Rozhovor TÝDNE
Šéfkuchař české smetánky

30.12.2017 06:16 Rozhovor

Foto: Radek Cihla

Autor: Lukáš Seidl, Filip Nachtmann

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Veltruský.

Rozhovor s šéfkuchařem
Veltruský: V první řadě je důležité, jak jídlo chutná, a pak jak vypadá

Rozhovor "Trendem českých šéfkuchařů, jak se zviditelnit je pokud možno všechno co nejvíce komplikovat," uvedl Pavel Veltruský (41), šéfkuchař, který působil nejen na... více

Jiří Punčochář (archivní snímek).

Ocenění
Titul Zlatý kuchař obhájil Jan Punčochář

Ve čtvrtém ročníku ankety Zlatý kuchař, kterou vyhlašuje redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue, obhájil své vítězství Jan Punčochář z pražské restaurace... více

Marihuana v gastronomii slaví úspěch (ilustrační foto).

Vzkvétající byznys
Kalifornský šéfkuchař servíruje pokrmy z konopí

Christopher Sayegh před dvěma lety přišel na to, jak okořenit své pokrmy a zdokonalit své kuchařské umění: tento čtyřiadvacetiletý kalifornský šéfkuchař podává... více

Jamie Oliver bojuje proti nekvalitnímu jídlu, ale teď má sám vroubek.

Kontrola hygieny
Myší trus, plesnivé maso. Řeznictví Jamieho Olivera zavřelo

Původní zpráva Řeznictví světoznámého šéfkuchaře Jamieho Olivera v Londýně na čas muselo zavřít. Stalo se tak poté, co hygienická kontrola našla závažné prohřešky jako myší... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 18/2018 najdete >




Týden

Instinkt

Sedmička

Faktor S

Exkluziv

Interview

MarketingSalesMedia

Top dívky

Popcorn

Sedmička křížovky

Sedmička křížovky XXL

Sedmička Naše životy

Týden Historie

TV Barrandov

Kino Barrandov

Barrandov Family

Barrandov Plus


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.