Podmínky pro azyl
PŘEHLEDNĚ: Česko a uprchlíci. Co je dobré vědět

09.07.2015 09:45

Vláda ve středu rozhodla, že ČR do roku 2017 přijme 1500 uprchlíků. Kabinet v tomto rozsahu udělil mandát ministru vnitra Milanu Chovancovi, který bude o problematice běženců ve čtvrtek jednat s unijními ministry. On-line deník TÝDEN.CZ přináší výběr informací o podmínkách pro běžence.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Deadman´s Hand (4 hlasy) 09.07.2015 10:02

    Přehledně: Švédsko, Norsko, Dánsko: V severských zemích velký počet...

  • franta kocourek (3 hlasy) 09.07.2015 10:57

    Pokud opravdu chceme bojovat s islámskými radikály, je třeba si brát...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nějak se nám to Evropě začíná vymykat z rukou, socialistická EU začíná Evropu vážně ohrožovat.

0 hlasů

Pokud opravdu chceme bojovat s islámskými radikály, je třeba si brát příklad z Ruska a ne z té komedie co předvádějí USA!

V současnosti se ruský prezident k přijímání přistěhovalců vyjádřil ve smyslu, že pokud chce někdo žít v Ruské federaci, musí bezvýhradně respektovat dané zákony, musí být zemi ku prospěchu a musí umět mluvit rusky, protože každý cizinec, který chce v Rusku žít, by měl mít na paměti, že je pouhou menšinou a hostem v zemi, která ho přijala pouze pod podmínkou, že se bude chovat tak, jak je v této zemi zvykem!

Ruská federace je zemí, která by si určitě nenechala nikým diktovat nějaké kvóty, hloupé zákazy a normy na marmelády, zabíjačky, pěstování zemědělských plodin a další věci, ani by nenechala své obyvatele napospas nepřizpůsobivým, nikomu neprospěšným přistěhovalcům a děti trávit jedy z potravin plných éček, které jsou navíc vyrobeny z geneticky modifikovaných plodin a zvířat z dílny USA!

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2621-pokud-opravdu-chceme-bojovat-s-islamskymi-radikaly-je-treba-si-brat-priklad-z-ruska-a-ne-z-te-komedie-co-predvadeji-usa

3 hlasy

Hmm, včera prezentovala ČT jiná čísla. V roce 2002 či 2005 mla přijat ČR až 50.000 migrantů.
Teď jsem se díval na web a čísla se velmi různí.

I toto je pěkné: http://www.cicpraha.org/cs/pro-verejnost/zakladni-informace-o-imigraci-v-cr/kde-hledat-statistiky-tykajici-se-migrace.html

0 hlasů

Přehledně:
Švédsko, Norsko, Dánsko:
V severských zemích velký počet přistěhovalců z Afriky a Asie – hlavně muslimů a černochů. Ti tam mají na svědomí silný nárůst kriminality. Muslimové agresivně šíří islám a schválně napadají a znásilňují bílé ženy a dívky, které jdou ven nezahalené, bez muslimského šátku, apod.
Hlavním problémem Švédska jsou nepřizpůsobiví imigranti především z arabského světa a Afriky.Ve Švédsku se potýkají s vysokým počtem případů znásilnění švédských žen. Pachatelé jsou z 85% přistěhovalci a stejné číslo také udává počet muslimů, kteří se dopustili znásilnění – na osobu dokonce Švédsko předčilo i USA. V roce 2004 číslo znásilnění mělo stoupnout dvojnásobně. Počet nahlášených případů znásilnění ve Švédsku vzrostl mezi lety 2004 a 2007 o 81%, dosáhli tak rekordního čísla – 46 případů na 100 000 obyvatel. Ve švédském Malmö je jméno Mohamed druhým nejčastějším jménem. Z toho se dá lehce usoudit, že nejvíce přistěhovalců jsou muslimského vyznání. V číslech by mělo být v Malmö 50% imigrantů. Město je známo imigrantskými místy, kam, již několik let, bílý člověk nevstupuje a v některých místech ani policie. Nyní je situace, ve třetím největším městě Švédska, v tak chaotickém stavu, že policie nemá pod kontrolou mnoho jeho čtvrtí – což i sama přiznává. Počet obvinění ze znásilnění se ve Švédsku za pouhých dvacet let zečtyřnásobil.
Dva ze tří obviněných, ze znásilnění, v norském hlavním městě jsou imigranti nezápadního původu, uvádí tak policejní studie. Počet případů znásilnění také stále roste. Ze 111 obviněných ze znásilnění v roce 2006 bylo 72 nezápadního původu, 25 bylo označeno jako Norové nebo zápaďané, a 14 neznámého původu. Ačkoliv 65 procent obviněných ze znásilnění je nezápadního původu, tento segment tvoří pouhých 14,3 procent obyvatel Osla.
V Dánsku jsou imigranti zodpovědní za 68% znásilnění.
Francie:
Společnost Contribuables Associés vytvořila studii o dopadu imigrantů ve Francii, kteří se skládají především z muslimů a černochů.
Výsledky studie jsou takové:
– ve Francii žije 6,868,000 imigrantů, což je 11% populace
– imigrace snížila růst HDP o dvě třetiny
– imigranti stáli Francii celkem 71,76 miliard euro
– imigranti přinesli Francii jen 45,57 miliard euro
Nezdá se, že by se Francii imigranti vyplatili. Jejich hlavním problémem je nevzdělanost a neznalost jazyka.
Velká Británie:
Ve VB mají zas lidé problém s mladou muslimskou generací, která je mnohem radikálnější, než byli jejich rodiče. Kromě nepokojů, narůstá zájem o právo Šaría.
Kromě toho, že britská policie a daňový poplatníci musejí vypořádat s tímto radikálním přístupem muslimů (místo toho, aby se přizpůsobili a byli šťastni za svobodnou zemi, která je jejich živitelem), také se řeší přestupky jako: zabití ze cti, ženská obřízka, nucené sňatky atd.
Německo:
V Německu žije kolem 3,4 milionu muslimů ze zhruba 40 národností. Téměř jeden milion z nich má německé občanství. Z muslimů v Německu je asi 2,6 milionů lidí tureckého původu. Z hlediska víry je poměr následující: 80% sunité, 17% alevité, 3% šíité. V Německu žije mnoho umírněných muslimů, ale i přesto stát řeší problémy obdobné Velké Británii.

Se vzrůstajícím počtem kriminálních činů roste počet muslimů v nápravných zařízeních. Podle zveřejněných odhadů je ve Belgii 35% odsouzených muslimského původu, Dánsko 20%, Anglie a Wales 20%, Francie 50-70%, Španělsko 70%, Holandsko 20%, Norsko 30% (upozorňuji, že údaje o počtu vězněných jsou pouze informativní).
Všechny údaje jsou naprosto veřejně a kdokoliv si je na internetu může ověřit. Mnoho muslimů žije ze sociálních dávek, jejich nezaměstnanost se pohybuje okolo 15% -20%. I přesto, že se o ně EU postarala a stará, vracejí nám to muslimové opovržením k naší zemi, zákonům a kultuře.

4 hlasy

A tohle chtějí ti naši socani importovat do česka. Hnus !!!! Původní Evropany čeká válka o přežití.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov