Noční zasedání
Vláda má důvěru. Řešily se Paroubkovy vlasy i mastný med

20.03.2012 18:04 Aktualizováno 20.03. 23:27

Lavinou kritiky v úterý zahrnula opozice koaliční vládu na mimořádné schůzi, o kterou požádali sociální demokraté ve snaze přesvědčit sněmovnu k vyjádření nedůvěry týmu premiéra Petra Nečase (ODS). V pořadí třetí pokus o svržení vlády v tomto volebním období skončil očekávaně neúspěchem opozice. Koalice bude podle jejích představitelů jednotná.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Felix (56185 hlasů) 20.03.2012 19:23

    Zaorálek = novodobý Jakeš! :)))

  • Pr(u)dič Pružina© (50162 hlasů) 20.03.2012 18:24

    Zase si Mirek udelal z oranzad velkou prdel:-)

  • Jaroslav Švorc (40905 hlasů) 20.03.2012 19:37

    Nečas dosud nepochopil,že když neodejde demokraticky,tak odejde...

  • ghost hardware (6155 hlasů) 20.03.2012 18:49

    Bohumil Sobotka blábolí a za ním posílá Karolína Peake SMSky z iPhone...

  • Petr Charbulák (3273 hlasů) 20.03.2012 21:34

    Oranzady chtely zhodit vladu a misto toho se cely vladu a misto toho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tato vláda nemá důvěru obyvatel, a to ani pravicových !

4 hlasy

oprava:Charbulák

6 hlasů

Ten pan Garbulák mě dost připomíná svými vyjadřovacími schopnostmi a slohem pana Klímu,nebo že by to byla náhoda?

7 hlasů

Nic není jenom náhoda !

15 hlasů

vysledek jsem zde predpovedel hned pri zprave o pripravovanem hlasovani.belocha nostrodamusa ze me jeste udelaji ty levicaci.a zbytecne zdrzovani a otrava.otravuje to ty same socdemaci,co furt chteji hlasovat.jak pisi,samej meshuge.vetsina asi s tema vrozenejma ashkenazi chorobama.cha,cha,cha!shalom.ajnstajni.

3 hlasy

Hlavně ne odpovědnost
Kdyby byla bývala včera (nebo při nějakém z dalších pokusů, které bezpochyby budou následovat) skutečně Nečasova vláda padla, museli by sociální demokraté něco pozitivního vytvořit. Což je představa, ze které musí jít na nynější generalitu Lidového domu mrákoty. Strana je rozpolcená, mezi křídly Bohuslava Sobotky a Michala Haška panuje přinejlepším studený mír, což není pro konstruktivní přístup k čemukoli právě nejlepší konstelace.

5 hlasů

Gauner pan Kalousek si postěžoval, že má šediny. Nojo, to musí jít k holiči, u nálevního pultu mu ožralovi vlasy nikdo neobarví.

11 hlasů

Ach jo, blbe z blbštejna; Blbost je velký dar. Činí člověka šťastným, viďte?

11 hlasů

Že jste nevychovaný hulvát tu není žádné tajemství. Přesto byste měl vážit slova, není tu každý na takové hrubosti zvyklý.

7 hlasů

gde ste byla fcera,gdyz mi nadavala ta koza a.skritek?tu byste mela pokarat.horsi jak behna z pratru.cha,cha,cha!shalom.

6 hlasů

Vy si to plně zasloužíte. Vás bych se nezastala ani omylem, za ty vaše věčné provokace a nadávky. Zameťte si před vlastním prahem, než budete kritizovat jiné. :-))

12 hlasů

logika,vochechule!bud jste slusna a nebo nejste.bud jste proti sprostarne a nebo nejste.nezalezi na osobnosti.z vas nikdy nic nebude.neumite mysleti.logicky.cha,cha,cha!shalom.

13 hlasů

I malé dítě si dokázalo spočítat ,že je to jen zbytečný humbuk.Ve skutečnosti levice vládnout nechce,protože se bojí nepopulárních,ale nezbytných opatření.Je třeba nevzdělanější a hloupoučké voliče udržet v nenávisti,aby je šli volit.Zbaběle nechají špinavou a nepopulární práci na pravici,ale pak v tom budou pokračovat neboť ,kde není ani pán Bůh nebere.Ví to každé malé dítě.V parlamentu zvítězil rozum nad lidskou zlobou a nenávistí a hloupostí.Doufejme ,že takto zvítězí rozum občanů i v řádných volbách a zase bude levoice poražena ,navzdory nepřesným statistikám.Bohoušek bude mít zase jen Pyrhovo vítezství a ani komouši mu stačit nebudou.Venceremos!

10 hlasů

Už jednou jsem tu psal, abys ukázal politika, který NECHCE vládnout !
To je stejná blbost, jako před volbami psali někteří nemyslící jedinci, že Paroubek je stižen neskutečnou touhou po moci ! Jako kdyby Nečas se chtěl jen obětovat ve prospěch prostého lidu ! On to totiž včera i tak skoro řekl !
Každý politik chce mít moc !
V parlamentu zvítězil pouze závazek, že vládní koalice nebude nikdy v ničem hlasovat s opozicí, byť by šlo o cokoliv a to není zdravý rozum ani náhodou ani omylem !
Taky doufám, že ve volbách zvítězí zdravý rozum !
Potom si ovšem už ani neškrtnete !

19 hlasů

bylo sice jasné že pokus o vyslovení nedůvěry neměl šanci ,ale v žádném případě nebylo hlasování vlády vítězství zdravého rozumu.Byla to pouhá touha udržet se dále u moci a u zdroje peněz.Véčkaři hlasovali jednotně proto,protože nové volby pro ně znamenají s jejich 2 % konec v parlamentu.
Vláda ještě nechce jít od válu,protože se ještě neuskutečnily jejich připravované megatunely důchodová a zdravotní reforma,a ještě je stále co privatizovat a na čem vydělat,hlavě lukrativní sousta jako letiště Praha,Budvar,pražské nemocnice,hasiči, policie..atd..Bezpečnostní složky pravice systematicky likviduje a ochromuje masivními škrty aby mohla prohlásit,že stát už toto nemůže financovat a jedině privátní subjekt zajistí lepší fungování.Toto už se děje v ČD,kde z doprovodu vlaků zmizí policie a bude nahrazena jedinou bezpečnostní agenturou...
Až toto bude zprivatizováno a rozkradeno do správných rukou,pak půjde klidě vláda od toho a dobrovolně předá zdevastovanou zemi někomu jinému,třeba levici,a tento stav bude svádět na ni...
Jinak v příštích volbách doufám zvítězí rozum a lidé už se nenechají nachytat a oblbnout toto zlodějskou asociální pravicovou bandou.Nevěřte tomu,že při 85% nesouhlasu občanů s její politikou a neoblíbenosti této vlády ,pravice opět zvítězí....

26 hlasů

"KURVY ŠIKMOOKÉ"...!!!

8 hlasů

Bože, to je blbec.Notorický alkoholik se zajímá o barvu kštice?

17 hlasů

Jsem nadšen, spokojený a šťastný...

6 hlasů

21 4.......................

10 hlasů

3,14

3 hlasy

Když vidím počty hlasů u některých názorů, je jasné že redakce Týdne nezvládá "klikače". Měli by jste si najít odborníka - pokud si ovšem nenaklikáváte sami.
Oslava opilce a zřejmě i impotenta (to alkoholici bývají) Kalouska je nepravděpodobná....

16 hlasů

Směju se když si pořád nějaký trouba myslí že každý, kdo má pozitivní názor na nějakého politika musí být zaplacený. Například Kalousek- jsem sice z Prahy a tady je dost lidí ochotno připustit, že to má v hlavě jako jeden z mála politiků srovnané a s jeho zásadama více méně souhlasí, ale na silvestra jsem byl v Beskydech, kde mě lidé překvapili doslova podobným názorem a vrchol minulý týden jsem seděl s jedním představitelem čssd který je starostou poměrně velkého města a ten mi potichu sdělil, že kdyby byli všichni ministři jako kalousek tak by u nás bylo mnohem líp, a že to nerad přiznává, ale je to tak a že je na tom u socanů celkem shoda (viz i včera Paroubek v PSP). Tak co. A předevčírem rozhovor s Karlem Janečkem, který se Kalouska taky zastal. Já jsem hrdý na to, že je to můj oblíbený politik; má nezpochybnitelné výsledky, pracuje, má zásady a je jeden z mála vtipných lidí na politickéé scéně.

14 hlasů

Klidně buď hrdý, ale musíš se smířit s tím, že třě mám za idiota.

7 hlasů

To aby si to Peťa hodil. Ale můžu tě uklidnit, o tobě si taky nelze myslet nic hezkého.

6 hlasů

S ženami je to jako s husami. Všechno na nich můžeš užít: brků, chmýří i masa. Kam hmátneš, vše je hezké a dobré, jen zobák je k ničemu, u hus i u žen.

6 hlasů

Vytroubil jste do světa,jaký jste hulvát.Ničemu nerozumíte a nic nechápete.Jste hulvát plný zášti,nenávisti a sprostoty.Trest Boží vás nemine,dokud se nepolepšíte.Hulváctvím patříte do poraženého tábora nemakačenků,socek,a hulvátů.Je mi vás líto.

8 hlasů

Ale naklikávání se děje s vědomím redakce.

10 hlasů

Osobne si myslim ze pokud ma tyden denni ctenost 50 000 tak neni nic divneho ze ctenari podpori kvalitni nazory, ikdyz vam z vaseho pohledu pripadaji spatne. A ikdyby dochazelo k naklikavani ( toto podezreni mam spise u diskutujicich z marxistickeho spektra, tzn. Vy a particka okolo svraba z blbstejna) tak ukolem redakce je hlavne nedat pruchod vulgaritam, vyhrozovani, extremismu a podobnym projevum, coz je opet spise problem pro oplakavace demjanujuka a budovatele sibenic podporujich holesovskou vyzvu, jmenovite: pravyprudic, marseille, skret a jim podobni!

4 hlasy

sice to sem nepatří,ale toto je perla z pera Hegerova... http://zpravy.idnes.cz/heger-prosazuje-porodni-domy-dj5-/domaci.aspx?c=A120320_204853_domaci_ert

6 hlasů

Milé voličské ovce v rámci úspor jsme se rozhodli, že zrušíme volby u koryt zůstaneme až dosmrti, Ámen. S pozdravem trhněte si nohou vaše vláda

10 hlasů

A co se dalo čekat?Je to jako ne li horší než za komančů.Vláda si vše odhlasuje protože má většinu v parlamentu a tím se vytratila pojistka spravedlnosti, demokracie a rovnováhy,protože si pár vyvolených pravičáků odhlasují cokoli je napadne.Ty kecy,že mohou konečně dělat reformy a nikdo je nemůže zabrzdit tak to je totalita jako hrom.Pojistka práv a svobod je právě v tom,že jsou síly vlády a opozice vyrovnané jinak pokud si jedni bez ohledu na druhé mohou jak píši dělat co chtějí bez možnosti to ovlivnit tak to namá daleko k diktatůře moci.a ta je tady očividná.Takže jak z toho?Diktatůru lze svrhnout jen násilím takže přátelé a rozumní myslící,kteří tady ještě jste jdeme na to protože jiné východisko z tohoto nastoleného marazm uneexistuje.

26 hlasů

Jste největší demagog a hlupák,co zde píše.Vláda je od toho,aby vládla a za to nese odpovědnost.Čím větší má v parlamentu převahu,tím větší má mandát od voličů a má tak právo uskutečnit svůj program.To chápe i malé dítě.Konstruktivní opozice může i když je v menšině ovlivnit ledacos.Tak to všude funguje .Opozice ,za každou cenu, je škodlivým jevem a je dobře ,že byla již potřetí poražena.Není to sice ve vašem zájmu,ale v zájmu všech moudrých a rozumných lidí ,kteří vědí,co je 1+1.Stáhněte ocas a sklopte hlavu,patříte mezi poražené.Zaplať Bůh!

9 hlasů

Kdyby vláda opravdu vládla, tak by nikdo neřekl nic !

Od Topolánkovy vlády na nic nejsou peníze, justice v hajzlu, ekonomika v hajzlu, sociální zabezpeční v hajzlu, zdravotniství v hajzlu, školství v hajzlu, lidi nasraný.... to je výsledek vládnutí !

Pak, kdo je tu demagog !

9 hlasů

Ty počty hlasů ,něco idiotskýho a odpornýho ty blbečku kterej to naklikáváš jsi spokojenej?
Jsi těžce retardovanej!

14 hlasů

Měl bys nadávat redakci,že to nezablokuje.Zřejmě nechtějí,aby lidi věděli,jak na ně druzí reagují.Zřejmě jim jde o to,aby tuto informaci měli jenom oni,aby jí potom,jako myšičku,přinesli tomu,kdo je platí.Skoro to vypadá tak,že to matoucí klikání dělá záměrně sama redakce.

13 hlasů

No dit´jo.

15 hlasů

nejen to !

7 hlasů

Včera koaliční strany nasadily do diskuse opravdu diskutéry na vysoké inteligenční úrovni.

10 hlasů

Největší ohlas měla jistě komická dvojice "Duo debilos čurdos", pánové Stanjura a Bárta !

28 hlasů

On takový Gazdík taky není k zahození.Trefně ho vystihl Rath větou,kterou pronesl Hus,když zbožná babička přinesla své polínko na vraždící hranici :"Svatá prostoto".

17 hlasů

Gazdík je přímo klaun !

8 hlasů

Tato darebácká a debilní vláda vždy získá důvěru v současném parlamentu, je vlastně zabetonovaná. Jediná cesta, jak ji svrhnout jsou masové demonstrace, stávky a občanská neposlušnost. Argument, že odpůrci vlády nenabízí řešení je lichý, protože řešením jsou nové volby. Čím dříve půjde Nečas se svou suitou od válu, tím lépe pro tuto zemi, pokud vydrží do řádných voleb, bude to obrovská katastrofa.

34 hlasů

Stejně uhozené bylo včera Stanjurovo a Bártovo tvrzení, že v době růstu nasekala vláda sociální demokracie dluhy a že se z toho teprve tato vláda musí vyhrabat !
A budou to tvrdit pořád dokolečka, jako blbci.

16 hlasů

Nejhorší ale je, že je ještě dost blbců, kteří jim to věří.

17 hlasů

Koukám partička zoufalých brigádníků za 80/hodinku s novými nicky a za přispění této kakánkově ehm pravicové redakce, při používání nějaké verze programu autoclick dělá co může. Jenže soudruzi, tímto se volby nevyhrávají :-))

28 hlasů

a vy z liháče jste něco jako vyhráli ??

14 hlasů

Pokud si vzpomínám, poslední volby vyhrála sociální demokracie. Že jí "nadstranický" prezident nedal ani jednu šanci na sestavení vládní koalice, to je zase jiná věc.

23 hlasů

Paní, když ostatní politici jasně řekli, že se socany do koalice nepůjdou a Sobotka nebyl schopen doložit, že sestaví většinovou vládu, co měl asi pan president dělat. Přestaňte hovořit z opilosti a nebo hladu.

13 hlasů

Pane, když dokázal kdysi Klaus tolerovat menšinovou vládu Zemanovi i když tehdy ne jako prezident, je divné, že z funkce prezidenta o této možnosti menšinové vlády vytvořené Sobotkou ani vteřinu neuvažoval !
A dobře mu tak ! Ten zdejší bordel je i jeho zásluha !

11 hlasů

Máte v tom zmatek, pane Pr(u)diči. Menšinovou vládu tolerovala opozice. V případě, o kterém hovoříme, nastala jiná situace. Kdo by dle Vás menšinovou vládu ČSSD podpořil? Asi jenom Vy!!!! Věřte tomu, že by se o ni ani nepokoušel. Ale to je u vás socanů normální, že po nějaké době "lámete" dějiny.

3 hlasy

Co byste proboha chteli sestavovat v cele s obarvenym vudcem?-)

6 hlasů

Cha, to ses dozvěděl novinu!

8 hlasů

Vím, že nemá cenu se moc zaplétat z bezmozky... Ale už jsi si někde na internetu našel rozdíl mezi koloťukem a strojvůdcem? :-)

12 hlasů

Druhy misto:-)

8 hlasů

Proc ti utekla manzelka, stredoskolaku?-)

6 hlasů

Tak co na to Pospíšil ?
To je snad vyjádření jiného názoru ?
Není to kretén ?
Je to kretén !

11 hlasů

Já utek od ni základoškoláku. Neboj, někdy se i tobě poštěstí, že si najdeš chlapa :-))

8 hlasů

Ty bys do toho sel? Prdic je podle reakci primo nazhavenej:-)

6 hlasů

Skvělá zábava..Klidně ať opozice vyhlašuje nedůvěru vládě třikrát týdně..Že Jyrka má sexy mozek jsem již věděl,ale že si barví vlasy jsem vážně netušil...Co asi praskne příště....

10 hlasů

Ty vlasy si barví už delší dobu. Nic nového.

13 hlasů

Mně zajímá spíš to, jestli má politik něco v hlavě. Vlasy ať si nabarví třeba na fialovo.

20 hlasů

Priste? Ze to byla na jachte u Duricka prava bunga bunga:-)

17 hlasů

Pavle Pospíšile !
Není to debilita ?

12 hlasů

Když už i mnozí komentátoři a novináři dávají za pravdu opozici a odborům, tak nevím, proč se tak radujete, pravicoví nechápavci ?

22 hlasů

Uz jsi si obarvil hlavu jako tvuj vudce?

9 hlasů

Pavle Pospíšile !
Je to debil nebo není ?

15 hlasů

zbytecna ztrata casu.dopadlo to jak jsem predpovedel.nema smyslu se vzrusovat.jako pri tech demonstracich.cha,cha,cha!shalom.

9 hlasů

To víš,že to zbytečná ztráta času nebyla.Je třeba svolávat hlasování o nedůvěře každý den.Je lepší,když budou poslanci,kolem dokola,opakovat pravicové špíně,jací jsou darebáci,než aby ta prapodivná směsice Gaunerů a Gazdíků měla čas vymýšlet další stupidní experimenty a ničit zemi ještě víc,než už stihli zničit.

24 hlasů

to uz je vse DAVNO vymysleno,blbe.civilizace cloveka to vymyslela pres ty leta.meshugene.proc jste tak blbej?ze vy zidi furt vymyslite nove a nove LZI,nikoho nezajima,ajnstajn.cha,cha,cha!shalom.

6 hlasů

Mozek při větší konzumaci alkoholu vypíná paměť jen někomu - to zjistili vědci.

Mirku, je to pravda?

15 hlasů

Paroubek přinesl vejce a zoufalec Felix 56151 hlas.
Felixi přidej.Naklikej si aspoň milión.Ať už za vládu nebo za svého oblíbence Zaorálka.

14 hlasů

Tak to vypada ze Vlada to dikybohu prezila, davky se tedy k nelibosti felixe, pruzin, blbstejnu a jinych grospicu zvedat nebudou a cesko tedy nezahnulo na reckou vlecku. Jsem tomu rad.

12 hlasů

Ať koalice udělá co udělá,tak to udělá špatně.

18 hlasů

Koho tím myslel "myslitel"Nečas že žijí nad poměry.Asi svépřátele a pod.Nad poměry si žijí lidé,kteří nikdy nic nedělali a berou podpory nebo dávky v hmotné nouzi ale hlavně potentáti,ktří díky pravičákům a TO HLAVNĚ KLAUSOVI ROZKRADLI NAŠI REPUBLIKU.Soudruh nečas si nevidí do huby což při jeho morálně volném myšlení není nic překvapujícího a Jakeš o kterém je tady zmínka byl i když to nebyl žádný mudrc proti Nečasovy génius.Nečas a ti jeho kumpáni mi připomínalí názor ,kde se praví,že dobrý kuchař dokáže uvařit dobře i z vody resp.skoro z ničeho.Že je to hovadina a nesmysl to ví každý normálně myslící člověk ke kterým asi ini nepatří.Jsou to arogantní parchanti s iq 55 jako je to na silnicích tohoto čísla to j E55.Moc se od těch co tam denně postávají neliší. V normálním světě by patřila tato banda na šibenici.

32 hlasů

Ale je jenom dobře, že vystoupil opět jako idiot !
V době, kdy kdejaká anketa ukazuje, že vládu doslova nenávidí 80 % lidí, zvedne to na 90 % !
A neuvědomuje si to !

17 hlasů

jaksi postradate rozlisovaci schopnosti. to ze nema nekdo rad vladu nezname ze ji chce svrhnout nebo ze patri mezi levicacky netahla.

5 hlasů

Asi ano, nějak nemůžu rozpoznat, co jste tím vlastně chtěl vyjádřit !

11 hlasů

Mas vyhodu ze s komunisty slusny clovek nemluvi jinak bych ti nejen ja musel vysvetlit ze jsi uplne mimo

15 hlasů

A jak víš, že je komunista ?
Protože má jiný názor než ty ve své duté palici ?
Potom se diví Pospíšil, že na takovéto reakce blbečků, jako jsi ty, se nedá reagovat slušně !

21 hlasů

Navic se to bije s pohrbem demjanjuka

15 hlasů

Nikdo tu pořád nepřipomíná Demjanjuka, jenom ty, pořád dokolečka, jako idiot !

6 hlasů

pravičacke krasy tuši že z nich občane blejou--a je jiste že smetou

13 hlasů

Exekutor zpronevěřil 80 miliónů a zmizel, tvrdí ministerstvo
Exekutor z exekutorského úřadu Prahy-západ Jozef Višvader podle ministerstva spravedlnosti zpronevěřil více než 80 miliónů korun. Podalo na něj trestní oznámení. Peníze složila loni v prosinci na Višvaderův účet společnost Geosan Group v rámci exekučního řízení. Ministerstvo spravedlnosti uvedlo, že exekutor s firmou nekomunikuje a zdržuje se na neznámém místě.

10 hlasů

Exekuce-bezdomovec-nezaměstnanost-korupce-platba u lekaře a v lekarně=====za tvrdého komunismu neznama slova.

25 hlasů

Volim KSČM.

23 hlasů

nestraste.ja vim ze budete volit pro DSSS.cha,cha,cha!shalom.

13 hlasů

Sundej si ty růžové brýle, ať vidíš realitu.

9 hlasů

Z čeho tak usuzujete? On vám to řekl?

4 hlasy

podle stylu psani.jeste si mysli ze je komous,ale citove je uz v DSSS.i kdyz je to meshuge zid.byt v zidostane tak volil pro rasistu zida liebrmana.cha,cha,cha!shalom.

13 hlasů

Dobře ti tak, pako!

18 hlasů

Člověk by nevěřil co se vejde hulvátství, slaboduchosti či přímo debility na jednu diskusní stránku. Jeden by věřil, že ta kanadská studie vychází přímo z diskusí na tomto plátku.

29 hlasů

A to tu ještě nebyl král sprosťáků Prdič,to by bylo teprv tóčo,asi má posrané trencle či co,jinak si neumím vysvětlit jeho záhadnou neúčast v dnešní diskuzi,protože narozdíl od 90% procent zdejších diskutéřů hájících barvy KSČSSD používá jen svůj legendární nick.

19 hlasů

On neprijde protoze ciha u vypinace svetla v obyvaku az takac zaveli ze se hlasuje totok o te duvere. Snazil jsem se mu vysvetlit ze od tohoto zpusobu hlasovani uz bylo upusteno ale je to jak hazet perly bravkum

10 hlasů

A helemese !
Totok !
To ses trapně podřekl, co, blbečku !
Potom se Pospíšil rozčiluje, když se řekne, že se jedná pořád o stejné debily, že si jen měníte nicky!

18 hlasů

Tak si taky obarvi vlasy. Treba na oranzovo. Ale hlavne prestan vysirat:-)

12 hlasů

PRO. NAVRH. !!!

17 hlasů

Tato vláda nemá důvěru občanů,ale má důvěru zahraničních bank,raitingových agentur a cizího kapitálu a to jaksi nejde skloubit dohromady.

17 hlasů

Veselý večer poslanců. Kalousek řešil, zda si Paroubek barví vlasy :-))))))))))))

20 hlasů

Stando,musím ti říct,že jsi s těmi svými přiblblými voliči dobře vyjebal.:o)

9 hlasů

Omyl. Pouze skvele zapadl mezi oranzove straky!

14 hlasů

Oranzady chtely zhodit vladu a misto toho se cely vladu a misto toho uz 4 hodiny zhazujou sami sebe, a to v primem prenosu!

3273 hlasů

Opravdu kvalitní názor. Ale je to stejně k ničemu. VLÁDU NECHCE 80% občanů a NIC ! Tomu se říká "HROŠÍ KŮŽE".
Jinak ta diskuze ukázala, že blbcům je těžké něco poradit.
P.S. To, že váš PC nemá češtinu ukazuje na to, že píšete z nějaké rozvojové země a nebo jste disident v ilegalitě.
Ale zase těch hlasů...to musí klikat jenom admin. v Týdnu

11 hlasů

Ja to sleduji v televizi a je to fakt zabava, cssd v podstate porad vycita evropske fondy ktere mame docasne pozastavene dokud pan kalousek nevezme audit pod sva kridla co je prani komisare hahna. No o to by neslo, ale ten system tady nastavila cssd a ted chce kvuli nemu shazovat vladu. Jinak klasicke neokeynesianske argumenty, jejichz prakticka realizace dovedla povalecnou evropu na buben.

15 hlasů

Verim, ze Jyrka nerekl posledni slovo a protoze si barvi vlasy jako Silvio, dojde jeste na nejake bunga bunga:-)

12 hlasů

Jyrka bude hlavně ronit krokodýlí slzy,až KSČSSD vyhraje volby a vrhne se lačně ke korytům,na která se on a paní Petra tak těšili...

16 hlasů

Mohla by vystoupit jako topless dancer Anicka Skritek a na zaver by se na ni vsichni vrhli napric politickym spektrem:-)

10 hlasů

Na tu by se vrhli leda tak zoufalci Marsej,Valdamuzarto a Muhaha.

7 hlasů

opozice vládu shodit nemůže .jelikož nemá parlamentní většinu ,ale to všichni vědí stějne jako to ,že klauni ve vládě už s trapností vyhrožují odejitím z vlády ale tahle vláda m jednu jistotu ,že úspěšně dokončí celé volební období ...

9 hlasů

KAROLINKO, drž si jí, drž si jí .

24 hlasů

Miroslav Kalousek (TOP 09) pochválil někdejšího šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (NS-LEV 21) za to, že si dobře barví vlasy, což oceňují jeho kolegyně.
"Všechny poslankyně TOP 09 se shodly, že jste verbálně stejně poutavý řečník jako já. Ale na rozdíl ode mě, lajdáka, máte vždy pečlivě nabarvenou kštici, čímž jste mnohem přesvědčivější," řekl Kalousek.
„Přiznávám svou porážku a blahopřeji,“ doplnil.

14 hlasů

Paroubek si vzal slovo hned po něm a odmítl, že by si vlasy barvil. "Kdyby se poslankyně podívaly zblízka, některé šediny by viděly,“ poznamenal s tím, že by se jej dámy ve Sněmovně neměly bát.

11 hlasů

Kalousek pochválil Paroubka, že si dobře barví vlasy...protože sám je má tak mastné od másla,že mu na nich nechytne ani odvar z vlašáků.

15 hlasů

Diskuse na tomhle plátku by měly být používány jako encyklopedie modré blbosti a debility.

27 hlasů

Muhaha přece není modrák,Marjánko.Je to súdánský muslim,stoupenec konspiračních o NWO,Bílderbergu,sionistech,judaistech a zednářích,vášnivý fanoušek KSČSSD.

10 hlasů

No boooze! Tak si Jyrka barvi vlasy. Ty mu to snad zavidis?-)

10 hlasů

Poslouchám přenos z ( podle Johna za 300 tisíc Kč ) parlamentní schůze. Ještě nikdy se nestalo, že bych tady na těch stránkách ( ani nikde jinde), dávala za pravdu komunistům, ev. volala po jejich vládě. Mám pro to své důvody. Ale to, co dneska řekl Grebeníček, nebyla žádná propaganda, jen čirá pravda. Každé slovo. Navíc, srovnání jeho projevu s projevem toho člověka, kterého máme premiérem, bylo o několik tříd výš.
Jak si může premiér dovolit, sestavit si řeč ze svých dávno již tolikrát vyřčených lží, jak si může dovolit v téhle situaci místo prostých faktů servírovat jen útoky na opozici a zlehčování současné situace? Je to jen řečnická otázka, protože to vím. Zajímalo by mě, kde bere ten svůj neuvěřitelný pocit nadřazenosti a arogance. V podstatě máme premiérem člověka na úrovni zdejších námezdních diskutérů.
Žijeme v době, kdy premiér ani zdaleka nedosahuje úrovně toho tak "nenáviděného komunisty". Hodně smutné!

61 hlasů

Z Grebeníčka mluví zkušenost - celý život nic jiného nedělal a tak ví, co Vy chcete slyšet. Musí se však podívat jakým stylem vládla jeho partaj a kam to dovedla (její členové, kandidáti a jejich děti jsou rozlezlé do všech "demokratických" partají a řídí tuto republiku po jimi vytvořeném sametovém převratu, kterým došlo k legalizaci převodu majetků na ty věrné. Svět okolo je však jiný (alespoň budí takové zdání). Vedení EU seznalo, že v přerozdělování je síla moci a tak se pomalu mění v jednu velkou rodinu nikým nevolenou, ale rozhodující (parlament EU budí zdání legálnosti, nerozhoduje ve skutečnosti o ničem). Tato cesta však nikam nevede. O koho se opřou ti vaši správní Grebeníčci - navážou na tradice?

6 hlasů

No miro, víte, že mi připomínáte právě ty komunisty? Ti taky viděli nepřítele a spiknutí ve všech a ve všem kolem sebe. Proč jste sem zapletl EU, když komouši právě proti EU vystupují, to moc nechápu. Jste v tom s nimi na jedné lodi. Taky vás snad oblbli? Mě ne, to si můžete být jist, jen jsem konstatovala - viz výše. Hezký den.

12 hlasů

Přesně tak !
Ale dobře, že to bylo !
Každý rozumný člověk, který ještě váhal, si musel udělat obrázek, co to je za pitomce !

10 hlasů

jo,takove pseudoyntelektualni frfni a fifleny jako vy maji sajn,vochechule!cha,cha,cha!shalom.

18 hlasů

To bude nejspíš tím , že je to tvarohový křupan z malého města a poměrů . To se s ním táhne celý život , jako smrad za Šimurdou .

22 hlasů

Kurňa, dámo, co to pořád máte s těmi placenými "diskutéry"? Já i docela chápu, že někdo může z různých důvodů věřit Paroubkovi s Plocem a třeba i Grebeníčkem. Prostě každý má v demokracii toto právo a je to tak dobře. Tak, prosím, nepodceňujte ostatní lidi jen pro jiný postoj, než je ten váš (i když alespoň nejste sprostá, jako zdejší nefalšovaný a pravý předseda CZV KSČSSD). Chápu vaší zahořklost, že váš favorit ve volbách neuspěl, ale třeba se to povede někdy jindy (z čehož zase nebudu mít radost třeba já). Věřte mi, že jsem přežil Zemana (dle mého soudu posledního opravdového politika a vizionáře ČSSD, kterého jsem vždy uznával), později přetrpěl Špidlu, Grosse i Paroubka. Lidé mají různé názory i životní zkušenosti a podle toho si vybírají, tpť vše.

19 hlasů

Určitě máte na mysli pravého předsedu CZV KSCSSD Horáka ve 21.29, 21.41 a ve 21.55, že? Tak to je opravdu příkladný sprosťák. A není sám. Takový zloděj nicků pruuudic, ten nemá konkurenci. A je jich mnohem víc, i když ve skutečnosti to jsou 2-3 lidi. A to ještě tahle individua dnes nezačala mazat h*vna na chleba. To je jejich oblíbená pochoutka. Trencle už tu byly.
Tohle jste snad neměl na mysli těmi rozdílnými názory, že ne?
Teď už opravdu končím, nebaví mě to.

18 hlasů

Docela rozumný názor. Teď ještě, abyste se jím řídil i vy a respektoval názory druhých diskutérů místo jejich zesměšňování a hloupého komolení názvů .

15 hlasů

Snažím se nikomu zde nenadávat a nezesměšňovat jej .
U toho nefalšovaného předsedy je to malá vyjímka - každého s jiným názorem zde diagnostikuje minimálně debilitou. A pokud vám vadí označení KSČSSD, je mi líto. Já to tak vidím (v podstatě stejný program, jen v ČSSD je komoušů o něco méně, než v KSČ - toť vše).

8 hlasů

Debilita je legální lékařská diagnóza, stejně tak jako idiocie či kreténizmus !
A pokud na zcela věcný příspěvek, kterým nikoho nenapadám dostanu debilní, idiotskou nebo kreténskou reakci, obsahující jen sprostý útok, odpovídám stejně! Je jen tvoje chyba, že i tobě!

10 hlasů

Většinou na lidi jako jste Vy, Klíma, Horák a pod. nereaguji. Ale už jsem si začala, tak to "dodělám".

Milý pane,
Ve které části mého příspěvku jste vycítil podceňování kohokoliv?
Ze které části jste vyčetl, že jsem zahořklá?
Jak můžete vědět, že můj favorit ve volbách neuspěl?

Na rozdíl od Vašeho příspěvku jsem pouze popsala dojem z jednání v PS.
Na nikoho jsem neútočila, nikomu nic nevnucuji.
Není mi 15 let, a do senility mám taky ještě hodně daleko. Tak příště prosím, trochu respektu k názoru druhého. Díky.

37 hlasů

Milá dámo, proč stále trpíte představou, že každý s trochu odlišným názorem než je ten váš musí být "námezním diskutérem"? Prostě si jen myslí něco jiného. K dění v PS se vyjádřit nemohu, jelikož nesleduji, co tam ti pitomci kecají.

12 hlasů

Proč ty trpíš představou, že je každý s jiným názorem komunista nebo předseda CZV KSČSSD ?

12 hlasů

Milý pane,
zřejmě nemáte čisté svědomí, když se vás to tak dotýká. Že tu takoví lidé jsou, o tom není sporu. Svého času jsem tu měla i s jedním z nich debatu.
Potvrzují to i různí odborníci na politický marketing.
I když některé nicky jsou tu obecně známé, všimněte si, že jsem nikoho z nich nejmenovala. Bylo to myšleno všeobecně, nicméně o jejich existenci všichni víme.
Vy jste si z celého textu vybral pouze tohle (PS nesledujete) a na tomhle základu vydedukoval mou zahořklost a další poznatky?
No, radši dobrou noc, mám dobrou náladu a s tou chci jít i spát.

20 hlasů

To Kroupa ve 23.08

To má být vyhrožování smrtí?
Nejspíš by jste si měl dát pozor na své emoce. Nejste tak anonymní a já nejsem tak bezbranná, jak si představujete. Věřte, že stačí málo a už si ani neškrtnete.

A milý idiůtku,

pokud jsem někde diskutovala s tebou, tak jsi měl zareagovat pod tím nickem, pod kterým jsem se tě dotkla.
Pokud jsi někdo úplně jiný, tak věz, že jsem se bavila s Pavlem Pospíšilem a ne s bezmozkem tvého typu. Tvých dětí je mi upřímně líto.

19 hlasů

Pokud jsi, pindo, učitelka, jak se tu prezentuješ, tak jsem rád tomu, že neučíš moje děti. Vlastně buď ráda i ty, protože už bys nebyla mezi živejma.

25 hlasů

Fajn chlap,ten Grebebeníček,stejně jako jeho fotr.

11 hlasů

Chodil jsi s jeho fotrem na pivo - tukane ?

11 hlasů

Ty jsi se starým Grébou sloužil v kriminále, soudruhu? Nebo je to přízeň, že se ho tak zastáváš?

10 hlasů

Víte, já se o komouše nezajímám, tak nevím, jestli je fajn. ALe když to říkáte Vy, tak to asi bude pravda. Já z nich v podstatě snáším a z blogů znám jen jediného - Dolejše. Ovšem, po dnešku mám silný pocit, že už si i oni pozornost zaslouží.

17 hlasů

Oni si zaslouží pozorně naházet do žumpy,tam patří,stejně jako jejich voliči.A jejich spojenci.

11 hlasů

Bohusi, nerob to!-)

21 hlasů

Jyrka dnes zářil jak za starých časů,kdy mu ještě Křivý Zub lezl do řiti.

19 hlasů

Já občan této země vyzývám vládu odstupte ,nemáte důvěru 80procent lidí,jste arogantní asociální lumpové,nenávidím tutu vládu jděte k čertu!!!!!

39 hlasů

Tak si myslím,že na sudu prachu,který doutná sedíte všichni už 22 let a ten sud opavdu už doutná a vy všichni od hradu přes vládu,senát a parlament si to neuvědomujete.Až ten sud bouchne což nebude dlouho trvat nezbude po vás nic.Prosím lidé šktněte sirkou dokud je čas.

46 hlasů

Paroubek se dočkal nečekané gratulace. "Všechny poslankyně TOP 09 se shodly, že jste verbálně stejně poutavý řečník jako já, ale na rozdíl ode mě lajdáka máte vždy pečlivě nabarvenou kštici a tak jste mnohem přesvědčivější," ocenil Paroubka Miroslav Kalousek z TOP 09.

13 hlasů

To byl opravdu trapný pokus o vtip. Navíc, pořád lepší obarvené vlasy, než slepé oči, které nevidí šedivé prameny. ALe to není nic nového, že jsou v bakalici všichni slepí, hluší a navíc trapní.

39 hlasů

Shazovat protivníky, dávat rány pod pás, to Kalousek perfektně ovládal vždycky.

49 hlasů

Grebenicek se zastal Holesovske vyzvy:-)))

19 hlasů

Proč ne? Bylo by snad normální, kdyby jako poslanec opoziční strany pěl ódy na Kalouska?

20 hlasů

Koukám přisluhovači zlodějskýho režimu opět v plném nasazení. Hlavně dianka - alias nikým nechtěný, hnusný a blbý Jeník Klímů :-)))

31 hlasů

Motto vlády ČR - Občané, je potřeba chodit do práce a tvrdě makat, abychom vám to mohli sebrat a pak Vám všem držet palce!

28 hlasů

Nečas dosud nepochopil,že když neodejde demokraticky,tak odejde jinak.Je to nevyhnutelné.

40905 hlasů

Drž vládu, Karolinko...drrž!!!

14 hlasů

e to znat že je komunista
Soudruh Petr Nečas *19.11.1964 :

Soudruh Petr Nečas - Do roku 1989 fanatický funkcionář fakultního výboru komunistického SSM a Svazu Československo-sovětského přátelství .
Jeho otec byl agentem komunistické STB :

Údaje z veřejně přístupných stránek MNO o panu Nečasovi . (www.svazky.cz)
Jméno Datum
narození Druh svazku Registrační
číslo Krycí jméno Útvar Archivní
číslo
Nečas Jaroslav 26.3.1936 KTS A 28969 Petr 00-MV Uherské
Hradiště 438336

Divím se , že tomu novináři nevěnují dostatečnou pozornost , proč asi ? ! ? Cha , cha , chy , chy , cho , cho .
Je to zajímavé zjištění :

Soudruh Nečas — předseda SSM ( socialistického svazu mládeže ) je předseda vlády ČR !

Jak můžou takový lidé dštít síru a oheň na komunisty , když mají sami máslo na hlavě ?!?

19 hlasů

Bzzzzz.....

21 hlasů

Zaorálek = novodobý Jakeš! :)))

56185 hlasů

Kdybych jenom tušil jak zločinecka pravice zdevastuje naši zem tak jsem v 89 chranil Miloše Jakeše vlastnim tělem.

43 hlasů

Věřím, blbej jsi na to dost.

22 hlasů

Už nas je 87% občanu v ČR.

15 hlasů

Bohumil Sobotka blábolí a za ním posílá Karolína Peake SMSky z iPhone 4s .. Má vkus , holka.. :-)

6155 hlasů

Teplouš Mirek půjde do hajzlu i z jeho korupční modrou bandou dříve nebo později. To je jisté protože volby nejsou zase tak daleko a lidé je potřeba ještě pořádně nasrat aby tuto prolhanou zločineckou svoloč už nikdy více nevolili)..

1521 hlasů

Zase si Mirek udelal z oranzad velkou prdel:-)

50162 hlasů

Je to znat že je komunista
Soudruh Petr Nečas *19.11.1964 :

Soudruh Petr Nečas - Do roku 1989 fanatický funkcionář fakultního výboru komunistického SSM a Svazu Československo-sovětského přátelství .
Jeho otec byl agentem komunistické STB :

Údaje z veřejně přístupných stránek MNO o panu Nečasovi . (www.svazky.cz)
Jméno Datum
narození Druh svazku Registrační
číslo Krycí jméno Útvar Archivní
číslo
Nečas Jaroslav 26.3.1936 KTS A 28969 Petr 00-MV Uherské
Hradiště 438336

Divím se , že tomu novináři nevěnují dostatečnou pozornost , proč asi ? ! ? Cha , cha , chy , chy , cho , cho .
Je to zajímavé zjištění :

Soudruh Nečas — předseda SSM ( socialistického svazu mládeže ) je předseda vlády ČR !

Jak můžou takový lidé dštít síru a oheň na komunisty , když mají sami máslo na hlavě ?!?

21 hlasů

Kalousek je senzační a opravdu z nich udělá vždy ještě větší blbce,než ve skutečnosti jsou.

188 hlasů

Kalousek je nekompetentní diletant,byl k nničemu za komoušů,a pokračuje v tom dál,jediné co umí měnit strany jako chameleon,to mu jde pro koryto,by přes plot skočil,u mne je ubožák.

40 hlasů

Myslím, že si to Mirda hodí, až se tohle dozví.

10 hlasů

Obávám se, že si Kalousek dělá prdel z většiny lidí v této zemi.

209 hlasů

To není obava, ale holá pravda a doufám,že to Kalouskovi lidé nezapomenou a změní mu mimiku jeho podlého úsměvu........

195 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov