Projev v New Yorku
Evropa se nepoučila, řekl Zaorálek v OSN o Ukrajině

28.09.2014 08:26

UVNITŘ ANKETA. Hlavním úkolem mezinárodního společenství je zajištění globální bezpečnosti, ale rovněž i lidské důstojnosti a prosperity. V projevu na Valném shromáždění OSN to řekl český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Macháček (15 hlasů) 28.09.2014 09:42

    V Evropě jsou neustále demonstrace proti válkám a násilí. Lidé se...

  • Pavel Sekora (14 hlasů) 28.09.2014 11:48

    Moc jsem tuhle zasmál když se tu nedávno Hemenex chlubil jak přinesl...

  • Petr Vaněk (12 hlasů) 28.09.2014 09:28

    Po 70 letech je v Evropě zase nacistická vláda a západní Evropa s USA...

  • Pavel Sekora (11 hlasů) 28.09.2014 11:08

    Nereptej. Pokud sis nevšiml, tak pomalu začínají otáčet kormidlo i...

  • Bernagozzi Amedeo (11 hlasů) 28.09.2014 11:30

    V podstatě i když asi nevědomky a nechtěně, má Zaorálek pravdu. Ve...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Evropa se nepoucila a i nadale couha z Americkeho tlusteho streva..

0 hlasů

Nevím co řekl zaorálek v OSN, mě jedna slečna řekla za orálek v autě 500,- korun.

0 hlasů

Podporujeme mírovou a pokrokovou politiku Sovětského svazu a celého socialistického tábora.....ééé áále co to říkám, pana prezidenta Baracka Obami a celého západního demokratického tábora.:-)))

3 hlasy

Prosim vas pekne, zavrete nekdo toho saska at nedela takovou ostudu. Couha mu slama z bot.

4 hlasy

Ke komu mluvíš moudrý muži, kdo si myslíš že tu má pravomoc zavřít ministra zahraničí?

0 hlasů

Na toto ->Podle Zaorálka je za konflikty ve světě zapotřebí "hledat příčiny a usilovat o jejich odstranění" se dá říct jen jedno, příčiny jsou známé, je jimi Barack Obama a jeho společnost jako David Cameron atd. Tudíž, odstranit Obamu, Camerona a spol? Ledacos by se vyřešilo, pravda.

6 hlasů

Na toto ->Podle Zaorálka je za konflikty ve světě zapotřebí "hledat příčiny a usilovat o jejich odstranění"

2 hlasy

ČSSD je kvuli Zaorálkovi nevolitelná ale koho volit?Okamura tam má Štětinu ,tak koho volit?Komáři si ve sněmovně akorát lebedí ,tak koho volit?

2 hlasy

Pletete si dva Štětiny. U Okamury je MUDr. Štětina, který nemá nic splečeného s etebákem Štětinou, který je u té sebranky FÚJ 09.

1 hlas

Ať volíme tu či onu stranu, tak je to už 25 let stejné. Chce to společnost bez politiků. Já jsem se rozhodl poprvé v životě k volbám nejít, abych vyjádil svou nespokojenost s politikou.

0 hlasů

Ať volíme tu či onu stranu, tak je to už 25 let stejné ? V demokracii se podobná situace neřeší tím, že člověk k volbám nejde, ale tím, že sám kandiduje.

0 hlasů

Co lžeš, ty volíš pořád komunisty... :)

2 hlasy

Moc jsem tuhle zasmál když se tu nedávno Hemenex chlubil jak přinesl plný košík hub a přitom dřepěl od božího rána do pozdních nočních hodin u kompu a předváděl tu ty jeho obvyklé urážky, hrubosti a sprosťárny . Takže jsou dvě možnosti. Buď lže jak ukrajinská junta, nebo má ve svém neudržovaném bytě houbu a tudíž ty houby sbírá někde pod postelí.

14 hlasů

Hemenex je místní hňup a nemá smysl s tímto zamindrákovaným volem diskutovat.

2 hlasy

Mně stačí vyběhnout kousek za barák a jsem v lese. Za půl hodiny jsem zpátky a mám hub tolik, že nevím co s nimi. Lehce člověk nasbírá, horší je to čistit a sušit, den je v háji. Tak je většinou rozdám. To se ti ovšem v Praze nemůže stát, bulíku...

0 hlasů

Jó takhle, tak ty nejseš pražskej patolízal ale vesnickej balík? Tak to potom chápu. V tobě hemenexi mají pražáci np a Kaclec konkurenci, jen co je pravda.

0 hlasů

Hemenex vybehne za chatrc a hned ma kosik hub a rovnou i s octem..Lustig se musi spokojit se zampiony z ALDI.

5 hlasů

Předpokládám, že Lustig žije někde v Bavorsku, takže hub tam má habaděj, němci houby nesbírají. A ocet? Ocet máš ve své leninské duši, Trousile...

0 hlasů

Az budes zase priste hledat houby, protoze jinak bys chcipnul hlady, tak nesbirej jenom lysohlavky.
Ty jeden bolsevickej pohadkari :-))))))))

2 hlasy

Pokud vím, tak za Pražáka ses tu vydával vždycky ty, lháři. A hlavně nepiš, že žiješ na chalupě. Dělal bys ze sebe zase zbytečně vola. Vlastně nedělal.

4 hlasy

Ano, jsem rodilý Pražák, žil jsem tam 63 let a teď jsem na chalupě. No chalupa... On ten barokní domeček má 360m2 obytné plochy, takže je s ním dost práce. Praha už stačila, nic mne tam nedrželo, užil jsem si jí dost. Prodal jsem velký byt u Staromáku, byl můj a tak jsem dostal tolik, že to do smrti neutratím. Pohoda, bulíku, pohoda, líp jsem dopadnout nemohl...

0 hlasů

A ten tvůj barokní domeček je celý z perníku, viď? Miluji pohádky. Vyprávěj ještě něco. Třeba jak tě unesly Jezinky, nebo jak chudák Hemenex k ještě větší bídě přišel. Piš, piš, moc se těším.

1 hlas

My ti to všichni přejeme. Ovšem je lepší být chudý a inteligentní než být takovej wůl jako ty pražáku.

1 hlas

Ano, zazvonil zvonec a pohadky je konec:

Ve skutecnosti debil hemenex pise z kamrliku na periferii, protoze si nic lepsiho nemuze dovolit.
Za 450 ecek toho dneska moc neporidi, a lepsi "praci", nez trollovani ve prospech fasistickeho Kyjeva nesehnal.
Je totiz jeden z tech debilu, kteri si mysleli, ze jim VUML zajisti budoucnost :-))

http://www.auria.sk/blog/trollovia-vydavatelstva-axel-springer-beru-do-450-eur-mesacne

3 hlasy

Tak nebuč vole.

1 hlas

Samomluva...?

1 hlas

Překlep. To se tobě stát nemůže. Ty jsi totiž genitální genius viď?

4 hlasy

Proti tobě určitě... :-)))
Co všechno ti primitivové nenazvou překlepem... Vlastně, on sám Sekora je asi překlep...

1 hlas

V podstatě i když asi nevědomky a nechtěně, má Zaorálek pravdu. Ve třicátých letech si Západ hřál německého nácka na hrudi s nadějí, že se obrátí proti tehdejšímu SSSR tak dlouho až to nácek obrátil proti němu. I dnes si hřeje Západ na hrudi nácka pro změnu ukrajinského s nadějí, že se to obrátí proti Rusku.

11 hlasů

To jo, geniální úvaha. A proto se Ukrajina snaží posunout hranice směrem do Ruska a vyvolává tam nepokoje. A už jsi slyšel o tom, že Kuba chce napadnout a obsadit USA...?

0 hlasů

Obyčejně na vás nereaguji, ale pro tentokrát učiním výjimku. Nikoliv Ukrajina, ale Západ prostřednictvím Ukrajiny se snaží salámovou metodou posunout geopolitické hranice směrem na Východ. Ale jak tak koukám, tak na vás to bude asi dost složité abyste to pochopil.

11 hlasů

Vaše primitivní snahy o adoraci Ruska nelze nepochopit...

1 hlas

No an to abys pochopil vetu rozvitou ti veru IQ 30 stacit hemenexi nebude :-))))))
Diplom z VUMLU neudela vzdelance ani z ultra bolsevika, jako ty :-))))))

2 hlasy

Myš která řvala.

5 hlasů

Vůl, který bučel...

0 hlasů

Tak nebuč vole.

6 hlasů

Přesně tuto odpověď jsem čekal, bulíku...

0 hlasů

Taky sis o ní koledovat troubo.

4 hlasy

Můžeš se mi pomstít a nevolit mně v příštích volbách... :-)))

0 hlasů

I ZVORALEK JE JEN CLOVEK:: DAVNA MOUDROST PRAVI ZE" JAK SI JEDNOU PAPALAS SEDNE DO VLADNI LIMUZINY JE MAXIMALNE OBTIZNE HO ZNI VYHNAT. Ve svete zbavenem idealu uz vladnou jedine prisery..J.W. Goethe.

5 hlasů

To platilo za masového vraha Lenina, kterého sis dal do štítu, Václave Mozkuvytrousile

0 hlasů

Typicky prispevek podporovatele fasisticke junty v Kyjeve.
Plny informaci a vecny.
Balhopreji, soudruhu :-)))))

2 hlasy

Tydýt týden promluvil. Moudře usoudil, že kdo označí Lenina pravým přívlastkem masový vrah je fašista, navíc jeho jednobuněčný mozek jaksi nestačí.
Navíc je tak zblblý z komunistických schůzí, že každému říká soudruhu. Co takhle spojení soudruhu fašisto? :)

0 hlasů

Kolik uz tyhle "mirove mise" staly lidskych zivotu.. Neni spis potreba zreorganizovat OSN aby plnila svou funkci a nebyla ovladana temi co sami sebe za pricinu veskereho zla ve svete neoznaci?

4 hlasy

ČSSD je nevolitelná. Právě kvůli Zaorálkovi. Čelní představitel sociální demokracie nemůže a nesmí podporovat nacismus a nacisty, v jeho případě nacisty ukrajinské. Ano, u ODS či TOP 09 by se sympatie k tomuto zavrženíhodnému hnutí daly očekávat, Švanctrumperk v podstatě nácek je, ale u sociálního demokrata je to nepřijatelné.

8 hlasů

V Evropě jsou neustále demonstrace proti válkám a násilí. Lidé se poučili, ale samí politici jsou váleční štváči. A Zvorálek je Eurohujer a NATOhujer. Jak se mohl stát ministrem, tak na to nemám vysvětlení. Však to také ČSSD u voleb pozná.

15 hlasů

Vážený, odpověděl jste si sám. Stal se jím protože je Eurohujer a NATOhujer a :-)
Máte pravdu. S ČSSD také končím.

9 hlasů

Ano, já jsem s ČSSD taky skončil. Právě kvůli Zaorálkovi a jeho příklonu k nacismu.

6 hlasů

Levicová strana by měla všemi prostředky tlačit na okamžité ukončení konfliktu. Především ale proto, že v občanské válce na Ukrajině jde především o zisky. Ukrajina je jednak velký trh, jednak velká surovinová základna. Usilují o ni Rusové, neméně však Amíci, či jejich poskokové v EU. Nikdo by ale neměl umírat proto, aby si nějací oligarchové polepšili. To by měl být jasný postoj každé strany, která se nazývá levicovou.

6 hlasů

Ještě něco: současné putinovské Rusko je státem stejně tak kapitalistickým jako ty v NATO; v tomto ohledu by tedy levicová strana neměla hledat nějaký principiální rozdíl, či důvod k tomu, přidávat se na jednu či na druhou stranu.

5 hlasů

A co takhle Rusko a Putina svatořečit, to jsi ještě nezkusil? Ten ruský vrchní pop by ti určitě vyhověl... :-)))

0 hlasů

Ve srovnání s dnešní Ukrajinou je Rusko demokratický stát, demokracie na dnešní Ukrajině je na úrovni Ruska 90.let. Od dob Jelcinovy vlády udělalo Rusko obrovský pokrok. Gauneři typu Porošenka a Jelcine samozřejmě Západu vyhovují a vyhovovali a daleko víc. Možná si vzpomenete, že když nechal Jelcin rozstřílet parlament, symbol demokracie, tak to Západ přešel shovívavým mlčením. Stejně jako hlasování v ukrajinském parlamentu při vzniku současné ukrajinské vlády.
Je hlubokým omylem vidět v dnešním Rusku stále jenom a především dědice stalinského režimu. Putin je, na rozdíl od jiných autokratů, racionálním státníkem. Možná v Rusku prvním od dob Petra Velikého.

4 hlasy

Putinovské Rusko je sice státem kapitalistickým, ale bohužel nedemokratickým. Ve všech směrech spíše připomíná nacistické Německo, než vyspělou demokracii...

1 hlas

Vyhrozovat strane, ze ji nebude volit, to mi pripomina nekoho, kdo po rozvodu vyhrozuje druhemu, ze uz si ho vicekrat nevezme :))))

4 hlasy

Udělal ses při tom?

8 hlasů

Není jako ty...

0 hlasů

To museli Amíci padat smíchy ze židlí, když doktor Zaorálek spustil

8 hlasů

Po 70 letech je v Evropě zase nacistická vláda a západní Evropa s USA jí pomáhají, stejně jako ve 30 letech minulého století.
http://www.youtube.com/watch?v=HgSxq1H8Mp0

12 hlasů

Nejen ve 30. letech, ale až do roku 1942 !

6 hlasů

Opatrně, připodělaně, jen se nedotknout agresora Rusa, inu Zemanův poskok

3 hlasy

Nereptej. Pokud sis nevšiml, tak pomalu začínají otáčet kormidlo i Němci. Jen se s tím musí pomalu, aby to tolik nebilo do očí a nemuselo se na rovinu přiznat, že se šláplo do amíckého hovna.

11 hlasů

Komoušské věno, které přinasla do společného státu NDR, musí být někde vidět... :-)))

2 hlasy

Opatrně, připodělaně, jen se nedotknout agresora Rusa, inu Zemanův poskok

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov