Přestřelka
Ve při. Babiš: Premiér neumí jazyky. Sobotka: Babiš nehájí zájmy ČR

08.03.2017 12:15 Aktualizováno 08.03. 13:59

Ten, kdo nehájí zájmy ČR, je vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš, vrátil na sociálních sítích premiér Bohuslav Sobotka místopředsedovi vlády kritiku ohledně účasti na unijních summitech.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marie Metelková (2 hlasy) 08.03.2017 18:29

    To, že se profesionální celoživotní politik nedomluví plynule a...

  • Karol Hallik (1 hlas) 08.03.2017 18:29

    Je mi ze všeho smutno a dělá se mi špatně! Ukazujem světu jen svou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Právě neformální jednání Babiš považuje za nejdůležitější."

Má se to chápat, že Guy Verhofstadt, předseda ALDE (v které ANO), který prý bude zastupovat Evropský parlament při jednáních mezi EU a Velkou Británií o Brexitu, bude nejvíce dělat něco v zákulisí neformalně ohledně toho?

Tedy ne, že bych nechápal, že například sondování je také součástí politiky, ale poněkud úsměvné se to citované zdá když se to představí jakože p. Verhofstadt by dělal nejlépe kdyby s paní May strávil víkend o samotě, neformálně. :)

0 hlasů

Pro zbavení imunity Marine Le Pen v Europarlamentu hlasovali také naši vlastizrádci Pavel Telička a Věra Jourová - oba za ANO a dále potom Stanislav Polčák za TOP 09.

0 hlasů

Sobotka si nezaslouží žádný respekt, byl to on, premiér ČR, který začal útočit na svého spojence z koalice, vícepremiéra Babiše.

Sobotka je přesně ten typ úlisného hada, který bude-li to potřeba, zradí své koaliční partnery a spojence ve zbrani.Brusel - Česká eurokomisařka Jourová řekla, že vyplácení unijních peněz by mohlo být v budoucnu podmíněno dodržováním zásad právního státu a dalších hodnot. V rozhovoru s německým listem Der Spiegel kritizovala Maďarsko a Polsko.Koho volit?V zákulisí se směje Kalousek,tohle mu nahrává,dva se perou a třetí......

0 hlasů

Je mi ze všeho smutno a dělá se mi špatně! Ukazujem světu jen svou neexistující politickou kulturnost a ubohost! My nepatříme do Evropy a omlouvám se bananovým republikám, ale ani tam!

Dávají li nám politici ve vládě takové příklady chováni, co pak mohou chtít od řadového občana?

1 hlas

To, že se profesionální celoživotní politik nedomluví plynule a odborně žádným světovým jazykem je opravdu neskutečná ostuda.

2 hlasy

Ta ostuda je do nebe volající,před volbami navštěvuje všechny instituce včetně met.stanice.Chce údajně snížit ceny volání a dat,operátoři se mu vysmějí.Slováci uvolnili frekvenci pro čtvrtého operátora a ceny šly na polovic-a to hned!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov