Kampaň na YouTube: politici vůbec nepochopili princip

18.05.2009 08:00 Původní zpráva

UVNITŘ VIDEO. Vůbec poprvé partaje či jednotlivci masivně používají YouTube v tažení za voličskými hlasy. Podle expertů však bez nápadu a nelogicky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan+ (145 hlasů) 18.05.2009 09:03

    YouTube je instrument izraelské špionáže a je součástí židovského...

  • ...a tečka (117 hlasů) 18.05.2009 10:04

    ...politici vůbec nepochopili princip ničeho, snad jen vlastního...

  • jgeo (111 hlasů) 18.05.2009 08:19

    Joo, yotube holt neni TV, kde se daji masy masirovat cimkoliv, dokud...

  • Jan (104 hlasů) 18.05.2009 08:32

    Kliy jsem zhlédnul a nepřipadají mi špatný. Tyto kritiky rádoby...

  • pepek (99 hlasů) 18.05.2009 09:43

    Jeník plus si zase nevzal xanax.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Politikové jaksi nechápou více věcí nejen You tube. Chápou jen manipulaci, a ta se jim daří jen na hloupých lidech.

81 hlasů

V podstate od Irskeho referenda sleduji klipy z EP, ktere se do ostatnich medii proste nedostavaji a od ekonomicke krize pouzivam youtube jeste vice. Sila neni v tom, ze nekdo posle jeden klip a vsichni ho najednou budou volit. Sila je v tom ze clovek ma mnoho vykladu a muze srovnavat aniz by mu media predkladala co uznaji za vhodne. Na youtube nejsou zdaleka jen priblbla videa pro pobaveni, ale i zaznamy prednasek uskutecnenych na druhem konci sveta, nebo pomerne zasadni reportaze, ktere se do nasich medii nedostanou. Abych rekl pravdu tyto \"reklamni\" klipy jsou irelevantni pro me rozhodovani, ale prednasky Mises Institute, zaznamy zprav s Peterem Schiffem (predpovedel verejne krizi uz v roce 2006 a popsal jeji duvody) ci Ronem Paulem, reportaze Johna Stossela, projevy Dana Hanana a dalsich z EP mi daly jasne informace abych se mohl rozhodnout jak nalozim se svym hlasem a nejen s nim. Zkratka youtube je vhodny prostredek ke sdileni myslenek a informaci v audiovizualni podobe s minimalni cenzurou a jako takovy i studnici nazoru a vedomosti. Mozna by si strany pomohly lepe, kdyby odkazaly na mnozinu videi, ktera podporuje jejich stanovisko (at uz prakticky ci filosoficky).

47 hlasů

Dobrý videa jsou taky na www.malejjarda.cz - Malej Jarda tam komentuje politickou scénu. Tyhle videa ale ti naši politici asi moc rádi vidět nebudou :)

58 hlasů

Taky se mně zdá, že v porovnání s tím evropským zeleným jsou ty naše české hodně bídné. Zítra mají Zelení představit vlastní klip, tak třeba ještě něco bude... Ono, když se nějaký klip opravdu povede, aby se o něm mluvilo ve společnosti, tak pak to vliv a výsledek voleb může mít, prostě účinná kampaň. Zhlédne-li ho třeba 5.000 lidí, tak je to samozřejmě irelevantní

57 hlasů

"odborník" daniel köppl zapomněl zmínit "janu youtube bobošíkovou", jejíž video (bez vtipu!! a o závažném tématu Lisabonské smlouvy) během dvou měsíců vidělo 400 000 lidí. takže očividně gorilla-marketing :o) dokáže přitáhnout i na závažné téma! Každopádně jsem čuměl jak puk, bobošíková na youtubu nahrála už sto videí za poslední dva roky...

61 hlasů

Bééé , to je ale konina, zamřížovaná německá ovečka, trochu to kulhá, velké státy si hladí bříško v EU. Volím o volbách odjezd na vodu.Další informace najdete na ..

56 hlasů

Volím novou DEMOKRATICKOU STRANU ZELENÝCH!!!č.11-Solis,Zubová,Koval jsou SUPER!!!

99 hlasů

Taky volím DSZ!Zubová je SUPER!

77 hlasů

A už tu máme reklamu Demokratické strany zelených opět. Je opravdu velice zajímavé, že se pod prvním prohlášením takřka vždy během několika minut objeví hláška ve smyslu - Já taky! Na kolikátém místě kandidátky DSZ figurujete? A co kdybyste radši začal/a prezentovat program DSZ? Nebo máte strach, že zelené myšlení v ČR moc netáhne? Nebo žádný program nemáte?

49 hlasů

... no už jste to tady zku.vili jednou, můžete to zopakovat. Koneckonců, voliči - VOLI čí? Je to jedno.

59 hlasů

Oni si vůbec politici všimli, že existuje nějaký internet! Některé strany už fungují i na Facebooku! Hezky si to tam vede třeba strana Věci veřejné - aktualizují to skoro každý den a nepíšou jen o sobě! Chybí už jen rodinné fotky kandidátů se zvířátkama a sdětma :-)

88 hlasů

...politici vůbec nepochopili princip ničeho, snad jen vlastního prospěchu.

117 hlasů

Humbuk o ničem , na volby to bude mít vliv jako tulení výkaly na tání ledovců

86 hlasů

YouTube je instrument izraelské špionáže a je součástí židovského špionážního portálu Google, původně z Ruska tito izraelští špioni a vlastníci sbírají informace o uživatelích aby je poději mohli vydírat. Proto YouTube a Google nepoužívat, je to izraelská nebezpečná mafie. Bezpečný vyhledávač je Live.cz .

145 hlasů

...v éře kdy každý sbírá informace na každého a vše, vč. nákupu toiletního papíru se ukládá a archivuje je to průlomová informace, Jene.

65 hlasů

Jeník plus si zase nevzal xanax.

99 hlasů

odkaz na link špion Google: http://www.spion-media.eu/mediadaten/uberblick_download/der-spion-im-google-trendmonitor/

69 hlasů

Vy už nehulte.

97 hlasů

Ten zelený spot je výborný. Že není mediální expert Köppl pro pozitivní kampaň je jeho problém. Kdyby řekl něco k obsahu mělo by to aspoň přínos.

69 hlasů

Kopl je jen obycejny sefredaktor mikroplatku a medialni expert zachodovy teoretik, nic vice.

64 hlasů

Podle poctu zhlednuti je daleko uspesnejsi biomasa

65 hlasů

Kliy jsem zhlédnul a nepřipadají mi špatný. Tyto kritiky rádoby marketinkových, mediálních a jiných "expertů" miluji. Chtěl bych vidět, co by vyplodili oni. Každej pořád jen žvaní, kibicuje a kritizuje druhý.

104 hlasů

O to tu přece nejde, nemusí být nutně špatné, jen chybí důvod, proč si to pouštět.

67 hlasů

Klip zelených - velmi profesionální, ctí prostředí i cílovou skupinu uživatelů. Hesla jsou stručná, apelativní, díky propojení s dětmi. Vyzdvihují témata pro volbu, dobře pracují s efektem negativního, ale i pozitivního poselství - za dokonalou formou se skrývá dokonalá biomasa

69 hlasů

Joo, yotube holt neni TV, kde se daji masy masirovat cimkoliv, dokud si to neprepnou jinam... Taky nevim proc bych mel cucet na klipy politickych stran.

111 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov