Jan Rejžek: Vrah Sparty má jméno Šmicer

07.10.2008 10:00

Shodou okolností právě pět měsíců po zisku květnového slávistického titulu jsem byl opět osloven, abych se přihlásil obnoveným glosářem fotbalových událostí, který mám publikovat každé úterý. Fajn, dík, jdu do toho, a rázem se mi to píše jedna radost po včerejším skvělém derby, které skončilo pro Slavii úžasně, jak v historii nepamatuji. 4:1 vyhrála na Letné!

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vítězslav (167 hlasů) 07.10.2008 15:40

    Pane Rejžku ač Sparťan musím s vámi v hodnocení derby souhlasit. Až...

  • York (126 hlasů) 07.10.2008 13:17

    Jojo, vtipně shrnuto, nezbývá než s panem Rejžkem souhlasit. A s těmi...

  • Hustoles (119 hlasů) 07.10.2008 12:52

    Ano ano. Pan zuřivý Rejžek je přesnou ukázkou, jak vypadá svoloč......

  • mpik (106 hlasů) 07.10.2008 15:34

    Já jsem se u článku královsky bavil!!! Bravo!

  • Josef Pajer (105 hlasů) 09.10.2008 11:14

    Pokud vím, tak Melodie nebyla rozhodně komunistický noviny. A že...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jsem sparťan,ale v lecčems s p.Rejžkem souhlasím.Nesouhlasím však s jeho hrubými urážkami některých hráčů.Nevím,jestli on sám někdy hrál fotbal,ale moc tomu nevěřím.Je pravda,že Slavia hraje momentálně nejlepší fotbal, ale je to jen u nás,na mezinárodním fóru nic moc.Sparta je monentálně ve velké krizi,která byla způsobena třenicemi uvnitř klubu.Nesouhlasím s odvoláním jednoho z našich nejlepších a nejinteligentnějších trenérů Lavičky a z chováním některých "opor",to vše se musí ale vyřešit uvnitř.Jediným řešením je asi pevné stanovení mezd,které by mělo záviset na výsledcích a dání příležitosti mladým hráčům,kteří chtějí hrát za Spartu.Pak by Sparta nemusela kupovat draho svoje odchovance zpět z jiných oddílů. Kolik odchovanců běhá v lize v jiném dresu ? Svátek,Žižka, Šmejkal,Rada,Halama,Loučka,Zich,Volešák,M.Jarolím,Jeslínek, Klein,Dort. To jen namátkou. Nám věrným fandům teď jen zbývá věřit v to, že se herní projev Sparty zlepší a hlavně,že hráči budou hrát i srdcem.Všichni si pak musí uvědomit, že fotbal je jen hra a nejde při ní o život, i když u některých "rádoby skalních fandů" ani to neplatí.Přeju všem příznivcům kopané, aby se náš fotbal zlepšil, abychom z toho měli všichni radost i když to bude možná ještě trvat dlouho. Ať žije Sparta a celý náš fotbal!!!

50 hlasů

Pane Rejžku, sundejte růžové brýle, zas takový zázrak to není, stačí se podívat na tu bídu v evropských pohárech (samozřejmě jsem zaregistroval, že jste jediní postoupili alespoň do Balkán Cupu). Ovšem přirovnávat Šmicera k nemocnému Bergerovi to jsem nějak nepochopil. Pokud si to dobře pamatuji tak Šmicer nehrál téměř celou loňskou sezonu. Z toho je vidět, že vám euforie zaslepila nejenom zrak. příště bych podobné komentáře zkusil napsat třeba až ve středu ?

81 hlasů

Rejžek je stará sešívanej inťošek, ale ať si maj radost. Snad se z toho SPARTA časem zvedne a všechno se vrátí do starejch kolejí, tedy slávie na věčně druhý místo.

56 hlasů

Rejžku, prober se! Prej "psychosexuální" problémy. Já jsem SPARŤAN a šukám everyday, zato tys viděl píču za posledních padesát let jenom v zrcadle. Tvý keci a komentáře jsou jenom silikon.

83 hlasů

Pane Rejžku, nedivil bych se kdyby si Došek počkal někde za rohem a svou žirafí hlavou vám ukázal jak na takové urážky jaké jste vy předvedl.

82 hlasů

Z příspěvků nicka \"šobul/sobul\" je mi smutno. Možná si zaslouží úctu za odpor minulému režimu, možná si zaslouží úctu za \"pouhý\" obyčejný život, ve kterém neohýbal hřbet. Ale vše překrývá malost (\"nejvíce trpím já\") a hulvátství. Pokud by věděl o minulosti pana Rejžka alespoň to, co pan Rejžek o fotbale, určitě by nepsal o teplých židlích, ale o skutečném pronásledování. Jen pro pořádek: já jsem pana Rejžka viděl.

53 hlasů

Bohužel se domnívám ,že to co ví pan Rejžek o fotbale je opravdu pramálo jeho články ,atˇuž tady nebo kdekoli jinde jsou jednostrané a pouze a to za jakýchkoliv okolností velebící vždy tu jednu stejnou stranu ostatně tak jako totalitní KSČ velebila vše co sama dělala bez ohledu na to jestli je to pravda . Dále se domnívám ,že člověk který za totalitního režimu mohl psát své články do veřejných plátků zase až tak velký odpůrce režimu nebyl a na závěr za totality bylo pronásledováno spousta lidí téměř kvůli ničemu nebo kvůli smyšleným věcem a myslím že p.Rejžek k nim rozhodně nepatřil a jestli je pronásledován dnes ani se tomu nedivím může si za to sám tím hnojem co píše.

57 hlasů

fotbal je opravdu stupídní hra (jako všechny sporty bezmála)čemuž napovídá i vaše "diskuze" .Jak má pubescent svůj idol to platí i pro vás.Za pár rokú už budete psát jen buuuuuuuuuuu jako jte stádo volú

58 hlasů

Pochopil jsem. Zžíravou kritiku bez argumentů oplácíte zžíravou kritikou, také bez argumentů. To lze chápat (když se vypustí ty vulgarizmy).

57 hlasů

Pan Rejžek je stará komunistická mrdka zkrátka kam vítr tam plášť.

84 hlasů

Jo? Von snad byl v KSČ?

54 hlasů

To nebyl ,ale pasuje se do role komunistobijců a přitom co dělal za jejich vlády ? Psal články do komunistickejch novin ,kdyby mu to tak nevonělo jak vykřikuje tak by šel radši k lopatě . A navíc proč se od nich distancoval až po revoluci zkrátka po bitvě je každej generál.

58 hlasů

Ty polointeligente, ty se nejdřív nauč pořádně česky a pak choď do diskusí. Ovšem, pokud něčemu nerozumíš a papouškuješ Haló noviny, tak se na to opravdu vykašli. O žurnalistice za bolševika víš kulový, což se nedivím, pokud jsi byl skutečně u tý lopaty. O tom, že Rejžek Havla na Lipnici přivedl a před zraky zděšených činovníků národního výboru uvítal na podiu existuje video i fotky, jen tak mimochodem. Jinak mám pro tebe špatnou zprávu - ze sraček ses opravdu nevyhrabal, byť ti to tak připadá...

76 hlasů

To máš nakonec pravdu že jsem se ze sraček nevyhrabal jsem jima totiž obklopenej a ty a Rejžek jste jejich část.

51 hlasů

Ty žurnalisto do čeho si psal ty do Rudý vatry né co to tu meleš o videu a natáčels ho ty na mobil né,běž se radši nažrat víš o životě kulový.

52 hlasů

Ty jsi jak ten Rejžek všechno znáš všechno víš morální ubožáku.

86 hlasů

Pokud vím, tak Melodie nebyla rozhodně komunistický noviny. A že vytáh Havla v září 1988 na pódium na Lipnici to mi taky nepřipadá jako po bitvě generál. Kdes byl ty, u tý lopaty, hrdino?

105 hlasů

Tak pokud vím za komančů každý noviny podléhali cenzuře a smělo se psát jen to co komančové povolili nebo spíš nařídili takže každý noviny byli komančema řízený . To vše jasně vypovídá o jeho charakteru nebo spíše necharakteru . Jo a ty jsi ho v tý Lipnici v září 1988 viděl nebo si o tom jen tak zaslechl. A ještě já na rozdíl od spousty jinejch u tý lopaty kvůli komančskýmu režimu byl a nehřál si prdel v teplý židli jako p.Rejžek dalo my sakra práci se s těch sraček po revoluci vyhrabat tak asi vím o čem to je.

58 hlasů

Ježiš - Rejžek... Who the fuck are You??? Běž radši šou-stat Justa do Katovny, ty bolševiku...

83 hlasů

Á pán je vzdělanec! No škoda jen, že se v politologii neorientuje aspoň tak, jak Rejžek ve fotbale, když už její pojmy používá.

56 hlasů

Rejžku, řekni mi, kde bydlíš a já ti řeknu, kdy zemřeš!

91 hlasů

Táhni ty vyholená muskulaturní kreaturo!

86 hlasů

Výborně, nezklamal jste a opět pobavil. Je snad jasné, že tahle agresivní ekvilibristika nemůže vonět každému, takže ty pindy o neobjektivitě a nadutosti autora jsou v pořádku... Já zase raději někoho vyhraněného, kdo ustojí moralizující kritiku průměru.

88 hlasů

Pane Rejžek, jste absolutní ubožák a neskutečně jste u mě klesl. Ono do mrtvého se nejlépe kope, že ano? Úplně vidím ten váš nadšený pohled z vyhraného derby, jak se hrnete do redakce rychle o tom naházet nějakou špínu, s jiskrou v oku sepíšete plný necky sraček a jako naprosto nezaujatý Slávista se kocháte svou velikostí. Souhlasím s vámi akorát s vymletostí plešatých hlav - ale zapomněl jste dodat, že jsou bohužel na obou stranách. Hanba Vám, pane Rejžek - pokud budete chtít poradce na sport, moje 12ti letá dcera vám to nadiktuje poměrně nezaujatě.

58 hlasů

vole rejzek. to je figurka.))) pamatuju katovnu, ne?! radoby intosi vali kidy u pivicka. vse podkresleno kourem od cigar, of course, atmo muší bejt. rejzek-kritik-brouk pytlik koukam "rozumi" i fotbalu. jako !spravny! intos musi byt slavista. no ja padam..chodici klise lol...a jeste k tomu zrzek, no to je nadeleni. freud by si pošmakl

83 hlasů

Nechápu jak se může někdo zabývat takovou upadlou kategorií jako je fotbal nebo hokej! Už dááávno tam jde jen vo prachy a s poctivým sportem našich předků to nemá nic společnýho!

63 hlasů

Tenhle chlap,to je teda h,nu,s,ten tak může někoho kritizovat.

59 hlasů

konecne neco co me pobavilo a nema to styl bulvarnich vyvrelin.. jen tak dal to co tady pisou vasi odpurci jsou tak obecne kecy, ktere by se mozna uchytily jako argument v parte ukrajinskych delniku (nebo spartanskych nacku?), ze nezbyva nez se nad nimi zasmat a mavnout rukou

81 hlasů

Je milou skutečností, že existují mezi námi lidé - je jich bohužel pomálu - kteří od prvního pohledu působí věrohodně a autenticky, kteří kolem sebe šíří pohodu a dobrou náladu a také své "řemeslo" umí - k těm právě patří "štísko" Šmíca (a také třeba atletka Barbora Špotáková). Včera prostě Šmíca přišel, nastoupil a zvítězil - a to 6 měsíců nebyl na hřišti!

66 hlasů

Pane Rejžku ač Sparťan musím s vámi v hodnocení derby souhlasit. Až na pár expresivních výrazů, ale s tím se po takovém derby musí počítat. Nyní si každý Slávista rád do Sparty kopne. Ake kdyby zápas vyhrála Sparta bylo by to stejné. Budiž. Také mi vadí nechutné skandování primitivních sparťanských fanoušků Jude Slavie! Stejně ale jako neonacisické smrt Spartě! Škoda, že jste to ve svém "objektivním" hodnocení přehlédl.

167 hlasů

Co je na "smrt Sparte" neonacisické??? Upozornuji, ze se mi ten pokrik nelibi.

86 hlasů

Já jsem se u článku královsky bavil!!! Bravo!

106 hlasů

Pane Rejžku, sakra ač já Slávista bych s Vámi rád souhlasil. Ano v mnohém máte pravdu, leč tento článek nevyznívá jako od nezávislého novináře.....

85 hlasů

Pane Rejžku v tištěném týdnu vám zrušili nekrology a tak vám alespoň obnovili tuhle šílenou rubriku. Prosím vás piště si to jen na slavistickenoviny.cz. Tady to jen kazí pěknou webouvou stránku. Vy jste už jen starý kritik, co je zralej na důchod. Mějte se hezky a raději už nic nepište.

86 hlasů

Jste lhář, lhář, lhář. Opakujte si to každý den před spaním, po čase to přejde.

87 hlasů

Jak zrušili nekrology? Mám tištěný Týden v ruce a na stránce 112 je Branald a další. Co to meleš?

89 hlasů

Taková náhodička,zrovínka byl požádán...Že si ty starej dobytku nečistíš uši a pak nic neslyšíš?Doufám,že dodržuješ pravidla hygieny a umyl jsi si alespoň ten svůj blahem poslintanej vous.Víš,že jseš špindíra a v týhle době to je o žloutenku.O někoho se otřeš a je malér.

87 hlasů

tak z tohodle sem chytil smesku

50 hlasů

Jojo, vtipně shrnuto, nezbývá než s panem Rejžkem souhlasit. A s těmi věčnými sparťanskými kverulanty a tupci se nemusí vůbec trápit.

126 hlasů

Ano ano. Pan zuřivý Rejžek je přesnou ukázkou, jak vypadá svoloč... Vyleze z díry jen když se daří, naplive, nakydá tuny špíny a pak, když se dařit přestane, se zase pomalu vypaří.

119 hlasů

Vážený, pokud si myslíte, že napsat něco nehezkého o Vaší Spartě je jen tuna špíny, tak je mi Vás upřímně líto, protože drtivá většina napsaného je pravda. A to, že se do vaší Sparty teď trefuje kdekdo, je momentálně oprávněné. Nejsem Sparťan, ale mohu Vám říci, abyste se soustředili na to, co jsou fakta. A fakta jsou ta, že máte momentálně 5 bodů ztrátu na Slavii a to zase není žádná tragédie, protože tak, jak hraje teď Slavia, to nevydrží celou sezonu a může se ledacos změnit. Lépe Vám teď sluší uznat, že jste byli v derby o moc horší a počkat si.... Ono totiž ve fotbale není nic staršího, než zápas v minulém týdnu. Navíc my slávisti jsme si za léta užili podobných "házení špíny", kdy vy jste byli o moc lepší, asi tak desetkrát tolik.

77 hlasů

Jen na okraj. Na jaře tu psal glosy, i když si Slavia málem prohrála titul a kritizoval sešívané bez milosti.

104 hlasů

Nádhěrně, přesně moje slova. Pane Rejžku, prosím vás, raději se vozte trakařem po Vršovicích a dejte už jednou pokoj. Vždyť vaše IQ nemá ani na vypnutou automatickou pračku. Divím se panu Balšínkovi, nebo kdo má vlastně tenhle web pod palcem, že tyhle nehorázné kydy vydá. Editor asi jezdí na MDMA, jinak si to neumím vysvětlit.

80 hlasů

Pane Rejžku, na úvod : Jsem nezávislý fanoušek dobrého fotbalu. Pan Lavička je Vítěslav. Přes mnohé souhlasy s Vašimi výroky mám výhrady také k Vaší práci kritika čehokoli a za každou cenu. Vyznáte se patrně v mnoha oborech lidské činnosti, ale jen negativistickými postoji. Ještě jsem od Vás nečetl, ani neslyšel nějaké návrhy jak by to mělo být správně ať už v politice, kultuře nebo už i ve sportu. Kritizovat je totiž úžasně jednoduché.Udělat si z toho výnosnou živnost umíte Vy dokonale. Štverák Plzeň

95 hlasů

Pane Štveráku, připojuji se k vašemu názoru. Jméno Rejžek je synonymem dokonalosti. Všichni na této zemi jsou pitomci, jen pan Rejžek je génius. Podepisuji se pod váš příspěvek.

89 hlasů

Když vidím kdekoliv jméno Rejžek, je jasné, že v článku všechno zkritizuje, pomluví, protože On, pan Rejžek, všemu rozumí, jeho názor je názorem státu a všech inteligentů na planetě. Poslechněte, pane Rejžku, vy ale opravdu musíte být velmi konfliktní člověk, žít s vámi musí být utrpení pro všechny okolo, z vás čiší nenávist ke všemu, co jste nevyplodil sám. Jste strašný člověk, zvedá se mně z vás žaludek. A to bez rozdíliu, jestli píšete o kultuře, technice, sportu nebo sexu. Vy prostě všechno znáte nejlépe, resp. jen vy všechno znáte. Táhněte ke všem čertům!

92 hlasů

Pan Lavička je Vítězslav. Jinak celkem vtipné a úderné. Nekoukal jsem na cíl, spíše na formu...

75 hlasů

Pan Lavička je Vítězslav.

61 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov