUJ !

2 hlasy

Zalez rusáku. Běž si šlehnout nějakou dobrou bobuli, bez kterých vy rusáci nemůžete ani vylézt na stadion.

0 hlasů

Tak měl biatlon našlápnuto k oblíbenému sportu a oni ho zpolitizovali.

2 hlasy

Tak nějak jsem pochopil, že jsou všichni v tom našem svazu biatlonu na hlavu. Bláznivá a pomatená Koukalová je toho jasným důkazem. Prostě sportovec = vypatlanec.

2 hlasy

Tak jsi nic nepochopil. Není divu, jsi ruský troll.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov