Přestřelka se Schapirem
Čest Zemanovi, Schapiro je hysterický, chválí Moskva

06.04.2015 14:15 Aktualizováno 06.04. 21:29

UVNITŘ ANKETA. Široký ohlas má v ruském tisku a na sociálních sítích slovní přestřelka mezi Pražským hradem a velvyslanectvím USA v Praze. Výhrady velvyslance Andrewa Schapira vůči cestě prezidenta Miloše Zemana na moskevské oslavy konce druhé světové války i prezidentovu reakci zaznamenala prakticky všechna hlavní ruská média.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Nekonečný (28 hlasů) 06.04.2015 14:33

    Za to nechválí Zemana jen "Moskva",ale především naši lidé.

  • Přemysl Kadlec (20 hlasů) 06.04.2015 15:03

    A co je na tom pozoruhodného. Přece se nedalo očekávat, že Moskva...

  • jarda novák (18 hlasů) 06.04.2015 14:24

    Zeman správně poslal říšského protektora do haj*lu. Uvidíme, zda to...

  • Johan Rey (17 hlasů) 06.04.2015 15:52

    Nesmíte si to tak brát, milostivá.Prostě pan Schapiro nediplomaticky...

  • destiny - (17 hlasů) 06.04.2015 14:37

    Emigrante přečti si příspěvky v německých médiích, němci ocenují...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

HEjwl snad ani v Moskve nebyl a uz si ho vzal cert.. Pak ze certi nemaji smysl..

0 hlasů

Doufam ze nam nektera z PravdALASKARSKYCH TELEVIZI PRINESE PRIMY PRENOS Z VOJ: PREHLIDKY nejsilnejsi armady sveta, zaruky miru v Evrope a navic kdyz poklonu padlym za svobodu slozi i cesky prezident zvoleny Cechy..

0 hlasů

Za tohle uz Majdan v Praze byt muze, precijen protektorovi z US dochazi pomalu trpelivost... Pritom uz nechal sve lidi taktne Zemana upozornit vajicky a cervenymi kartami.

0 hlasů

Být chválen Moskvou není zas takové terno. To byl i Gottwald, když tam jel naposled složit poklonu. Moc dobře to nedopadlo, tedy pro něho, občané se radovali. Takže šťastnou cestu.

0 hlasů

Vláda měla Zemanovi tu potupnou cestu do Moskvy zarazit. Tečka.

1 hlas

Ano ,je to ožrala a ignorant ,jak je vůbec možné ,že neposlouchá na slovo amerického velvyslance ?Okamžitě bych ho vyměnil ,okamžitě a divím se ,že to státy trpí ,ale ony zasáhnou ,nebojte .

1 hlas

Je úplně stejnej jako Klaus,zahleděnej sám do sebe,snáží se nás vychovávat podle svých představ a různými bonmoty to odlehčit.Běda jak má někdo jinný názor,tak ho pokárá a zesměšní.

4 hlasy

Když chválí Moskva, je to vždy špatně.Americký velvyslanec se zachoval jako správný diplomat a politik

6 hlasů

Zas jeden proamerický vlezdořiťka.

1 hlas

Něco pro všechny Zemanobijce:
http://www.zemancountdown.cz/

1 hlas

USA - říše zla

3 hlasy

Dovedeš si představit to blaho na zemi, kdyby místo USA bylo ve světě dominantní Rusko? Ono to za pár desítek let bude stejně jedno, protože nás Číňani umlátí čepicemi a svým socialistickým kapitalismem pro vybrané (pro straníky) ... říkám si, nebylo to už tady? ...

5 hlasů

Kdo chcete jít rusům a Putinovi naproti, jděte! Najděte si nejkratší cestu a táhněte na východ. Rusko má hodně místa, které zahálí. To asi ne, že jo? Hezky pěkně v teplíčku, v mladé demokratické zemi je líp! A tady, kde není cenzurovaný internet kydat hnůj na demokracii, NATO a USA, beztrestně, to je fakt alibismus! Jděte se bodnout vy rádoby "provýchodní demokrati" ani neudáváte v diskuzi své pravé jméno! Co si mám o vás myslet jiného, než že jste podrazáci nastrčení propagandou Kremlu nebo totálně vygumovaný pacifisti. Kdo nedávno mluvil o připravenosti jadrných zbraní? Bylo to NATO nebo USA? Pokud vím, tak to byl zakomplexovaný Putin, kterému je dosavadní Rus malá a chce zpátky své bývalé satelity z dob SSSR. Národe bděte! Šíří se tu RUS a to je HNUS!

5 hlasů

Kdo tu jde Rusum naproti ? Kdyz se ti to ale tady nelibi tak bez ty. A jdi treba nekam do haje. Pokud jsi zblbly nejakou kavarnou, nemusis tio honem vsude vytrubovat. Nikdo nekdyda hnuj na nikoho, najednou ti vadi krotika EU, ale ze zakazali treba nazev rum, to mozna jsi si rikal, proc. Proc zasahuji zemim do jejich zvyku. Nikdo snad nema proti EU zasadni vyhrady, ale jde o tom, ze juesej ridi skoro vsechny staty na svete a to jedine pro svuj prospech. To vadi kde komu. Pokud tobe ne, Rika se, ze jedine v juesej nemuze byt barevna, protoze jedine tam nemaji americkeho velvyslance. Kdyz tak pozadej o zelenou kartu a jsi svobodny muz. Ci zenska. Sis ubreptaba zenska. Putim se stara o zem astejne jako Obama, akotrat nikde nebombarduje. Toho jsis asi v tom fofru nestacil vsimnout.

4 hlasy

Nepodařený převrat na Ukrajině v letech 2000-2002 (akce „Ukrajina bez Kučmy“), další převraty v roce 2003 v Gruzii, v roce 2004 na Ukrajině, v roce 2005 v Kyrgyzstánu, válka 08.08.08, převrat roku 2009 v Moldávii, občanská válka a převrat v roce 2011 v Libyi, občanská válka od roku 2012 v Sýrii, převrat a občanská válka v roce 2014 na Ukrajině, to vše jsou etapy amerického plánu.

S každou podobnou akcí se nestabilita více a více přibližovala k ruským hranicím, přičemž úkol byl stále týž a pokaždé jasněji viditelný: diskreditace, destabilizace Ruska a jeho odstranění jako velkého geopolitického hráče. Američané nakonec otevřeně přiznali, že vedou válku proti Rusku, přičemž požadují minimálně výměnu vedení země a změnu zahraniční politiky, a "domorodci" z jimi využitých zemí jsou pro ně jen spotřební materiál.

5 hlasů

rusko si hraje na svetovou velmoc, přitom je pouze velmoci stredni kategorie. ma sice jaderne zbrane, ale ekonomickou moc na urovni krachujici italie.

5 hlasů

Asi mas jine infprmace. Muzes nejak rozvest tu svoji myslenku, jako ze si Rusko hraje na velmoc ? Rad si to ledackdo precte. A nehryzej si nehty.

4 hlasy

Dovedu si živě představit, jakou veřejnou nelibost by vyvolal někdo, kdo by chtěl bojkotovat před sametem cestu do Moskvy na oslavu čehokoliv. Stejně jako dnes zejména u kolaborantů, například u Petra Pavla, Jana Fischera, Vladimíra Dlouhého, Milky Němcové, Mitrofanova, Šándora, Zaorálka, u poloviny dosud sloužícího českého diplomatického sboru, no dalo by se jich jmenovat .........

4 hlasy

Zeman se v tomto případě zachoval zcela správně! Je třeba ,aby si zdejší pisálci uvědomili a raději se seznámili s povinnostmi Velvyslance a jaké má meze v projevech vůči zemi ve které působí.
Jiný velvyslanec USA za podobné jednání musel opustit post zcela nedávno v Rusku! Omlouval to tím, že nemá diplomatické vzdělání!!!
Bohužel amíci mistrují snad ve všech zemích . Přihrbený a připo...ý slouha Sobotka se ukázal jako správný kolaborant v zájmu cizí moci. Takoví jsou národu zrovna tak užiteční jako kdysi Hácha. Už jej slyším jak bude národu vychvalovat smlouvu TTIP, aby si zajistil podobně jako Špidla koryto v EU!!!

3 hlasy

Zeman se ponížil. Diplomacie se řeší jinak než přes komerční rádio. Konec konců, můj prezident to není ale s*re mě, když proruské weby operují s informací, že většina Čechů je nakloněna "mírovým řešením" prezidenta Putina díky postojům prezidenta Zemana ... z toho je mi fakt špatně! Národe, styď se!

3 hlasy

Zemanovi je jedno, na koho kydá veřejně své sprostoty, ví dobře, že právě to jeho velebnému elektorátu konvenuje. Ne národ, ale prezident by se měl na svém směšném Everestu stydět. Ale to dementní starci už neumí.

0 hlasů

Uff. Ty hoklt rozumis i diplomacii. Uzasne.

1 hlas

kterej??

1 hlas

Ale, že mu to nandal... Čurák.

1 hlas

Ta historka a zlém Rusku (která zachránilo Krym před ukr banderovci) a hodném Západu se mi zdá poněkud nedůvěryhodná.

Akce západu končí miliony mrtvých (civilistů), viz Irák, Libye, Sýrie, a Ukrajina je v bankrotu.

Namísto chleba tam ale USA vozí zbraně, takže se místní mají na co těšit.

http://www.businessinsider.com/afp-after-a-year-at-war-ukraine-at-financial-breaking-point-2015-4

3 hlasy

Pavle bránil ses někdy chlebem? nic moc, a nevykládej tady kdo tu válku začal, to těm civilistům vůbec nepomůže.

2 hlasy

Zdá se mi to, nebo většina národa je zblblá komoušema a levákama? Vždyť právě Zeman lhal národu-a svým voličům nejvíc, když tvrdil, že SocDem se nikdy nedá do paktu s pravičáky. No a co z toho bylo? Velká koalice s ODS! Jestli po tomhle vzoru se Zeman snaží o sblížení Ruska a EU, resp.NATO, tak to nás Pán Bůh nebo Mimozemšťani chraňte (s mimozemšťany chtěl zase pro změnu vše schvalovat Paroubek ... další neotřesitelný SocDem).

4 hlasy

Plácáte tu šílený bláboly úplně mimo mísu - vy velká stolice- tedy pardon překlep - koalice... S tím jděte někam...

2 hlasy

Pane Honzo Ježku, jen VY tady s tou svojí stolicí akorát s*rete mimo mísu!

3 hlasy

Richtr, uz toho nech. jsi srandovni.

2 hlasy

A kdopak tu "velkou koalici" podepsal? Stará Blažková asi, že?

2 hlasy

Prý Ami velvyslanectví skoupilo červené anilínky po celé Praze. Prý bude červená demonstrace, nebo demonstrace červených?

3 hlasy

Prezident Zeman se zachoval jako státník, který má svoji hrdost, tak jako izraelští vrcholní činitelé, kteří si taky nesednou na zadek, když je američtí spojenci kritizují. To, že se okamžitě ozvou všechny vlezdopr...ky, se dalo očekávat. A , že prezidenta Zemana nelze pokládat za obdivovatele Rusů a komunistů, to ví každý, kdo ho zná ještě před rokem 89, kdy si dovolil publikovat v tisku svoje názory na vedení hospodářství komunisty a celé RVHP. Zatímco o naprosté většině dnešních zapálených antikomunistů a odpůrců Ruska nebylo vidu ani slechu nebo si nedovolili ani ceknout, tak on se nebál jít do otevřeného konfliktu s vládnoucí garniturou, tak jako Havel a ostatní chartisté.

6 hlasů

to teda bylo hrdinstvi v době perestrojky krtizovat, ze je socialisticke hospodareni na hunte, coz každý vedel a v každý druhy hospode se to probiralo

4 hlasy

Jenomze na rozdil od tebe, kdy jsi mozna i kecal v hospode, on napsal skoro vsem stranam, v tom 89. programy. A napsal ho pro CSSD uz drive, nez prazaky napadlo, neco udelat. Jeho ne kritika, ale vecne pripominky ohledne ekonomie byly duvodem, ze vlastne delat ani nikde nemohl. Ty jako prazak jsi smejdil po vlastech ceskych a honil chalupu a mel zamestnani a k tomu tri automaticke kotelny a jeste porad malo :):):)

3 hlasy

ano přesně to si o tobě myslím . Za komanču jsi byl bojovníkem pouze v hospodě . Za to dnes jsi velký komunistický bijec . To co Zeman udělal bylo v té tobě naprosto výjmečné a komunisty to vyděsilo víc než básničky a knížky disidentů . V té době ho bylo za co obdivovat . Škoda , že to kazí tím co dnes předvádí .

2 hlasy

a kolik si myslis ze me za bolševika bylo??

2 hlasy

...a vy jste v době perestrojky dělal co??, Kritizoval jste koho?? Možná komouše s kámošema v hospodě u pátýho píííva a po třetím rumu!

2 hlasy

vůbec me neprekvapuje, ze priznivci bolseviku a fasistu dehonestuji kazdyho, kdo vyjadri svůj nazor

1 hlas

Souhlasím s premiérem Sobotkou a svými slovy dodávám, že Zeman zase (a opět) přestřelil. Mohl si pozvat diplomata "na kobereček". To bych bral jako jednání hlavy státu a né jeho výlevy v komerční rozhlasové stanici (mimo jiné na ČRO-státní rozhlas je "prezident občanů" také uražený) je to normální pavlač! Pan Zeman si stále řeší urážku svého EGA, když ho kdysi nezvolili Prezidentem. Zeman není můj prezident a stydím se za něj!

3 hlasy

Styďte se, Karle. Děláte dobře.

1 hlas

Děkuji za podporu, pevně věřím a doufám, že i já mám od této chvíle na hrad dveře zavřené!

2 hlasy

Nezoufej a treba si tam s nima dobre popovidas. Zkus to.
Zatim v novinach o tom nic nebylo.

0 hlasů

No já to vidím tak, že vás tam vůbec nikdo nezve, takže není před kým zavírat hradní bránu. Jóó a pozdravujte svýho favorita slovutného pana knížete, tan by si nechal kálet na hlavu dnes a denně a to od kohokoliv- jóó to by byla hlava státu.Fakt se styďte!!!!!

2 hlasy

Honzo Ježku, vy asi nechápete to podstatné, co bylo myšleno a napsáno. Nechám Vás ve vašem světě a bez komentáře, protože evidentně máte problém sám se sebou a se svými vykřičníky...

2 hlasy

Takže Zeman si má diplomata pozvat na kobereček a v klidu si to s ním vyříkat? A diplomat si podle vás může naprosto svobodně kritizovat ústavního činitele státu ve kterém působí? Máte to nějaké převrácené. Sobotka svou jasnou podporou amerického velvyslance ve sporu s prezidentem země dal najevo hodně věcí. Neřekl bych, narozdíla

2 hlasy

No, Sobotka ma maslo na hlave, vlastne dve. Zkousi, kdyby amici chteli prezidenta odstranit, coz urcite uz nejak resi, tak timto dava najevo, ze je tady a pripraven.
To same se deje vsude, kde zeme se vzpozi Jak rekl pan Obama, tak te zemi trochu zkorutime ruce. Ne ?

2 hlasy

Oprava - Neřekl bych, na rozdíl od vás, že vhodných. Je to dost zarážející, premiér jde s americkým velvyslancem proti svému prezidentovi.

3 hlasy

Přečtěte si nebo poslechněte co a jak řekl diplomat. Bylo to velmi zdrženlivé a opatrné. To Zeman je ten, kdo to vyhrotil situaci svým výrokem o obavách o zavřených dveřích. Také si nemyslím, že premiér Sobotka, potažmo vláda, za kterou premiér hovoří, dal na jevo "hodně věcí" jak uvádíte. Váš názor vám neberu, ale stejně jako se neobouvám já do vás, neobouvejte se laskavě vy do mě. Řekl jsem svůj názor a nečekám, že mě budete "školit" o převrácenosti mých názorů, pane Skalický!

2 hlasy

Na servru

www.neovlivni.cz

najdete moc zajimave clanky z neosvetlenych koutu ceske a zahranicni politiky. Doporucuji vsem, je tam napriklad clanek o kremelske propagande. Server pise odtud, kde bojacne listy s pravdou konci.

0 hlasů

Myslíte jako Slonková? Neosvětlené koutky? Ale jděte. Jasně žena adorující herr Kcharla a Bohouše. Objektivita nešla ani kolem.

3 hlasy

Zeman má v tomto případě naprostou pravdu. Diplomat nemá co veřejně komentovat jakýkoliv krok ústavních činitelů země, ve které působí. Jinak je to zcela jistě vměšování státu jehož je diplomatem do řízení té země. Nemělo by se tak dít v žádném případě a diplomat by měl být odvolán, byť by měl podle mnohých i pravdu.

8 hlasů

velvyslanec je prodlouženou rukou prislusneho presidenta a vlády, v tomto pripade amerického presidenta a ten tezko muze komentovat kazdou hloupost, která ze zemana vypadne.
takze je logicky, ze okomentuje deni v zemi v které je velvyslancem, když se ho na to někdo zepta

2 hlasy

To právě nee. Něco o diplomacii načtěte.

1 hlas

nic takového jako 10 zasad slusneho chovani diplomata neexistuje.

2 hlasy

hovory z lan vysila blesk
a o zemana mají zajem uz jen parlamentní listy rizene bolševiky z kremlu

1 hlas

Zeman dostal z Moskvy rozkaz dělat problémy Česku hlavně tím, že bude zhoršovat vztahy s USA???

Že ho za splnění rozkazu chválí!

Neměl by Český prezident jednat tak, aby ho chválili Češi a ne Moskva?

Jestli chce být Zeman ruským politikem, neměl by kandidovat v Rusku?

2 hlasy

Píšete nesmysly. Podívejte se na hlasování vpravo. Většina souhlasí s cestou do Moskvy.

7 hlasů

Hlasování na internetu je důkazem jen toho, kolikrát se těch 8 tis ruských agentů FSB působících v Česku umí přihlásit pod různými jmény.

Viděl jste to hlasování při průjezdu amerických dragounů??? Tam se ruští agenti nemohli přihlásit každý stokrát, tak je vůbec nebylo vidět.

4 hlasy

Škoda že ta anketa není o tom jestli se Zeman má vrátit z Moskvy zpět do České republiky.

3 hlasy

Ale já ho za to, že jde uctít památku padlých rozhodně chválím. A jsem Čech.

4 hlasy

Budete uctívat i padlé Čechy v Rusko-české válce??? Nebo budete zase uctívat padlé ruské vojáky "na dovolené" ???

2 hlasy

rusko-česká válka? vylij sakra ten rum od draka

3 hlasy

Lidé by si měli uvědomit, že každé válce předcházelo štvaní a obviňování. Jestli ono by to nechtělo zkrotit vášně. Aby jste se nesešli, ti i oni v zákopech a nezáviděli jste si vzájemně komu zůstal delší pahýl. Když se těm zhora zadaří tak ti dole zpravidla trpí. Ti hořejší u sklenice vína počítají zisky a ti zákopoví mají plné spoďáry.
Nechejte toho pokud je čas.

4 hlasy

A choutky na válčení už přecházejí. Jediný prapor americké armády a Rusům se už nechce válčit.

1 hlas

Je hezký ,co tady na adresu Zemana píšete ,ale přece jen mi přijde arogantní ,když velvyslanec jiné země diktuje cizímu presidentovi ,jak se chovat ,kam může jezdit ,kam nesmí jezdit ,kdy kam jezdit a pod. a tvrdit, že Rusko je náš nepřítel je krátkozraké a nezodpovědné a nemá to nic společného se závislostí na plynu a ropě, Rusko je svébytné a dostalo se zpět z rozvrácené země do pozice velmoci ..
až toto vše pomine, jako že ano, budeme jen zírat, jak si Rusko s USA budou notovat, zatímco my budeme úplně mimo hru ..a amíci převezmou trhy,
nemusíme mít Rusko rádi, ale do obchodu by se politika plést neměla

9 hlasů

To uz se stalo za prezidentovani velkeho kormidelnika Vaclava Havla

2 hlasy

Copak pacifista Havel. Lukrativní zbrojní výrobu v ČSSR šmahem zrušil a defacto uvolnil tak prostor pro zavedené zbrojaře. A nakonec svoji lásku k bližnímu a k rychlému umírání dal najevo propagací humanitárního bombardování. Však má také za svoje farizejství bystu až v Americe.

7 hlasů

Tak si tu český národe můžeš vyléčit svoje mindráky, jak to ten ožrala těm škaredejm amíkům nandal a zítra zase do rachoty za usmrkanejch osumnáct litru hrubýho, ale s hřejivým pocitem, že Češi mají nejlepšího burana na světě!!!

3 hlasy

Je to smutné, ale něco na tom je.

1 hlas

Podle to ho jak tu maji bolsevicti pohrobci rojeni a predhani se, kdo nakyda vic lzi a spiny na Zemana, je videt, ze Zeman trefil hrebicek na hlavicku.
Pravda bolsevikum vadila vzdycky nejvic :-))

8 hlasů

Ruský šváb je nemocný egomaniak a těší se na to, že bude na prvních stránkách novin celého světa. Vůbec mu nevadí, že v roli podlé krysy. Lékaři a vláda by měli urychleně zasáhnout, než vyhlásí 3.sv. válku.

4 hlasy

Jsem zvědav jak Zeman vysvětlí Putinovi, že obhajoval americký konvoj v České republice. Ten incident z velvyslancem USA to nespraví

3 hlasy

Ovšem Zeman pouze tvrdil, že na cirkus vrahů z US Army není třeba nijak reagovat. Tak se k tomu postavila drtivá většina občanů ČR, ani nevítala, ani nehrozila. Samotný konvoj nevyprovokoval k libovolné reakci ani 1%.

5 hlasů

Tak bacha! Tvůj kámoš Vyvadil tam byl, i s Kottem. Co s tím, blbe?

1 hlas

komous a kremlobot včera a dnes, stále stejna pakaz

"A my, my jsme stranou československého proletariátu a naším nejvyšším revolučním štábem je skutečně Moskva. A my se chodíme do Moskvy učit, víte co? My se od ruských bolševiků do Moskvy chodíme učit, jak vám zakroutiti krk. A vy víte, že ruští bolševici jsou v tom mistry!"

4 hlasy

Když to chvílí Moskva, tak je to určitě špatně.

2 hlasy

rusaci zemana proste milujou.
třeba proto, ze rusakum z velkem casti odpustil dluh, který mělo rusko vuci české republice.
o okrad nas o cca 50mld kc.
tedy 5tis z kapsy každého ceskeho obcana zeman presunul to kapsy ruských oligarchu

4 hlasy

No jasněěě -vy rudá strako! Na "dobré činy" Havla a Klause si ňák pozapomněl... Jsem rád, že si nenechá Zeman kálet na hlavu vod ňákýho diplomata 2. kategorie, kterej se vměšuje do politiky /zatím/ suverenního státu. Nazdááár stračeno :-)))

1 hlas

Přátelé... Všimněte si dobře...! Proti Zemanovi zde vystupují stejné nicky, jaké obhajují vrazdeni v Iraku, Libyi, Syrii, na Ukrajine..., diktátory a hromadné vrahy Kaddáfího a Saddáma, i zločince z Albanie. Také sem neustale zvou cizi vojska, v 68 jim to nestacilo. Na demonstracich spolu s Kalouskem mavaji cervenymi kartami. Asi jako vzpominku na bolsevika.
Jsou to jen hlasy, existující pouze ve virtuálním prostoru, netřeba s nimi ztrácet čas. A zbytek jsou zbabělé nuly, zamindrákovaní a frustovaní chudáčci, kteří neuspěli v reálném životě a nemající nic jiného na práci. Nikdo je nepotřebuje, nikdo je nechce...
Tak to je zase moje konspirační teorie... :-)))

11 hlasů

tyden tyden......ukázka jak se dělá ruská propaganda,zkopírovat a pak upravit.

1 hlas

Přátelé... Všimněte si dobře...! Na obranu Zemana zde vystupují stejné nicky, jaké obhajují Putina, anexi Krymu, přepadení Ukrajiny, diktátory a hromadné vrahy Kaddáfího a Saddáma, i zločince ze Srbska. Také zde brojili proti průjezdu americké kolony a vyzývali k demonstracím. Když pak přišlo na věc, tak zmizeli. Jsou to jen hlasy, existující pouze ve virtuálním prostoru, netřeba s nimi ztrácet čas. A zbytek jsou zbabělé nuly, zamindrákovaní a frustovaní chudáčci, kteří neuspěli v reálném životě a nemající nic jiného na práci. Nikdo je nepotřebuje, nikdo je nechce...
Tak to je zase moje konspirační teorie... :-)))

5 hlasů

Tak nás když to tak čtu Henexi vlastně nechce nikdo všechny.:-)

0 hlasů

Chování USáků vůči nám Čechům je stále nehoráznější a arogantnější. V USA lze v podstatě vidět nepřátelský stát.

12 hlasů

Možná se už i jim hnusí ta naše podlézavost, tak si z nás dělají onuce.

2 hlasy

Lidi, co blbnete ! CCo je na tom špatného, že prezident jede uctit památku padlých ve 2 sv. válce, padlo tam cca 20 mil Rusů! Přehlídka ruské armády Vám vadí, Americký konvoj ne ? V obou případech jde o něco, co je spojeno s válkou, zabíjení lidí - připomíná mi to humanitární bombardování v Kosovu, kdyby to dělali jiní - hlavně Rusi, tak by to bylo vražední bombardování. EU má držet pohromadě a dělat vše pro zachování míru.

13 hlasů

Bůh ztrestej hnUSAky. Bože, stačilo by pohnout tím supervulkánem v parku Yellowstoun. A svět by měl po problémech.

11 hlasů

Jo, dost možná úplně celý svět by měl po problémech.

2 hlasy

Machatschku, Cesko ma problemy a nema zadny supervulkan. Ma jen par supervolu.

5 hlasů

Proc tolik sebekritiky .

2 hlasy

Aby ten hrad jednou nedopadl jako škodovka v Plzni.

4 hlasy

To by nebylo hezke, kdyby Hrad skoncil jako plzenska Skodovka. Ve Skodovce celou dobu chybelo hrozne moc tabulek v oknech. Bolsevici dopravili Skodovku do upadku.
Jednou vezli Skodovaci do Italie turbinu. Ta jim spadla na Brenner (hranice mezi Rakouskem a Italii) s tahace a lezela tam nekolik let. Uz jsem myslel ze to je pomnik.

1 hlas

Jistě myslíte tato "rozbitá okna"
http://www.fronta.cz/foto/nalet-na-skodu-plzen#fotobox

2 hlasy

Ano, komunisti nezasklili za 44 let okna u Skodovky :))))

0 hlasů

Zemana nechválí jen Moskva, ale také třeba čtenáři německého Spieglu, kdy se naopak vyjadřují kriticky k Merkel, že je před Amíky podělaná strachy.

13 hlasů

Zase lzes ! Na podporu zemana tam pisou pod clanek rusti placeni "basnici" a ne DER SPIEGEL.

3 hlasy

A soudruhu Lustigu, netykat prosím příště, krávy jsem s Vámi nepásla.

5 hlasů

... s krávami se pásla...

1 hlas

......vul se ozval...

2 hlasy

ČTK:"Zajímavé nicméně je, že v diskusi pod článkem Spiegelu vyjadřuje drtivá většina přispěvatelů Zemanovi respekt." Jinak Lustigu máte typické bolševické myšlení - kdo nejde s námi, jde proti nám a nebo to je určitě ruský agent, tak jako za komunistů to byl americký agent. Vážení, NORMALIZACE nám začíná, všichni, kdo mají jiný názor jsou nálepkování, označování za agenty. Soudružky jako Němcová by chtěla zveřejnit seznam lidí, co mají jiné názory, další bolševik Henex by nás zavíral do internačních táborů. Vážení, přestává být sranda....!!!!!!

8 hlasů

To uz zname. Jakmile se nekde u renomovanych medii objevi clanek o Rusku, vrhne se do diskuse ohromne mnozstvi "pisicich gnomu" a usmernuji diskusi ve prospech Kremlu. Uz to zacina byt problem i pro ty novinova nakladetelstvi.

2 hlasy

Až na to, že to není článek o Rusku, ale o Česku.

1 hlas

Kdyz se nekde pise o Zemanovi pak v tom bude hodne Ruska.

0 hlasů

Stále to mohou vyřešit tak, jako Aktuálně.cz a diskuze zrušit, nebo jako Novinky.cz s jejich uživatelsky přívětivým diskuzním systémem. Ovšem také musí počítat se zmenšením příjmů z reklamy, neboť článek bez možnosti diskuze zrovna čtenáře nepřitáhne (a to nemluvím o ubohých výtvorech presstitutů, které se stávají normou dnešní novinařiny). Pak si stěžují, že lidé raději čtou amatérské zpravodajské portály, jako je Aeronet.cz

3 hlasy

A v cem je problem "renomovanych " medii ? Ze jim pritakava jenom cca 70 % diskutujicich a oni by chteli 110 % ?

1 hlas

Proč by lhala blbečku? Nebo ty se znáš s těmi placenými lidmi? Seš poswanej strachem stejně jako Angela.

11 hlasů

rusaci pomohli hitleroj rozpoutat ww2 a když je hitler v lete 1941 napadnul, tak se tvarili strasne prekvapene.
jestliže rusaci s napadenim Hitlerem nepocitali, proc měli na hranici s nemeckem tisice tanku a několik milionu vojaku?
rusaci byli na valku velmi dobře pripraveni, ale na valku utocnou, ne obrannou. s obranou vůbec nepocitali a nemeli zadne plany, proto takove ztraty ze zacatku.
hitler rusaky o 2 tydny s utokem predesel. kdyby to neudelal, v cele evrope by se dnes roztahovali rusaci a komunisti.
při cele te velke tragedii WW2 hitler vlastne zachranil evropu před ruskem a bolsevikama.

co jede vlastne zeman do moskvy slavit??

5 hlasů

Polsko melo s Hitlrem uzavrenou smlouvu uz od roku 1934, melo zalusk na zbytek Ukrajiny.....Nam v letech 1938 a 39 urvalo kus uzemi a melo chut i v roce 1945.

2 hlasy

Smlouvu s nácky udělali i Britové a Italové, Poláci nám po Mnichovu zabrali Těšínsko, navíc US firmy zásobovaly skrytě Hitlerova vojska až do roku 1944.

Moc pěkný článek je o tom na Židovských listech, velmi doporučuji k přečtení:

http://zidovskelisty.blog.cz/1012/ekonomicke-aspekty-druhe-svetove-valky

5 hlasů

Zeman je jako Budulínek Mandelinka. Před čím ho varuješ, to tuplem udělá...

4 hlasy

To víš že jó, ty Brouku Pytlíku.

10 hlasů

Lústigh, ty být félmi smátena dojčák.

6 hlasů

Horší je, co si pomyslí civilizovaný svět o Česku, když se jeho lidem zvolený prezident bratří s nejhnusnějšími agresory a diktátory světa. Český pussydent na tribuně s Kim-Čong-Unem. Zemanem proklamovaná ekonomická diplomacie je ve skutečnosti obrovská rána všem, nejen ekonomickým zájmům Česka.

7 hlasů

Já bych to tak dramaticky neviděl! Reakci prezidenta vidím jako přiměřenou vměšování se nějakého vyslance 2. kategorie. Kam se ňákej Šapiro hrabe na madam Albrightovou nebo madam Blackovou!

1 hlas

Civilizovaný svět je strašně relativní pojem.

8 hlasů

..civilizovaný svět si o takových věcech většinou nemyslí vůbec nic...

4 hlasy

Ty si asi pletes civilisovany svet s tim vasim skanzenem v Roznove pod Radhostem.

1 hlas

Šimurdo, ty musíš být hodně civilizovaný....

0 hlasů

Schapiro tady stale vytvari nalady vuci nasemu prezidentovi, podilel se rudymi kartickami na protestech proti hlave statu a nyni s havloidni televizi CT zorganizoval dalsi medialni akci proti ceskemu politikovi. Schapira je treba vykazat do prislusnych mezi a nejlepe by bylo ho poslat zpet do USA a to nevyplacene !

14 hlasů

Také ho chválíme, také !

5 hlasů

To už je demence a Zeman měl být odvolán již dávno. Teď mu ještě Moskva tleská, to je hrůza.....

8 hlasů

Paní Hájková,má to takovou hodnotu,jako jak "Praha" netleská,to je hrůza....:-)

9 hlasů

Paní Hájková má podobné hodnoty jako jistá paní Miroslava Němcová. I to hysterické slovíčko "hrůůůůůůza" mi ji tak nějak evokuje.

11 hlasů

Nesmíte si to tak brát, milostivá.Prostě pan Schapiro nediplomaticky ujel a Moskva z toho zase těží.Myslím, že Schapirovi teď Kerry trochu zdvihne mandle, protože se jeho diplomat, zasloužil svoji blbostí o zmedializování cesty Zemana do Ruska a ještě více zviditelnil rozpory v politice vůči Rusku, které chtě nechtě v EU existují.Je ale úsměvné, jak naše mediální žumpa, dělá vše možné a i nemožné, aby Schapirovi alespoň trochu jeho úlet vyžehlila tím, že napadá Zemana.Ten se ale zachoval tak, jak by se zachoval každý evropský prezident, pokud by si takhle nějaký velvyslanec v jeho zemi otevřel hubu.Jen se divím, že na takovou nehoráznost nereagovalo naše ministerstvo zahraničí.Ale vlastně se nedivím, je tam korouhvička Zaorálek.

17 hlasů

Pokud posuzujete situci, že "pan Schapiro nediplomaticky ujel", musí se nutně Zemanova reakce jevit jako skok slona do porcelánu.

4 hlasy

Asi zbytečné. Tohle "milostivá" těžko pochopí.

7 hlasů

Tak si Lustig trochu oprášil mozkovou kůru v Dojče a zase začal blbnout těmi jeho vyblitými příspěvky

8 hlasů

Da schau her, to tele ma uz zase nove jmeno :)))))

3 hlasy

Vždy je lepší být české tele,než fašistický pohrobek.

3 hlasy

Pepo,ty být český Němec,nebo německý Čech?:-)

4 hlasy

Nalezenec z Bruselského kontajneru.

3 hlasy

"Pepa" neví sám čí je. Nejspíš to bude takový německý bezdomovec.

7 hlasů

Myslel jsem, že po pokusu přidání šavle ke korunovačním klenotům cestou z mejdla na ruské ambasádě mě ta atrapa prezidenta ničím nepřekvapí, ale jak vidno ani několik dalších mezinárodních ostud nestačilo a závazek za volební kampaň chtějí rusáci zaplatit i s úroky.
V tomto případě k odhalení další Zemanové lživé manipulaci si stačí přečíst celý výrok amerického velvyslance. Na to ale zřejmě Moskvě chybí vůle a zdejším rusofilům mozková kapacita.

11 hlasů

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/4322-rekli-v-udalostech-komentarich/

4 hlasy

Petře, když už jste zmínil výrok amerického velvyslance, tak začněte u sebe. Přečtěte si ho celý a velice pozorně. Jde o pouhé tři věty. A nezaměňujte jejich pořadí. Vyjádření Andrewa Schapira jsem tady na diskuzi včera a dnes již celkem třikrát citoval právě z důvodu, o němž se zmiňujete. Jen z celého výroku amerického velvyslance totiž jednoznačně vyplývá, že jde o kritiku českého prezidenta, která je s výkonem funkce velvyslance neslučitelná.

16 hlasů

Obdivuji vaši trpělivost. Mluvil jste někdy do dubu? Nebo do vola? Je to stejné jako u Gogana.

13 hlasů

„Není na mně nebo na kterékoli jiné zemi, aby říkala českému prezidentovi, co má nebo nemá dělat,“

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/215411000370330/video/

5 hlasů

Petře, proč prezentujete pouze první větu? Vždyť pak Schapiro pronesl už jenom dvě věty a tím video s jeho rozhovorem končí. Volal jste po celém výroku amerického velvyslance. Níže ho máte. Tak nám celý jeho výrok analyzujte!

4 hlasy

Proc?
No prece protoze je to starej bolseveckej demagag.
Tohle rudy prase dvorak :-)))))

1 hlas

Tak samozřejmě uvádím větu která je stěžejní ve zdejším sporu, kde jadna strana tvrdí, že velvyslanec říkal Zemanovi co má dělat. Tedy neříkal, pokračování je jen jeho pohled na situaci. Skvělá analýza s kterou se ztotožňuji v podání analytika mezinárodních vztahů a bývalého generálního konzula ČR v Ruské federaci Vladimíra Votápka je zde:

http://zpravy.idnes.cz/komentar-ke-sporu-zemana-s-schapirem-dvq-/domaci.aspx?c=A150406_112110_domaci_cen

Lépe a kratčeji bych to určitě nezvládl, ale ztotožnění u názoru nevadí, že?

0 hlasů

@Přemysl Kadlec 06.04.2015 20:14
Proč by prosím velvyslanec nemohl říci své, byť jemně kritické stanovisko? Sdělování stanovisek je jednou ze součástí diplomatické práce. A věta samozřejmě stežejní je, neboť tím předesílá formu následujícího obsahu.
Na druhou stranu, pokud se Zemanovi na jeho výroku něco nelíbilo neměl ho dle protokolu pozvat na hrad a předat protestní nótu?

0 hlasů

Uvedená věta není stěžejní, ta říká jenom to, co musí respektovat každý velvyslanec.
Elektrotechnik ing.Vladimír Votápka působil jako konzul v Peterburgu, kde skončil před osmi lety. Za za odborníka na Rusko se však začal vydávat teprve v poslední době.Jeho komentář nic nemění na mém názoru, že Schapiro jako velvyslanec nemůže našeho prezidenta kritizovat přes televizní obrazovku.

2 hlasy

Celý citát podle tlumočníka rozhovoru počtvrté : "Není na mně nebo na kterékoli jiné zemi, aby říkala českému prezidentovi, co má nebo nemá dělat. Chápu, když prezident Zeman říká, že je třeba uctít oběti 2. světové války ze všech zemí. Ale symbolika toho, že možná bude jediným představitelem státu Evropské unie na tribuně a sledovat vojenskou přehlídku ruské armády, když ta armáda destabilizuje jeden ze států sousedících s EU, tak to možná je poněkud prekérní."

7 hlasů

A kde je tam ten příkaz co má Zeman dělat?

0 hlasů

Tady nejde o příkaz, ale o kritiku prezidenta. A ta je ve vyjádření amerického velvyslance obsažena. Votápka svým komentářem nemůže na této skutečnosti nic změnit.

1 hlas

Takže přeloženo do srozumitelné řeči to znamená asi takto: My nikomu jeho názory nebereme, ale kdo nejde s námi, jde proti nám. Ještě tam chybělo to obligátní. A kdo jde proti nám, s tím tvrdě zatočíme. Ale třeba to ještě přijde.

6 hlasů

Zřejmě máte se Zemanem stejného překladatele.
Příčetnější část národa tomu rozuměla docela dobře i bez ideologického výkladu.

4 hlasy

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/4322-rekli-v-udalostech-komentarich/

4 hlasy

Vy nejste z těch kteří mohou mluvit za příčetnější část národa.

4 hlasy

A jak dal pokracoval ten americky trpaslik ?

2 hlasy

čas 10:07

0 hlasů

Pokud by Schapiro zůstal po otázce novináře u této první odpovědi, tak by to bylo zcela v pořádku, ale on dalšími dvěmi větami, tuto první odpověď zcela zvrátil.Takže ono zde nejde o nějaké rusofilství, ale jen o nezaujatý pohled na tuto nešťastnou událost.No, a ten Vám zcela evidentně chybí.

4 hlasy

Didkutovat s bolseviky nema smysl, a ruda zombie dvorak je toho dukazem.
Bez ohledu na fakta si mele po rak jedno a to samy.
Presne jak dostal nakazano od sveho ridiciho dustojnika.
Za dobre chovani si muze i vrazit krutu mezi nohy a bude z nej disident :-)))

0 hlasů

Co zvrátil?
Že situci označil za "prekérní"? Nebo vadí výrok, že ruská armáda destabilizuje svoje sousedy?

Bráno s nadhledem se vyjádřil velmi mírně ...

4 hlasy

Zeman je lepší nakonec než Klaus, zápádáci a pravičáci neumí vládnout a zde vše rozkradli, bohatší bohatnou a chudší chudnou, stojím při něm, má pravdu je lepším prezidentem a stojím při něm, at jezdí do Ruska, je mi to jedno, horší už to nebude, Babiš taky nic nedokáže jako Kalousek, každý se musí postarat o sebe, vše rozkradou až nebude na nic ani na duchody, taková je demokracie v ČR, Švýcarsko je pravý opak tam to funguje...

9 hlasů

No jo... Švýcaři a Švýcarsko... Češi a Česko... Z hovna bič neupleteš...

2 hlasy

Jenze ve Svycarsku ziji Svycari a ne ceska luza.

3 hlasy

Tohle zada pan Jansky na svem servru:
*********************************************

Žádám proto Parlament a Vládu ČR:


1. Aby důrazně upozornily prezidenta republiky, že Hrad není jeho majetek a on nebude rozhodovat o tom, komu zavře dveře.


2. Aby se důrazně ohradily proti Zemanově cestě do Moskvy. Aby tuto cestu převedly z režimu státní na soukromou, tudíž Zemanem placenou.


3. Aby se neprodleně omluvily panu velvyslanci s tím, že se od slov prezidenta distancují.


4. Aby zvážily kroky proti prezidentovi pro flagrantní porušení dobrého jména ČR v cizině.



Prosím politické strany, média a občany, aby se k žádosti připojili.

A ja se pripojuji taky.

9 hlasů

Link by nebyl?

0 hlasů

...byl.

http://janskypetr.eu/ostudne-faux-pas-prezidenta-zemana/

2 hlasy

Ano je ! www.vlez.do.poudele.shapirovy.dostanes.zaplaceno.c - om.cz

10 hlasů

A co je na tom pozoruhodného. Přece se nedalo očekávat, že Moskva bude Zemanovi vyčítat, že na vyjádření amerického velvyslance v Česku reagoval a nebo jak reagoval. Zbývá však dodat, že přestřelku mezi Pražským hradem a americkým velvyslanectvím Moskva nijak nezkresluje.

20 hlasů

I komediantům se tleská!

6 hlasů

Tato zem by potřebovala Kalouska jako prezidenta.Pak by byl koukám každýj spokojen :-)

1 hlas

Za to nechválí Zemana jen "Moskva",ale především naši lidé.

28 hlasů

Mluvte za sebe!! Vy a pár zoufalců. My známe tu vaši drtivou většinu..

2 hlasy

Člověče nešťastná,co tu blouzníte o zoufalcích a drtivé většině.Pouze jsem napsal "naši lidé" a co z toho "uhňácáte" za kravinu je k nevíře.:-)

0 hlasů

Tak nevím kdo je tu zoufalec, ale pár byly vždy dva

2 hlasy

Asi ta stejná "drtivá většina" která po třech dnech usílí vyhnala ten americký konvoj okupantů, že? :)))

7 hlasů

Péťo,tak na takovou argumentaci opravdu odpověď nemám.:-)

5 hlasů

V novinách píší především o Moskvě, blbe!!!

5 hlasů

Zeman si mysli, ze musi za kazdou cenu zesmesnit Cesko na mezinarodni urovni. Jen levy kout bolseviku a Rusaci budou tleskat ))))))

8 hlasů

Emigrante táhni odsud.Kde domov tvůj?

2 hlasy

Jseš tupec.

10 hlasů

Emigrante přečti si příspěvky v německých médiích, němci ocenují Zemana že si nenechává diktovat Usákama.

17 hlasů

Nemecky komunisti.

6 hlasů

Všichni jsou komunisti vid lustigu zato ty jsi výkvět zhovadilosti

12 hlasů

Dement z Vysočiny

13 hlasů

Dement křičí chytte dementa.

10 hlasů

Ach jo! Ty děti, které byly zplozeny hordami ustupujících fašistů a jejich potomci vykazují exponenciálně rostoucí demenci. Do dnešního dne jsem si myslel, že je tak postižena jen blbka knihovnice Němcová, ale problém bude zřejmě pomocí dotací nucena řešit EU, neboť se zde objevil druhý případ. Volá to po pořádé desinfekci a deratizaci.

5 hlasů

Euroasijské hordy už jsou minulostí, šašku.

2 hlasy

Zeman správně poslal říšského protektora do haj*lu. Uvidíme, zda to přežije

18 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov