Dusno v partaji
ODS se pře o Sobotku. Kvůli Nečasově omluvě

08.07.2013 06:15 Původní zpráva

Nedávné výroky místopředsedy Senátu Přemysla Sobotky (ODS) o tom, že by se bývalý předseda ODS Petr Nečas měl omluvit lidem za skandál kolem Jany Nagyové, pobouřily některé jeho spolustraníky. V této souvislosti se opět otevřela debata o tom, že Přemysl Sobotka není členem grémia ODS (vrcholného orgánu strany, pozn. red.), přestože na něj pravidelně dochází.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • X P (16 hlasů) 08.07.2013 07:38

    Volte KSČM !!! Je třeba vypráskat tento dobytek bičem a ty...

  • Václav Vaca (15 hlasů) 08.07.2013 08:25

    Díky Nagyové skončila Nečasova vláda a to je pozitivní jev. Jsem rád,...

  • Bohumil Stejskal (13 hlasů) 08.07.2013 08:35

    Nechápu, jak někdo tady může volit pravici, vždyť i on ty jejich...

  • Pavel Haraším (11 hlasů) 08.07.2013 09:52

    ODS se omluví jedině tím, že se zcela a dobrovolně rozpustí. Část z...

  • Radek Soukup (11 hlasů) 08.07.2013 09:23

    Ne, ODS, neomlouvej se a táhni rovnou do prdele.A rychle vrat, co jsi...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je vidět , že jsou zbytečné zákony , ústava , neboť podle ODS se vše má řídit "takovými zvyky" a "ústavními zvyklostmi " !

1 hlas

Už je to tu. Policie žádá o vydání P. Nečase k trestnímu stíhání. Co na to pí. Němcová?

2 hlasy

Tady je opět vidět, že i kdyby měla Němcová svatozář, ODS zůstává stejná. Té není pomoci.

3 hlasy

Tento bezvýznamný spor o bezvýznamnou omluvu, která této zemi v ničem nepomůže, jen dokazuje hluboký úpadek ODS a její odtržení od reality života dolních 10 milionů. Doufejme, že ve volbách získá podporu všech svých skalních voličů, jejichž podíl ukázal Sobotka v prezidentské volbě (asi 2,5 %? :-)))))))

5 hlasů

Máte pravdu. Omluva je málo a myslím, že o ni nikdo ani nestojí. Ať dají dopořádku, co udělali. To se ukáže na jejich hlasování. Těch plků o politické odpovědnosti, kdy ale všichni zůstavali na svých křeslech, má mnoho lidí plné zuby.

2 hlasy

Vcera jsem se opravdu pobavil v OVM...
pani Nemcova by chtela byt premierkou teto zeme a nedokazala odpovedet jasne ani na jednu otazku... prakticky odpovidala jen jednou vetou "ja nemohu mluvit za ODS" tak kdo jiny nez "premier" by mel mluvit za ODS.. ze

7 hlasů

Paní Procházková, pan Janík píše o národu, co v r. 38 zaplnil všechna náměstí a hubou bojoval proti fašounům. Po smrti Heydrich zaplnil náměstí a přísahal věrnost říši. V r. 45 statečně naháněl německé děti a ženy a vraždil je. V r.48 přísahal věrnost komunistické straně a zabíral majetky těm, co si na ně celý život šetřili. Po r.89 tento národ tvrdil, že jej komouši utlačovali. A nyní tvrdí, že jej utlačuje demokracie a volá, zlatí komouši. Ještě, že se nevrací fašouni, to by volal zlatí fašouni.
Co je to za národ?

0 hlasů

Procházková, proč národ, který v 89. roce byl téměř do jednoho občana proti KSČ, po 23 více nenávidí porevoluční vládní strany s gaunery a chce volit KSČM ?
Protože vy na to nemáte, nechte si to vysvětlit.

3 hlasy

Nedělej ze sebe vola, téměř do jednoho.
janíku, v roce 89 bylo cca 1,7 miliónů členů či kandidátů

0 hlasů

a v roce 90 najednou pred revoluci u komancu nebyl nikdo :-D

1 hlas

Protoze lidi se o politiku nezajimaji.. programy stran nectou.. a strana ktera se neobjevi na NOVE ve zpravach jakoby pro ne neexistovala..

1 hlas

ODS a spol. místo budování demokracie rozkradli, co šlo. Navíc arogantně přezírají společnost. Dělají, co chce hrsta jejich kmotrů a straníků. Legalizují podvody a okrádání občanů a přímo k tomu vytváří podmínky. To jsou důvody, proč se okradený a zchudlý národ obrací jinam. Zatím jedinou silnou alternativou je KSČM. Možná se objeví někdo nový charismatický se slušnou rétorikou a preference se posunou.

6 hlasů

ODS = MODRÝ MOR

7 hlasů

Chudák Honza Sochor, takhle ho propírat. Mluvčí ODS je Jirka, respektive Jiří Sochor, až to budete kopírovat a opravovat...

1 hlas

ODS se omluví jedině tím, že se zcela a dobrovolně rozpustí. Část z nich si půjde sednou do kriminálu a těch několik zbylých může jít se soudružkou hlupačkou Němcovou krást rohlíky do samoobsluhy.

11 hlasů

Ne, ODS, neomlouvej se a táhni rovnou do prdele.A rychle vrat, co jsi ukradla a nakreckovala.

11 hlasů

Jano Procházková, svině jsi ty. A doufám, že admin mě nevymaže, opakuji jen tvé vyjadřování. Diskutérka s mozkem velikosti vlašského oříšku má tomu i odpovídající inteligenci.

6 hlasů

Pani Nmcova se uz nemuze dockat K O R Y T A...... :)))

4 hlasy

vzhledem k tomu, ze jako predsedkyne psp ma zaklad 101k bez nahrad a premier ma 169k ovsem nema narok na vsechny nahrady jako poslanec, tak dost pochybuji ze si vyrazne polepsi.

0 hlasů

Nechápu, jak někdo tady může volit pravici, vždyť i on ty jejich svinstva zaplatí. Tahle koalice pro člověka neudělala lautr nic. Jo pro instituce typu církve nebo různé fondy to jo. Ale z člověka tahají jenom prachy.

13 hlasů

nechapu ze si lide nechaji veset na nos buliky v tv a stale povazuji ods/top za pravici prestoze provozuji stredolevou politiku, ale cemu se divim kdyz tu lide povazuji nacky za ultrapravici :(((
zkuste si nekde nastudovat takovy libertariansky ci minarchisticky program at vite co je pravice.

1 hlas

Zlata slova... ale ono to asi jeste potrva nez lide zjisti ze nestaci jen jednou za cas hodit listek nekomu kdo je mi sympaticky, ale je treba se vic angazovat, vice zajimat, cist programy, sledovat politiky atd.

0 hlasů

Díky Nagyové skončila Nečasova vláda a to je pozitivní jev. Jsem rád, že už jde od válu Kalousek. Předčasné volby asi nebudou, protože darebáci potřebují co nejdéle imunitu, aby mohli zahladit stopy. Stejně si ale myslím, že na ně také jednou dojde a budou za mřížemi. Ištváne díky.

15 hlasů

za korupci, zneužívání státní moci a pro svý účely obohacování by měl platit trest smrti i v ČR tak jako v Číně momentálně odsoudili ministra, pokud bych to změkčil tak alespon doživotí by pomohlo pro ty uzavřený parchanty nahoře ve skleníku...

8 hlasů

Volte KSČM !!! Je třeba vypráskat tento dobytek bičem a ty vzpouzející se popravit.

16 hlasů

Ano, bolševik se projevil, už by znovu popravoval.
Komouši, ty svině, měli být po 89- tém vyhubeni.

0 hlasů

Ty jsi blbá jak putštkok!

5 hlasů

To si rikate pravicova strana? FUJ! Nemam rad ty komunisticke ejakulaty typu: modri zlodeji,kapitalisticti vydridusi apod. Ale to, jak nam tahle strana zvlcila, prave tam, odkud ryba smrdi, je dost smutne. Obavam se, ze bude muset pristi volby zmanipulovat, aby tito lide vubec dostali mandat.
Skodite nejen sobe, ale i celemu statu, ktery potrebuje DUVERYHODNOU opozici vuci socialisticko-komunisticke luze.

6 hlasů

tou ods/top nikdy nebude protoze to je stejna socialisticka spina jako cssd/kscm

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov