Kongres partaje
Topolánek: Kdyby byla ODS silná, ceremoniář a kladeč věnců by ji neohrozil

03.11.2012 13:03 Původní zpráva Aktualizováno 03.11. 15:07

Kritický projev plný osobních narážek přednesl na kongresu ODS bývalý předseda Mirek Topolánek. Varoval zejména před ztrátou důvěryhodnosti ODS. Strana podle něj ztrácí svou značku. "ODS nemá voliče, ODS je malá strana, strana na vymření. Budíček!" burcoval delegáty Topolánek v energickém projevu. Poslal také jasný vzkaz vzbouřencům ODS. "Pokládat vlastní vládu je zhůvěřilost," řekl expremiér. Topolánek měl přitom vždy blízko k nejradikálnějšímu z rebelů Petru Tluchořovi. Vyzval i ke změně struktury strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Deratizuj modrý mor (96 hlasů) 03.11.2012 13:18

    „Člověk který je součástí problému nemůže být součástí řešení" .Řekl...

  • Michal Krobot (95 hlasů) 03.11.2012 13:22

    KONGRES ODS =JEDNA VELKA BANDA MODREJCH ŽIDU, KDE SEDI KŘIVÁK VEDLE...

  • Honza Novák (60 hlasů) 03.11.2012 13:39

    Pokud vymřete modří ptáci nic se nestane. Nebudete nikomu chybět. Vše...

  • Alice Černá (59 hlasů) 03.11.2012 15:31

    Těmi myšlenkovými proudy ostatních myslíte koho? Sebe? Jinak ODS bere...

  • rab z rabstejna (46 hlasů) 03.11.2012 14:49

    Tak jsem vydržel hrdinné vystoupení pana Pospíšila (lidi ho volili na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V Brně jsem dnes sice nebyl, ale zato jsem na vlastní kůži zažil slet ptáků, skoro celých černých, jenom na křídlech měli peří kovově modré. Sedli si na ořech v obrovském hejnu a štěbetali a štěbetali. To mě docela uklidnilo a přestal jsem dávat na chvíli pozor. Za deset minut jsem si uvědomil, že štěbetání utichlo. Jdu se podívat co se děje. Vinohrad byl obraný do posledního střapce. Celoroční práce v prčce. Ale co, bylo to jen víno. V poddělí si ale přátelé dávejte lepší pozor než já. Modří ptáci v Brně přestanou štěbetat a celí hladoví se rozletí do svých krajů sklízet to, co nezaseli.

17 hlasů

Topolanek jehoz hlava je zastrcena v pubertalni zadnici Dalika muze maximalne kritizovat kybl chcanek a mozna ani ten ne. Sasek jeden!!!!!

19 hlasů

Tady na Týdnu to je fakt neskutečný. Logikou většiny diskutujících by každý musel odepsat každou stranu, která se kdy účastnila nějaké vlády. Špína se najde všude, i u vás doma - nebo snad ne?! Co místo dětsky naivního zjednodušování, kydání hnoje a blití na cizích zahrádkách se zapojit do myšlenkových proudů ostatních? Jestli Vám tak vadí ODS stejně jako mě, proč jí nepomůžete vzít rozum do hrsti a vytvořit z ní schopnýho konkurenta? Nebo je můj pocit, že se snažíte poslat českou politiku do ještě větší řiti, než je, falešný?

5 hlasů

Na koho to zkoušíš šášulo?

22 hlasů

Těmi myšlenkovými proudy ostatních myslíte koho? Sebe? Jinak ODS bere rozum do hrsti od svého vzniku. Ale kde nic není, není co brát. Nakonec i s tím vaším pocitem se mýlíte - nechceme poslat do řiti českou politiku, ale pouze ODS ( naštěstí se tam řítí sama, bez pomoci). Jak vidíte, jsme docela jednotni.

59 hlasů

Tak jsem vydržel hrdinné vystoupení pana Pospíšila (lidi ho volili na zlost Nečasovi a pan Pospíšil teď najednou pana Nečase drží v náručí :-) . Teď poslouchám pana Alex. PromoPro Vondru a ten je opravdu po zásluze členem ODS - o tom, že je spolupachatel krádeže půl miliardy Kč ani slovo. Ale jinak je samá modrá rada.

46 hlasů

Topolánek je se svým Dalíkem jednou velkých příčin toho, kde dnes ODS je. Nečas je proti němu hotový Mesiáš...

37 hlasů

Vždyt byl šašek jeden předsedou ODS a premiérem,nevidí si do huby a sám se podílel na zhuntování našeho státu.A ted?Ted vesele sklízí co si nakšeftoval když byl u koryta.Hulvát jeden.

43 hlasů

Jeden z hlavních hrobníků kritizuje vykopaný hrob.

33 hlasů

Pokud vymřete modří ptáci nic se nestane. Nebudete nikomu chybět. Vše co děláte je jenom tunel nic jiného neumíte. Panoptikum vašich představitelu jenom dotváří holou skutečnost co jste zač. Jména jsou dostatečně známá počínaje Přesčasem a konče Dalíkem.

60 hlasů

Spíš měl přirovnat ODS ke kočujícím zemědělcům,co nabízí zrno,aniž by jim patřilo pole,kde vyrostlo.

31 hlasů

KONGRES ODS =JEDNA VELKA BANDA MODREJCH ŽIDU, KDE SEDI KŘIVÁK VEDLE KŘIVÁKA...

95 hlasů

„Člověk který je součástí problému nemůže být součástí řešení" .Řekl modrý zločinec Topolánek .Zapoměl také dodat „ Vy umíte pracovat, my umíme vydělávat(krást) “.O jejich zlodějskobuzerantském vztahu s Dalíkem v projevu ke zlodějské korupční elitě ODS nemluvil . Potom potlesku jako v Berlíně před válkou po projevu Hitlera)..

96 hlasů

Právě domluvil nechtěný agent KGB Rudolf Baránek...burcoval před bolševikem a sám svým stálým nahlášením Hnutí soukromníků jako politické strany bere hlasy pravici a ODS..a tváří se jako pravičák...to tam příště raději pozvěte Rudu z Ostravy..

38 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov