Gastronomie
Grilování: jak okouzlit skvělým barbecue

12.05.2018 10:52 Původní zpráva

S příchodem teplého počasí provonělo zahrady pečené maso. Češi zahájili grilovací sezonu. V honbě za dokonalostí jídla připraveného na ohni ale zatím v lecčem zaostáváme za západními sousedy. V čem děláme největší chyby? A jaké jsou nejnovější trendy?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 43/2018 najdete >




Týden

Instinkt

Sedmička

Faktor S

Exkluziv

Interview

MarketingSalesMedia

Sedmička křížovky

Sedmička křížovky XXL

Sedmička Naše životy

Týden Historie

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Family

Barrandov Plus


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.