Audit
Ministerstva kupují podobné věci za výrazně rozdílné ceny

25.05.2014 15:27

Částky vynakládané jednotlivými ministerstvy za nákup srovnatelných věcí se liší i o desítky procent. Vyplývá to z předběžných výsledků auditu na ministerstvech spravovaných představiteli hnutí ANO, prezentovaných dnes v pořadu České televize Otázky Václava Moravce.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Tomas Nada (1 hlas) 25.05.2014 15:37

    Prosim vas, to ze cesti politici podvadeji a vykradaji statni kasu,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Všimněte se v diskuzi:
Ti co nejlépe chápou jak se to má dělat, emigranti a nedouci DĚLAJÍ MRTVÉ BROUKY, to se jim nehodí do krámu. Až půjde o kritiku levičáků to bude šrumec.

0 hlasů

... na 1300 lidí, má 1500 tiskáren.
(No a co, i uklízečky a vrátní potřebují mít každý svoji tiskárnu).
... od roku 2008 je tam ještě 250 tiskáren, které nikdo nerozbalil...(Taky něco musí být nachystáno jako malá domů nebo jako prezent, ne?)
... o přístupu lidí, kteří ministerstvo řídí.

KTERÝ IDIOT TO MINISTERSTVO ŘÍDIL?
Už mi začíná být jasné proč řada lidí tyto idioty miluje a důsledně je volí. Může se alespoň pořádně napakovat a oni nic nezjistí. Prostě mají starosti o sebe a o chlast.
Co tam zaměstnával za kretény když prováděli takové nákupy? Už konečně někoho také zavřou?
To je necháme takhle vyloženě veřejně okrádat tento stát?
P.S. Už se nedivím, že největší účast při všech volbách má Praha. Tam musí polovina občanů drkotak zubama jak se bojí aby se na ty zlodějny nepřišlo.

0 hlasů

Nákup pro státní orgán je nejsnažší cesta k vyvedení státních peněz do rukou spřátelených firem a úředníků.Nakupuje se bez ohledu na potřebu,nebo cenu.Na př bylo v minulosti uvedeno,že na pražském magistrátu je více počítačů,než zaměstnanců,včetně uklízeček.Částečným řešením by byl centralizovaný nákup pro celý státní aparát zřízením centrální organizace.Výhodou je odbourání příživnictví na státních zakázkách a případné množstevní slevy.Ale to jsou jen sny.Daňoví poplatníci to zaplatí a úředníci si nezruší zdroj příjmů.

0 hlasů

Prosim vas, to ze cesti politici podvadeji a vykradaji statni kasu, aby protezovali sve kamarady "podnikatele" uz vi i male dite ... vzdyt i soudy tvrdi, ze pokud urednik provedl uredni rozhodnuti, kde dle individualnich zajmu zvyhodni tu ci onu stranu, tak za to nenese vinu ...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov