Reakce na aféru
Kalousek: Byl bych hlupák, kdybych Šnajdrovi místo nedal

18.06.2013 15:01 Rozhovor

První místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek se neobává, že by ho policie chtěla v souvislosti s kauzou kolem údajného uplácení tří bývalých poslanců za ODS stíhat. Přiznává, že jednomu z "exrebelů", Marku Šnajdrovi, nabídl místo v dozorčí radě ČEPRA on sám. "Byl bych hlupák, kdybych po něm nesáhl," říká Kalousek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (20 hlasů) 18.06.2013 15:26

    Kdybychom nebyli HLUPÁKY my všichni, nikdy by se DAREBÁCI Kalouskova...

  • Jiří Susa (18 hlasů) 18.06.2013 15:27

    Ti méně chytří než Marek Šnajdr mají na VŠ Ekonomické vystudováno Bc...

  • Zdenka Zwiebel (16 hlasů) 18.06.2013 16:00

    Pokud se včas nevzpamatujeme (a jak vím, my se skutečně...

  • rab z rabstejna (14 hlasů) 18.06.2013 15:42

    Jezus ! Kéž by ! Kdyby Váš krásný odhad vyšel, a toho gaunera pana...

  • Jiří Susa (14 hlasů) 18.06.2013 16:08

    Pokud k "náboru" tisíců mladých k volbě senilního inkontinentního...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já si myslím,že česká politická scéna se nedá reformovat!!!
Pokud lidi nepochopí,že musí vyrazit do ULIC a to co nejdříve,TAK JAK SE TO DĚJE VŠUDE V CIVILIZOVANÉM,DEMOKRATICKÉM SVĚTĚ a nesmetou tuto PAKÁŽ ať levou nebo pravou,dokud si nevybojují úctu u svých OTROKÁŘSKÝCH ZAMĚSTNAVATELŮ,potud budou jen OVCE ,KTERÉ BÉÉÉÉÉKAJÍ a budou děkovat,že jim stát a jimi volení zloději dovolí prodat evropský odpad v hypermarketech!!!PRO ZÁPAD JE LEVNĚJŠÍ DÁT ČESKÝM OVCÍM SEŽRAT TO,ZA CO BY MUSELI NA ZÁPADĚ ZAPLATIT ZA LIKVIDACI!!!ČEŠI BY MĚLI VYRAZIT DO PRAHY,DÁT ZLODĚJŮM TVRDĚ NAJEVO,ŽE TAKHLE JIŽ NÉÉÉÉÉÉÉ!!!
POKUD TO TA SEBRANKA NEPOCHOPÍ,PAK JE TŘEBA TVRDĚ VŠEMI PROSTŘEDKY BRÁNIT SVOJI LIDSKOU DŮSTOJNOST!!!

0 hlasů

Podle jiného článku nemohl Šnajdr řídit ani s.r.o.Ve Frýdku Místku za jeho podnikání byly rovněž rozkradeny peníze. Firma šla do konkurzu a o Šnajdrovi někdo rozšířil, že se zabil v autě. On se na určitý čas někam ztratil, aby se nakonec objevil v nejvyších patrech řízení státu. Zajímalo by mne, zda uvedl při hlasování o jeho zařazení do různých dozorčích rad, že se podílel na špatném a zničujícím řírení firem. Jednalo se konkretně o stavební firmu, která dělala nadstavby na sídlišti Riviera ve Frýdku Mísku. A že to byla skutečně neodborně provedená práce se prokázalo i tím, že firma raději zkrachovla, než by to dala dopořádku. On byl ve funkci generálního ředitele té firmy a to ještě v době, kdy študoval. No byl v ODS a to se počítalo. Pokud je v zápisech jednání dozorčích rad, že Šnajdr s těmito skutečnostmi dozorčí orgány seznámil, tak je to podle našich právních řádů v pořádku. Pokud to v zápisech není a on nikoho neinformoval, tak je to podvod a Šnajdr ať zůstane za katrem až zčerná. Tento všeuměl nadělal kam přišel pouze lumpárny. Pokud se pohybují jemu podobní v naši vrcholové politice, tak snad vzít klacky a vyhnat je. A že se pohybují a škodí je jisté. Uvedu pouze jedno jméno, které se k Šnajdrovi dá přirovnat a to je nemakačenko Benda. Vím, že těch jmen by se dalo napsat mnohem a mnohem více, ale tito dva si jsou tak nějak podobní ve své aroganci a v těch nesmyslech co dokážou, nebo dokázali ze sebe při různých diskuzích vypotit.

1 hlas

Myslíte , že existuje někdo , kdo zajistí , aby se tento arogantní , opilý , zlodějský , politický hnus - pan Kalousek přestal smát ?

0 hlasů

On to ještě nechápe,ale v base pro něj nude brzy jediné bezpečné místo.
Český národ má v oceňování nenažrané vrchnosti dlouholetou tradici a vrh vidlema bychom na olympiadě bezpečně vyhráli...

1 hlas

Kalousek: Byl bych hlupák, kdybych Šnajdrovi místo nedal
superzloděj kradlous a jeho gang mají pocit, že si mohou v banánové republice dovolit cokoliv, když jimto dovolíme bohužel

1 hlas

Kalousku, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.
Takže brzy na Mírově tě zdraví pokleslí spoluobčané.

6 hlasů

dohoda je o programu, ne o odměnách skrze prestižní pozice, jistě je pozice práce a prakticky dostupná komukoliv, kdo má dlvěru politika resp strany... ale ten zkrat je česká cesta, podobná např. zemědělcům, co prý hospodaří , berou dotace a nevědéí kudy vede na pole cesta...POTOM POVODNĚ JEDNA RADOST, ale musel by křachnout orlík, aby nějaký pražák se začalk zajímat o víc než jen co doporučuje paní Bohdalová a paní Klausová

1 hlas

CSSD odsuzuje chavni jinych ale sama se chova stejne!

http://www.lidovky.cz/cssd-se-zalekla-trafiky-pro-vlcka-dqi-/zpravy-domov.aspx?c=A130618_153237_ln_domov_sm

1 hlas

Česká realita:
Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát a ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru.

Sekretářka předsedy vlády řídí vojenskou kontrarozvědku. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra.

Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu.

Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kil zlata ukryté v bankovních schránkách.

Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic.

3 hlasy

Ty mi udělej kafe, já ti za to jako kvalifikovaný zubař vytrhnu zub, je to uplatek, když mi nedává, ale vlastně bere? Samozřejmě, uplatek protislužbou.D

0 hlasů

Milá prudičko, inteligence není houska na krámě, aby byla vidět. Její projevy mohou být nanejvýš slyšet.Výjimkou je Marek Benda, z toho Inteligence přímo "sálá". Jejda, ale on není levičák, že ?

3 hlasy

Otázek by měl zodpovědět víc.
Například jeho role v nákupu smrtících padáků, pro AČR, nebo roli ve výměně MIG 29 za vrtulníky SOKOL, prostřednictvím s.r.o. s majetkem 200.000,- Kč.....

8 hlasů

Všichni současní politici mají nyní strach. I rádoby sebevědomý Kalousek. Docela mi to připomíná ty ustrašené pohledy komunistů v těch týdnech, kdy se ještě nevědělo, jestli jsme jako oni a kdy se před popravčí četou ocitl Nicola s Helenou.

7 hlasů

Jak mohla ODS nabízet funkce v ČSA, které má pod palcem KSČSSD? Ty je má pro své lidi, co potřebuje někam zašít. Nedivím se, že Sobotka tak zuří. Rozdávat místa určená opozici je fakt hnus

0 hlasů

Jak pise dole Jan Novak: Inteligence priznivcu levice je jako yetti - vsichni o ni mluvi, ale nikdo ji jeste nikdy nevidel:-)

0 hlasů

Co vlastně vy osobně máte za vzdělání? Ale pravdu!!! :)))

6 hlasů

Měl by jste napřed vysvětlit PRUDICCE co je to pojem vzdělání!

2 hlasy

Nezapomente na sousedovic jezevcika!-)

0 hlasů

Vysoká kvalifikace Šnajdra spočívala v tunelování zdravotnických fondů spřáteleným firmám když byl náměstkem ministra zdravotnictví a devastace VZP. Kalousek byl samozřejmě součástí celého korupčního komplotu a měl by být obviněn jako Nečas. Pak se může zkusit u soudu s těmito farizejskými argumenty obhájit.Dovíme se také časem, co v pudu sebezáchovy vypoví ve vazbě sám Šnajdr

8 hlasů

Pokud bude tvrdit ODS, že Nečase ke stíhání nevydají, mohou být klidní. Zpívat by začal až kdyby ho vydali.

0 hlasů

Kdo trochu sledoval to složení poslaneckých mandátů tak z tisku ví, že o tom, kde ti tři poslanci skončí se psalo minimálně 14 dnů pře koncem mandátu, před hlasováním o balíčku. Stejně tak je dobré si vzpomenout, že Schwarzenberg v novinách potvrdil, že to korupce spojená s vydíráním byla.
Copak na to všichni zapomněli?
A dále, Kalousku, opravdu není v ČR nikdo povolanější na doplnění dozorčí rady, než profláklý poslanec Šnajdr, tedy ten, ty alkoholiku, který zašantročil miliardu z VZP za IZIP?, To je ta jeho kvalifikace, ty křiváku ulhaný??!!

8 hlasů

Máš pravdu Kalousi nikdy nevíš jak to dopadne , doufám , a nejsem sám , že pro Tebe to nebude žádná procházka růžovým sadem,

7 hlasů

"Tomu se vysloveně směju."
Slyšel jsi někdy Kalousku , že kdo se směje naposledy.....?

1 hlas

Přesně tak.......


http://vtipy.netroof.eu/item/11646/nadejne-vyhlidky/

2 hlasy

Hlupák ne. Spíš gauner?

5 hlasů

Pujdou si predstavitele prazske CSSD Brezina, Hulinsky aj. sednout za to, ze prijali mista v dozorcich radach spolecnosti vlastnenych mestem na oplatku za podporu TOP09 na radnici?

3 hlasy

Soudruzi, nezapomente, ze Mirek Kalousek znasilnil sousedovic jezevcika. Vzdyt je to zlocin proti lidskosti v tomhle vedru. At eskorta preveze jezevcika okamzite do Haagu:-)

1 hlas

Proč vlastně píšete bez diakritiky? Vy píšete z nějaké cizí země nebo diakritiku jednoduše neumíte používat?

7 hlasů

To je Kalouskova stará taktika - bagatelizovat a vytvářet dojem, že kdokoliv jiný a chytrý by musel udělat přesně to samé, co udělal Kalousek. Já navrhuji, aby se policie nezalekla, a pěkně ho stíhala za nabízení úplatku.

A samozřejmě že nějaký bakalář Šnajdr rozhodně není nenahraditelný, jak se snaží Kalousek namluvit. Doufám, že u soudu aspoň Šnajdr prokáže, na jaké škole získal titul bakaláře. Nikso kromě něj to dosud neví...

9 hlasů

Mam pocit, ze se za kazdou cenu chcete od Mirka odlisit. Znamena to snad, ze chytry nejste?-)

1 hlas

Kalousku, jenom bych k vašemu konstatování pár slov dodal. Pak by celá věta vyzněla věrohodněji : "Byl bych hlubák, kdybych Šnajdrovi místo nedal a padla nám kvůli němu vláda".
Nepřekvapil jste, vysvětlení jste podával nejen čtenářům a už vícekrát, dokonce i po telefonu. Už přes dvacet let prokazujete, že jste získal v politice spoustu zkušeností a že se vyznáte. V podobných kauzách se vám daří a pohybujete se v nich jako ryba ve vodě.

12 hlasů

Tak mne napadlo, že to mají policajti a st. zástupci dobře naplánované. Držím jim palce!!!!!
Jelikož je zcela jasné, kdo vyhraje příští volby, tak jim jistě kariérově neuškodí si šplhnout u nové garnitury. Chytré, bezpečné a účinné!!!!
Hlavně ať už jdou tihle arogantní hajzlové k ďasu.

9 hlasů

vrah Kalousek terorizuje cely tento narod jiz 18 let-je to odporny cesky Mengele

11 hlasů

Ti méně chytří než Marek Šnajdr mají na VŠ Ekonomické vystudováno Bc za tři roky. Šnajdr to bral asi nějak důkladněji.

Je pro mne neuvěřitelné, jak se Kalousek zahnaný do rohu chová tupě. Opravdu jsem si myslel, že je chytřejší, to by ale měl větší zábrany tak bezuzdně krást miliardy.

18 hlasů

Já jsem přesvědčen, že Kalouskova chytrost je jen legenda. Resp. jednooký mezi slepými králem. Anebo mu už mozek rozleptal alkohol.

13 hlasů

Kdybychom nebyli HLUPÁKY my všichni, nikdy by se DAREBÁCI Kalouskova a Šnajdrova formátu nemohli prodrat na lukrativní místa ve státě. Hanba nám, že jsme je tam nechali proniknout, a ještě větší hanba je, že je odtamtud nedokážeme způsobem adekvátním jejich bezskrupulóznosti sundat!!!

20 hlasů

Víte hlupačko - tomu se říká demokracie. Diktarura prolrtariátu už tu byla a tam jste musela držet hubu, krok a zákryt. A když to tehdy někdo posral (prosral), nebo to na něj ušili soudruh nesoudruh, pocítili to všichni okolo něj až do pátého kolena. A takového člověka adekvátním způsobem zavřeli, nebo rovnou zastřelili. Po tom toužíte? Krávo!

0 hlasů

Toť! A co chybělo a měli jsme Kalouska i na hradě! Dělalo se mi z toho tehdy opravdu fyzicky blbě.

10 hlasů

Pokud se včas nevzpamatujeme (a jak vím, my se skutečně nevzpamatujeme), tak se nám tam či na nějakém dalším významném postu bude tenhle proklínáníhodný panák prezentovat stejně. Ale je to opravdu hodně o nás, když si to necháme takhle v klidu líbit.... Naši předkové by ho už dávno za jeho "zásluhy" nabodli na vidle, my se naopak chováme jako "vidláci":-)))

16 hlasů

Líbí se mi jak zde žvaníte - víte o lepších - jmenujte, volte Bacha na úplatky - předvolební guláš je taky úplatek.

0 hlasů

Český titanik: dokud mi voda nesahá k botám a pořád ještě hrajou, tak jsem v pohodě!

2 hlasy

Je třeba si přiznat hořkou pravdu, že drtivá většina lidí si neuvědomuje a ani uvědomit není schopna, jak tragické je působení lidí typu kalousek ve veřejné správě. Tak 2 třetiny zkrátka na to mají moc nízké IQ, to je medicínský fakt. A když k tomu připočteme, že Češi mají mizivý kulturně-politický rozhled a většinou jsou líní a pohodlní, tak je tragédie národa prakticky jistá. Já už nevěřím, že se tahle země někdy dá dohromady. I daleko kvalitnější národy, jako Angličani, nedokázaly čelit neoliberalismu.

7 hlasů

"daleko kvalitnější národ" jako jsou Angličané, mohl zabránit druhé světové válce. Hádejte, jak to nakonec dopadlo?

2 hlasy

Pokud k "náboru" tisíců mladých k volbě senilního inkontinentního líného Nývlta stačí napsat na facebook "volte Karla, bude prdel" a slib Karla, že mu budou moci České děti tykat, tak je ohrožen v této zemi, kromě demokracie, i zdravý rozum. Mé děti tohle pochopili samy od sebe, byť jsou jinak zcela stejně pitomé jako jejich vrstevníci.

14 hlasů

Doufejme, ze vase deti na rozdil od vas znaji shodu podmetu s prisudkem. I kdyz jablko obycejne nepada daleko od stromu ...

1 hlas

Spočítejte si své vlastní gramatické chyby ve vašem příspěvku. Mně to "i" uniklo, ale vy jste napsal připomínku přímo ke gramatice.
Myslím, že jich tam máte kolem dvanácti!

4 hlasy

V komunistickém myšlení patrně přežívá to, že člen stautárního orgánu je jakýsi PAPALÁŠ, BAFUŇÁŘ nebo tak nějak..který nic nedělá a vozí si prdel v šestesetřinácttce...jedině tak si dokáži představit to, že se politické POSLÁNÍ, POVĚŘENÍ může asi změnit na nějakou TRAFIKU, nebo KORYTO...

3 hlasy

TRAFIKA, KORYTO..obrovský problém je tady ten, že místo ve statutárním orgánu je chápáno jako jakási..trafika, nebo koryto...že tím může být někdo dokonce "uplacen"....dnes mne na to ptali jeden Dán a jeden Němec....moc se mi jim to nepodařilo nebo nedařilo vysvětlit...

3 hlasy

..nejak se v zahraničí nerozumí tomu, kde a v čem je ten úplatek...

0 hlasů

..ani já to teda nechápu....v době, kdy jede Nečas prosit do Polska, aby zprivatizovaný Orlen nezavíral rafinérie...musel být dosazen někdo politicky do vedení Čepra...někdo schopný...jestli je to zrrovna Marek Šnajdr nevím..ale někdo tam stát a vládu politicky zastupovat musí...

1 hlas

Je trestným činem vyměnit poslanecký mandát za funkci v dozorčí radě? Média jsou v souvislosti s kauzou exposlanců ODS Ivana Fuksy, Petra Tluchoře a Marka Šnajdra, kteří výměnou za odchod ze sněmovny získali takzvané trafiky, plná rozdílných názorů. Málokdo si ale všímá jiného aspektu tohoto obchodu – poslanecký mandát se stává kapitálem, zbožím, které může být „spotřebováno“, neboli směněno, odprodáno.

http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/poslanecky-mandat-jako-kapital-o-demokracii-muzeme-jen-snit

5 hlasů

Řekl bych, po zkušenosti z prezidentské volby, že se poměrně zásadně budou lišit "názory" Německých médií s těmi Českými.
Také se bude zjevně posuzovat, co bylo takovou výměnou/obchodem bezprostředně sledováno.

2 hlasy

..je běžným jevem, že se lidé z politických funkcí dostávají do funkcí politických..chtěl bych uvézt významného poslance Spolkové rady a předsedy zemské vlády Lothara Spätha..který byl jmenován gen. ředitelem Carl Zeiss Jena...Jana Kohouta v ČEzu ze strany ČSSD naprosto oprávněně...a další..

1 hlas

Lothar Späth nebo Jan Kohout se ale přece nemohou rovnat třeba k Járovi Tvrdíkovi. Tak dobří samozřejmě nejsou...

0 hlasů

Jan Kohout se dostal do doz. rady ČEZu tak, že koalice nabídla ČSSD jedno místo. A na nabídnuté místo soc.dem. mohla nominovat kohokoliv. To nelze srovnávat s kauzou rebelů v ODS.

6 hlasů

Ale Kalousek je hlupák a alkoholik. Z výslechu půjde rovnou do cely. Sbohem Miroslave. I ve vězení můžeš být velký kápo, ale musíš si to vybojovat.

13 hlasů

Jezus ! Kéž by ! Kdyby Váš krásný odhad vyšel, a toho gaunera pana Cisternu Kalouska zašili, tak celý ROK budu každý svůj příspěvek začínat slovy :
Pěkný den přeji panu Pavlovi !
:-))))))

14 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov