Rozhovor TÝDNE
Šéfkuchař české smetánky

30.12.2017 06:16 Rozhovor

Foto: Radek Cihla

Autor: Lukáš Seidl, Filip Nachtmann

Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Chilli.

Rozhovor pro TÝDEN.CZ
Šéfkuchař: Nasekat tunu papriček do jídla umí každý trouba

Rozhovor Milovníci ostrého jídla a chilli papriček, pozor. V pražské restauraci Sia bude šéfkuchař Jiří Štift v rámci Chilli týdne podávat pokrmy s pálivými papričkami... více

Marco Pierre White.

Kulinářská scéna
Zavrhl průvodce Michelin. Prodávám jídlo, oni pneumatiky, tvrdí

Původní zpráva Černá ovce britské kulinářské scény Marco Pierre White šokoval během nedávného rozhovoru pro Channel NewsAsia. Přiznal, že odmítl zápis do proslulého... více

Šéfkuchař Anthony Bourdain.

USA
Známý šéfkuchař Bourdain spáchal sebevraždu, bylo mu 61 let

Známý americký šéfkuchař Anthony Bourdain, který se stal světovou celebritou díky televizní show Neznámé končiny, vysílané i v Česku, spáchal sebevraždu. více

Pavel Veltruský.

Rozhovor s šéfkuchařem
Veltruský: V první řadě je důležité, jak jídlo chutná, a pak jak vypadá

Rozhovor "Trendem českých šéfkuchařů, jak se zviditelnit je pokud možno všechno co nejvíce komplikovat," uvedl Pavel Veltruský (41), šéfkuchař, který působil nejen na... více

1



Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 51/2018 najdete >




Týden

Instinkt

Sedmička

Faktor S

Exkluziv

Interview

Sedmička křížovky

Sedmička křížovky XXL

Sedmička Naše životy

Týden Historie

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Plus

Barrandov News


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Více informací najdete ZDE.