Jan Rejžek: Jeszcze Polska niezgniela, trenér Rada už ano

14.10.2008 00:01

Gambrinus Liga si během reprezentační přestávky zdřímla, sparťani lížou rány po debaklu v derby a národní tým se jal dělat ostudu jako pan prezident, kamkoli přijede.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • míčový kouzelník (130 hlasů) 15.10.2008 00:14

    tleskám rejžkovi, páč velmi trefně popsal aktualní stav českýho repre...

  • Jan (122 hlasů) 14.10.2008 15:57

    Přirovnání : jak babička po chemoterapii" mi připadá strašné,...

  • Havrun (121 hlasů) 17.10.2008 12:16

    Naprostej souhlas, fotbal se mi nelibil (to snad nikomu), ale co...

  • ike (121 hlasů) 15.10.2008 09:43

    Rejžek trefně popsal situaci v českém zkorumpovaném fotbale. Je...

  • Hugo (114 hlasů) 14.10.2008 17:02

    Nejsem zuřivý fanda jako pan Rejžek, ale z povzdálí fotbal pozoruji....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rejžek trefně popsal situaci v českém zkorumpovaném fotbale. Je dobře, že alespoň někdo. Od sráčů z české televize nebo z novy podobné hodnocení nezaslechnete. Maximálně tak tupé Čapkovo hmmmm. Tudíž pokud si někdo z médií zoufá nad tristním stavem fotbalu, měl by sám sebe nejdřív kopnout do prdele a spočítat si kolik nemilosrdných a nepřiposraných článků na toto téma napsal. A je jedno jestli je Rejžek "sešívka", "sparťanská buzna" nebo "ostravský cyp."

121 hlasů

tleskám rejžkovi, páč velmi trefně popsal aktualní stav českýho repre fotbalu!

130 hlasů

mimochodem, pane Rejžek, nechtěl jste napsat: "niezginiela"?

102 hlasů

vy ste dementi, tak proc to ctete proboha, je tam napsano velkymi pismeny JAN REJZEK a 99procent z vas na neho nadava ne kvuli tomu co pise ale protoze je to Rejzek.. mimochodem.. polaci hrali velmi pohledny fotbal

107 hlasů

To bys mohl říct i Rejžkovi aby se na ten fotbal nedíval když se mu nelíbí ,ale to by pak neměl co kritizovat a o tom to přeci je .

109 hlasů

Jenže jaksi před začátkem fotbalového zápasu nemůžet vědět, že se vám nebude líbit. Ale o Rejžkovi dobře víte, že je to srdcem slávista a jinak psát nebude.

103 hlasů

Nejsem zuřivý fanda jako pan Rejžek, ale z povzdálí fotbal pozoruji. To na úvod. Je mi ale jako člověku smutno, když si uvědomím, že hrát fotbal je zaměstnání jako každé jiné a za špatnou prácí ve většině firem následuje krácení peněz a pak vyhazov. Když doktor odvede špatnou práci, dají ho k soudu, když fotbalista zkazí co může, je to chyba někoho jiného... Nerozumím tomu, asi stejně, jako když se dočtu, že hráč, který posledních deset let nedělá nic jiného než každodenně trénuje svoje tělo, si natáhne sval při běžném výkopu míče... Něco je tady podle mne špatně, ale jsem jen z povzdálí se dívající a tak tomu určitě nerozumí. Ale rozumím tomu, že pan Rejžek je zuřivý fanoušek a tak jeho texty beru, jako názor zuřivce...

114 hlasů

Jako vždy nic nového i když je samozřejmě pravda že sobotní výkon proti Polsku byl fraškou tak autor má pouze červenobílí pohled na fotbal a to je myslím pramálo na to aby tady vznášel jakoukoli kritiku ať už mě nikdo nepřesvědčuje ,že rádoby fotbalový odborník rozumí fotbalu.

98 hlasů

Pane Rejžku, váš sešívaný zrak a fotbalové komentáře mi fakt smrdí... Možná si myslíte, že jako červenobílý fotbalový fajnšmekr rozumíte fotbalu, ale vaše umění jen nadávat, vymýšlet necitlivá přirovnání a zesměšňovat... To mě opravdu nebaví.

107 hlasů

Přirovnání : jak babička po chemoterapii" mi připadá strašné, necitlivé a hrubé. Chtěl bych vědět, čím tak dalece proslul autor, když se tak lacině naváží do všech, áááá, opravdu ničím, snad jen hrubostmi a urážkami malé zbytečné ryby na úkor těch velkých, které ho tak moc štvou.Fotbal nám nejde, nadávky a ironie ani osobní napadání hráčů a trenéra to ale nespraví, je to ubohost, jako ostatně vše z pera tohohle bídného skunka.

122 hlasů

Naprostej souhlas, fotbal se mi nelibil (to snad nikomu), ale co predvadi za teatralnost p.Rejzek, to uz je moc...

121 hlasů

Prostě tahle Rada bude sakra drahá...

109 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov