Prezident v televizi
Zeman: Nová sněmovna by měla změnit církevní restituce

01.09.2013 11:06 Aktualizováno 01.09. 15:28

Nová povolební sněmovna by se měla podle prezidenta Miloše Zemana zabývat církevními restitucemi a případně změnit část zákona o finančním vyrovnání. Vidí to jako "daleko rychlejší a efektivnější řešení" než referendum. Hlava státu to dnes řekla v pořadu televize Prima.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stanislav Kohout (24 hlasů) 01.09.2013 11:37

    Jsem rád, že Česká republika má po mnoha letech prezidenta. Děkuji.

  • Jan Novák (21 hlasů) 01.09.2013 12:00

    Jestli mne paměť neklame, tak Havel se zabýval více zahraničím a...

  • Jan Novák (15 hlasů) 01.09.2013 12:05

    Blbý kecy...stát potažmo lidi platí někomu něco, co jim nepatří, a v...

  • Bandiera Rossa (14 hlasů) 01.09.2013 12:05

    Referendum smysl má. Pokud na základě lidového hlasování bude...

  • Jan Novák (12 hlasů) 01.09.2013 12:25

    Neříkám, že s ním vždy souhlasím, ale co se týče restitucí, má prostě...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

je v tom i židovský, tedy ARIZACE!

ALE KDYŽ SPADNOU PAMÁTKY, BUDE zEMAN MEZI PANELÁKAMA konečně jednička kultury i civilizace...hned to rozdá svým sponsorům a jiným včas připraveným, podobně jako státní majetek až dosud...kdo si na to brousí zuby je zřejmé, lidi z toho neolíznou ani lžici..POTOM BUDE REFERENDUM o majetku doktorů, pokud to lid odsouhlasí, budou mít vejplatu a byt v paneláku, aby měli na medicinu větší soustředění? nebo kdo pracoval ve škodovce, u němců!!, ten by se měl tako znárodnit

1 hlas

Chapu, ze jako clen nabozenske kongregace, musite hajit zajmy Vasi organizace. Diky demokracii je jen na Vas jestli budete provolavat slava sektarum (nebo jine autoritativni politicke strane, napr. komunistum nebo topakum). Podle me se chovate jako uzitecny idiot dodrzujice doktrinu a odmitajic sebereflexi, budete vzdy souhlasit se zlodejnou, kterou spaktovala zkorumpovana vlada s mamonari z cirkve.

0 hlasů

Zeman, Zeman... ještě větší blbec, než jsme doufali. To není prezident, to je jen zakyslá bečka becherovky...

1 hlas

např.Apoštolská církev požadovala po státu 1 056 336 374 Kč, ačkoliv byla zaregistrovaná až po roce 1989. Ať jde do (_i_) Kalousek a spol.!!!

0 hlasů

O církevních restitucích začala vyjednávat v roce 2000 právě Zemanova vláda, která navrhovala částku 100 miliard Kč... ovšem se započtením předpokládané letošní inflace je Zemanem navržená částka cca. o 3 miliardu vyšší než současně dojednaných 134 miliard. (inflace od roku 2000 je 37,5%)

1 hlas

A co jako, že začala vyjednávat? Kradousek s Nagym a jejich vláda rozpočtových nýmandů zadlužili tuhle zemi na spoustu let dopředu! A jdou do (_!_) pokus se neschovají za imunitu v lepším případě do basy vedle Rátha.

0 hlasů

Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla. Socky se kojí nadějí, že se nažerou papírových majetkových přiznání – ale žlučovitá závist je jenom dorazí.
Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.

Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

2 hlasy

Pane z Vašeho příspěvku čiší nenávist, hloupost a zloba. Jste v pořádku nebo jste v blázinci ve svěrací kazajce

0 hlasů

Jednou vám musím dát za pravdu, kterou jste napsal v prvním odstavci.

0 hlasů

Exsoudruh zeman měl jako předseda vlády dost času a ve spolupráci s opozičně- smluvně zavázanou ODS i dost hlasů, aby prosadil zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi podle svých představ. Neudělal nic. Jestli tím chtěl naznačit, že církve nemají na nic nárok, měl zrušit tzv. blokační paragraf, kterým bylo znemožněno jakékoliv nakládání s majetkem, který by mihly v budoucnu nárokovat církve.
Neudělal NIC! Tak ať teď planě nerozumuje.

2 hlasy

Kdy exnul?

0 hlasů

Svého času mu soudruzi odebrali legitimaci - proto ex... Komunistické smýšlení mu ale zůstalo...

1 hlas

někomu zůstane smýšlení - myšlení , Vám jak vidět se vytratilo.

2 hlasy

Soudruzka to dole napsala spravne: jestli se Cesi chteji zbavit komunistu, museli by vystrilet pul naroda. Ja to rozhodovat nebudu, ale vy o tom popremyslejte :)

1 hlas

Kudy chodí, tudy by se měla katolická církev omlouvat za zločiny a masové vraždy, kterých se v minulosti dopustila. Místo toho tahle chamtivá svině stále natahuje ruce a chce po nás další a další peníze. Nasrat, Duko, nasrat !!!

6 hlasů

Zloděj Milouš nejenže nechce vrátit majetek,který jeho rodná strana ukradla,ale ještě chce okrást i běžné občany pomocí rafinovaných tzv. majetkových přiznání,což je faceliftovaný název komoušského evergreenu -znárodnění.Milouš moc dobře ví,co se jeho fanouškům honí v hlavách a proto potřebuje alespoň částečně ukojit jejich závistivé a udavačské pudy.

6 hlasů

Citace: "Vyhrožování nástupem komunismu v těchto volbách fungovat nebude, domnívá se šéf senátorského klubu ODS a primátor Teplic Jaroslav Kubera." Hezký a slunečný den. :o)))

2 hlasy

Ono to bohuzel nefungovalo ani po valce, proto museli Cesi zit 41 let v komunistickem koncentraku.

4 hlasy

Zato vyhrožování Kalouskem funguje perfektně,proto ho Vůdce umístil na plakát hned vedle"zabavení majetku zlodějům".

2 hlasy

Kradouskem se nevyhrožuje, to se jen konstatuje, že většího bl.ba v ČR není!

1 hlas

Zloděj Milouš nejenže nechce vrátit majetek,který jeho rodná strana ukradla,ale ještě chce okrást i běžné občany pomocí rafinovaných tzv. majetkových přiznání,což je faceliftovaný název komoušského evergreenu -znárodnění.Milouš moc dobře ví,co se jeho fanouškům honí v hlavách a proto potřebuje alespoň částečně ukojit jejich závistivé a udavačské pudy.

5 hlasů

Masaryk měl pravdu, když se o katolické církvi vyjadřoval jako o chamtivém a věčně nenažraném drakovi. Stačí se podívat na Duku - vypasené břicho, tři podbradky, ale stále by se krmil. Pochopitelně z našich daní. Doufám, že tu zlodějnu názvu církevní restituce lidi při volbách ODS a TOP 09 spočítají.

6 hlasů

Zeman by mohl delat kardinala, ma k tomu vsechny vnejsi a vnitrni predpoklady.

4 hlasy

Kradeni a lhani je v Cechach soucasti statni doktriny. To mnoho zdejsich ctenaru take potvrzuje v prispevcich. Toto mysleni pak vytesnuje vseobecne uznavane zakony ktere plati jinde ve svete.

3 hlasy

Já věděl, že nebudete asi naštvaný našinec, ale posel z hvězd "Dobrý den, Taky, taky"

1 hlas

Právní analýza k církevním restitucím od doktora Rozehnala: http://ekonom.ihned.cz/c1-55050720-exkluzivni-analyza-komu-patri-majetek-ktery-ma-stat-vracet-cirkvim zde zjistíte, že měly nárok na veliký h...o!!!!

2 hlasy

Protoze cesi maji trochu zvracene mysleni. To se vi uz davno.

0 hlasů

Zlodějská,závistivá,neschopná a smradlavá rudá chátra tleská svému Vůdci.Někteří jeho fandové ho tak milují,že mu svou lásku a vděčnost sdělují hned pod několika nicky.

3 hlasy

Neurážejte stoupence Nečase a Kradouska :-)

4 hlasy

O komoušského blba se nedá čekat moudrý příspěvek,někdy ovšem člověk opravdu žasne na debilitou emanovských prďochů.

2 hlasy

Komoušského blba hochu? Předsedové ODS: Klaus pracoval v prognostickém bolševickém úřadu, Topolánek rudý lampasák lidovědemokratické armády :-)) Nečas skalní svazák s komunistkou Janou Nagyovou, samej rudoch a lokaj komunismu hochu.

7 hlasů

"Topolánek rudý lampasák",ty jsi tak blbý,až jsi roztomilý,dědečku rudý.Tebe by měli vystavovat Síni revolučních tradic v Liháči jako archetyp Lalokova voliče-uprděného dědulu,kterému v 89 ujel vlak a už nikdy se z toho nevzpamatoval.

2 hlasy

Dovzdělej se o věci klučino a potom diskutuj.

4 hlasy

Komunista nejvic nenavidi ty, co se od komunistu trhli :)))))))))))))))))))))))

2 hlasy

to bylo hodně slabý

3 hlasy

Kde jste vyčetl, že jsem psal někde něco o podpoře Zemana. Celou dobu se zde bavím o tom, že s ním souhlasím v případě církevních restitucí. Stejně jako jsem kdysi souhlasil s tuneldědkem o EU. Za komančů jsem prožil jen malou část života...Zajímavé je, že největší uřvaní pravicoví křiváci a šmejdi jsou bývalí rekruti komunistů :-P

6 hlasů

A teď ještě tu o tom,jak jste plný nadějí cinkal klíči,ale pak jste zjistil,že modří tuneláři jsou ještě daleko horší gauneři než komouši.:o)

3 hlasy

A teď ještě tu o tom,jak jste plný nadějí cinkal klíči,ale pak jste zjistil,že modří tuneláři jsou ještě daleko horší gauneři než komouši.:o)

2 hlasy

Odpověděl jste si sám. Na příští demonstraci proti Kradouskovi bych si vzal taky klíče...ale na povolení kol u auta!

4 hlasy

Zlodějská,závistivá,neschopná a smradlavá rudá chátra tleská svému Vůdci.Někteří jeho fandové ho tak milují,že mu svou lásku a vděčnost sdělují hned pod několika nicky.

2 hlasy

Pane Horáku jste schopný jako dospělý člověk vyjádřit svůj názor na úrovni?Mohu nesouhlasit,mohu někoho nesnášet,ale .............

8 hlasů

Soudruhu malomalo,příspěvky typu "posraný švarcumtrumberk,vykastrovaní američtí žoldáci" a podobné lahůdky z dílny KSČSSD vás přece vůbec nepohoršují,tak si tady nehrejte na Mirka Dušína.

2 hlasy

V mých názorech to nenajdete,to oslovení si prosím zálohujte pro jiné.

2 hlasy

Ale jistě vám příspěvky o posraném švarcumtrumberkovi nevadí nebo snad ano?

0 hlasů

Ale jistě by bylo báječné, kdyby na sociálních sítích vládla slušnost a názor k věci,ale mám obavy,že by se zase našel někdo,kdo by pisatele označoval "Mirky Dušíny ".:-)

4 hlasy

Ale jistě vám příspěvky o posraném švarcumtrumberkovi nevadí nebo snad ano?

2 hlasy

Jsem pro vracení majetku církvím, ale pod jednou podmínkou - ať tyto církve nejdřív prokážou, že tento majetek původně nebyl získán podvodem. Tedy že Bůh je. :-)

2 hlasy

Šak vaši pi.u jsem taky neviděl.... (= p.s. souhlas viz. můj odkaz níže jak Hanáková lže!

1 hlas

Ano, volte SPOZ. SPOZ s Mynářem čele se postará o nápravu a rozdělí peníze mezi pracující lid.

2 hlasy

Svatý Kalousi, oroduj za nás!

1 hlas

Jen nechápu zastánci pravice, že si vůbec po to všem co vaše nuly provedly si ještě otevíráte ústa. Co se dalo rozkrást a podělat vláda rozpočtově neodpovědnosti už dokázala za pomocí odsouzených kriminálníků a přeběhlíků. Pokud se najdou mezi lidmi pitomci co budou volit zloděje a Kalouska, bude to vypadat tak, jak to vypadá. Bohužel v současně době není žádná alternativa koho volit. Lepší snad zavést vojenskou diktaturu ps.s doufám, že některé potrefené husy rozumějí ironii s tou diktaturou. Spouta mých známých odešla v poslední době do světa, e se na ten binec tady nedá dívat a Kradousek je špička mezi zloději a hulváty!

6 hlasů

V roce 2008, když nastupoval Kalousek, před krizí, tak byl poměr deficitu k hdp (očištěný od cyklických výkyvů) přes 3%. Dnes, po krizi, vychází na necelé 1%. Díky Kalouskovi tedy vystupujeme z krize v dobré fiskální kondici. Pro mě se Kalousek osvědčil a ikdyž jsem ho v roce 2010 nevolil, letos neváhám.

2 hlasy

Myslím, že by bylo lépe kdyby jste se věnoval "kreslení baletek", protože Vaše v ekonomice a příčinách a důsledcích krize plavete jak malej Jarda. Patrně Vám postačují falešná slova o konzervativismu TOP09. Když to nevyšlo s pravicovostí tak to zkusme s konzervativismem. Ale jděte . Bohužel takový jako Vy dostávají tento stát do krize nejenom ekonomické ale i morální .

2 hlasy

Ta čísla jsou skutečná.

1 hlas

Skutečná je pouze děsivá politický a morální marasmus, na kterém má obrovskou zásluhu právě tandem Kalousek, Schwanzerberg a jejich voliči.

3 hlasy

Je žádná čísla a žádná skutečnost nezajímají. Ti mají rudý šátek i přes oči a mozek.

1 hlas

Jana Harmatová 01.09.2013 19:25
Janina

Pro vás poslední, jste k politování.

0 hlasů

Paní nadále pro Vás platí první věta!

0 hlasů

Jana Harmatová 01.09.2013 17:39
Janina

Cituji vaše vlastní slova:
Kdo nebo co Vám dává právo urážet a škatulkovat lidi s jiným názorem.

Otázka: proč se vlastních slov nedržíte a urážíte nejen mě ale i ve vlákně výše uvedeného? Potom si stěžujete na hulvátství, nikdo vás neurážel, ale hulvátem jste tu jedině vy.
Místo argumentů si vymýšlíte o nějakém marasmu a urážíte. Jste k politování.

0 hlasů

Paní co máte místo mozku Vy? Mne děsí a jsem znechucena politickou , ekonomickou situací v tomto státě. Jsem znechucena z morální špína, lži , hulvátství. Obří zásluhu na tomto děsivém stavu má klérus,a Bakalovská klika zaštítěna Kalousek, kmotři napříč celým politickým spektrem. Kdo nebo co Vám dává právo urážet a škatulkovat lidi s jiným názorem . Jste stejná jako ti s tým rudým šátkem ničím se od nich nelišíte.

2 hlasy

Volite zlodeje, zkorumpovance a lhare. Tzv. subkriminalniho psychopata.

4 hlasy

Jsem si jistý, že se mýlíte.

1 hlas

Podle me nedokazete zhodnotit vysledky prace arcikapsare. Pokud Vam to neni jasne z toho co je o nem verejne zname, z projektu a reforem, ktere zaridil na statni urovni, tak Vas spis podeziram ze zaujatosti, protoze ocekavam u vsech obcanu CR alespon prumernou inteligenci a znalost zakladni matematiky.

2 hlasy

Vysledek arcikapsarovi vlady je navysovani dluhu a nasledne omezovani sluzeb statu vuci obcanum, pro Vas je dulezitejsi extra portal, ktery informuje o pulrocnim navyseni zadluzeni statu a me to prijde zbytecne. Reklama neni investice a nezaruci vam zadnou navratnost, tedy z meho pohledu zbytecne vyhozene penize. Nechapu, ze jste ochoten podporovat, to co se delo v Recku, kde podobne nesmyslne predluzovani statu vsehoschopni politici provozovali.

0 hlasů

Tomas Nada 01.09.2013 17:58: Protože se jedná o prodej retailového produktu, kterému konkurují nejrůznější jiné bankovní, dluhopisové a akciové tituly, které jsou většinou velmi masivně marketingově podpořeny. Proto se mi nezdá jako nepřiměřené, když úřad prodává produkt v hodnotě desítek miliard a udělá mu alespoň vlastní internetové stránky. Ty má dnes i malé pekařství v horní dolní.

A pokud jde o tu wikipedii, buďte prosím konkrétnější. Nezlobte se, ale já tam nevidím žádný zločin ani podezření, které by již nebylo vyvráceno.

0 hlasů

Prosim vysvetlete mi, proc ministerstvo financi potrebuje kvuli emisi dluhopisu, ktera je 2x rocne, novy portal?

0 hlasů

Pokud neverite http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Miroslav_Kalousek nestaci Vam http://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Kalousek ? Proc ve vetsine akci, kde figurovala postava MK byl stat, potazmo obcan, vzdy okraden?

0 hlasů

Postrádám argumenty.

1 hlas

Když si s vašim volebním lístkem vytřete zadek, uděláte líp než se později ujistit o tom, co ten Kradousek je zač, věřte mi :-)

3 hlasy

Co se týče Kalouskových cen - mám zato, že je potřeba se na ně dívat jako na Novelovou cenu za mír udělenou Obamovi. Myslíte si o něm , že je mírotvorce. Tak nějak se je potřeba dívat na ocenění Kalouska. Pokuď Vám ovšem politika Kalouska přináší profit je samozřejmé, že jej budete volit. Na to má každý právo aby volil toho kdo mu vyhovuje. Urážet někoho proto, že chce volit jinou stranu jako Vy, ukazuje jenom na neschopnost demokratického myšlení.

1 hlas

Dostal několik zahraničních cen a co slíbí, toho se drží.

1 hlas

Rychle zapomínáte :- (
http://www.youtube.com/embed/tYeafwAnnQo?feature=player_detailpage
a dále mj.
Kalousek & kníže Bilderberg ...
Dotace FVE: PRO NÁVRH !!!! Škoda: 1 BILION Kč !!!!
Biopaliva: PRO NÁVRH (na mimořádné schůzi poslední den před volbami) !!! Škoda: 300 miliard Kč
ESM: PRO NÁVRH !!!! Škoda: 340 milird Kč, pokud dosáhneme podmínek pro přijetí Eura.
Deficitní rozpočty: PRO NÁVRH !!! Škoda (úroky z dluhu): nejméně 500 miliard Kč !!!

2 hlasy

Tak je pravda, že to ta poslankyně neměla říkat, ale je to pravda. Důchodci, z nichž většina se narodila ještě během války či před ní s penězi opravdu umí zacházet zdaleka nejlépe z celé společnosti. Je to tak.

0 hlasů

No, v lepší kondici, nejen fiskální, ani nemůžeme být. Máme jednu jistotu, horší to být už nemůže.

4 hlasy

ale může, když se k moci opět dostane Kalousek se svým maskotem

1 hlas

nojo, máte pravdu

0 hlasů

Odbornice na makroekonomiku promluvili. Upozorňuji, že to není počítání do deseti.

0 hlasů

Katolická církev vždy patřila - spolu se sudetskými Němci - k historickým nepřátelům českého národa. Od středověku až po novověk. A těmto ksindlům v sutanách máme vyplácet naše peníze ?

4 hlasy

Já jsem jim nic nevzal, protože nic neměli, ať jim to zaplatí Kalousek s celou tou svojí bandou nul.

3 hlasy

Cechacci, jak dlouho budete bolseviky volit, tak dlouho vam budou destabilisovat stat. Princip bolseviku je, bud komunistickou diktaturu a nebo destabilisovanou spolecnost, kterou pak vedou do diktatury.

1 hlas

Vážený pane, hluboce se mýlíte, bolševici nikdy v ČR nebyli. Pokuď však myslíte komunisty, tak pak by jste musel vystřílet víc jak půlku národa, protože se nikam po roku 1989 neodstěhovali. Komunistem nejste jenom proto, že jste v jejich straně , ale kvůli tomu jak myslíte a jak se chováte. Největšími odpůrci komunistů jsou jejich bývalí přisluhovači a když sleduji Vaše příspěvky tipuji, že jste bývalým přisluhovačem komunistů

3 hlasy

Stop stalinismu

2 hlasy

Kradeni a lhani je pro Cechy osudove. Je to pro ne zacarovany kruh z ktereho neni uniku.

1 hlas

A to vás těší, nebo nasírá?

3 hlasy

Ceske kradeni a lhani nema nic spolecneho s mojimi pocity, nebo jsi soudruzko jineho nazoru ?

0 hlasů

Proč soudružko??? Vy jste národnost - eskymácká? Či spíše reklama na Vodafone "Taky, taky" - to bude to opravdové, jalovcové!

2 hlasy

Kam to spějete. Po každé volbě změníte zákony. Kdo vám bude věřit?

3 hlasy

Cesi jsou jeste horsi nez jsem si myslel :)) Opilec a hulvat to zaridi ......

1 hlas

Co jste si myslel, to je každému fuk. Když vás to tak irituje, tak sem nelezte.

4 hlasy

Souško Blanko, každému ne.

3 hlasy

Jestli souhlasíte s názorem "Cesi jsou ....." Tak buďte tak laskav a logujte se na fóru své úrovně. Oslovením "Souško" dokazujete jedno, že jste .....

0 hlasů

Jestli souhlasíte s tím, že je Sparta lepší než ...........!

0 hlasů

Sorry - skoro každému...

2 hlasy

Ano, samozřejmě, tzv. církevní restituce jsou pravicovým megatunelem nás všech v podání Kalouska a Duky. Nevím, proč bychom ze státních peněz měli platit desítky miliard katolickému pedofilovi, jehož majetek z velké části v minulosti vznikl tak, že zaživa na hranici upálil tisíce lidí a pak se zmocnil jejich majetku. To máme odškodňovat loupežného masového vraha ?

8 hlasů

Soukup, oni jsou "nějakej divnej". Upalování na hranici nepamatuji, ale vraždění a krádeže z rukou komoušů ano.

3 hlasy

Portyč Portyč nevím kolik Vám je , ale já jsem nezažila ani upalování ani vraždění komoušů. Zato zažívám rozkrádání a ožebračovaní lidí v přímém přenosu.

1 hlas

Stačí si pamatovat rok 68, 69.

0 hlasů

Zloději se budou ptát lidí, jestli mají vrátit ukradený majetek. Kocourkov hadr.

2 hlasy

Dokud tu budou takoví, jako vy, tak nepochybně!

7 hlasů

Problém je, že zloději z TOP09 a ODS se nikdy nikoho neptají.

11 hlasů

Církevní restituce ano, ale ať platí komouši.

1 hlas

Bylo by zajímavé, po r. 89 zabavit komoušům veškerý majetek. I ten soukromý. Jak by se jim to asi líbilo?

3 hlasy

Tak to je síla. Souhlasíte, že zloděj má nárok na to co ukradl ? To nemůže být pravda. Pusťme všechny zloděje z kriminálů, protože podle Vás tam sedí neoprávněně.

0 hlasů

Tak se podívejte, jak bylo o církvích rozhodováno neschopnou Hanákovou, Kradouskem, Nagym a spol. chce se mi blít
http://www.youtube.com/watch?v=RgHM5FkBbM8

10 hlasů

A tady se z toho navíc po...te jak Hanáková lže, jak když tiskne!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HFr105qC8ZY

7 hlasů

Referendum v zemi, kde kazdy umi jen nadavat od televize s flaskou gambace v ruce?!? Narod je jasne proti, tak snad budou nove zvoleni poslanci prani svych volicu respektovat....

3 hlasy

hlavně to vaše

0 hlasů

Referendum smysl má. Pokud na základě lidového hlasování bude katolické církvi vyvlastněn majetek, tak s tím těžko nějaká budoucí vláda pohne.

14 hlasů

hlasovat o majetku je fašismus, daně církev platí jako všichni, to stačí k provozu státu

KDO SE MAJETKU POTOM ZMOCNÍ JE ASI JASNÉ, nejspíše sponsoruje i tyto diskuse

0 hlasů

A proč jen církvi?? Co takhle vyvlastnit majetek všem lidem nad 5 milionu?Určitě si na něj nakradli! A "lid" s tím bude souhlasit.

5 hlasů

Velká Klausova rozkrádačka si zaslouží pozornost. Ovšem věnovat se drobným majetkům na úrovni 5M je pitomost. Svědčí to především o tom, co jsi za blba.

10 hlasů

zas ti sociálka neposlala dávku soudruhu vid ?

2 hlasy

Banderia R. - souhlas!!!

9 hlasů

Jako první by bylo referendum o zákazu KSČm a podpory komunismu. Tam by byl výsledek jasný, z 75% by byli lidé pro.

2 hlasy

To by se vám líbilo, co? Ale jen do doby, něž by vám ukradli i židli pod zadkem, ten strašák je tady prostě potřeba a ty modrácké excesy jim jen nahánějí hlasy. Kdepak teta, jste vedle jak ta jedle.

3 hlasy

SMUTNÝ/Á vypadá, že kromě nejistoty o vlastním pohlaví, postrádáš základní povědomí o náladách ve společnosti.

10 hlasů

Jestli mne paměť neklame, tak Havel se zabýval více zahraničím a Klaus sám sebou... Zeman i když má lidské slabosti a nedostatky jako mnozí z nás, je opravdu prezidentem lidí. Ty restituce, nespravedlivě na rychlovku,pár desítkami lidí upečených na Kalouskovu a Dukovu objednávku a zpečetěny Nečasem rychlopodpisem před rozhodnutím ÚS a za dohledu armády a bez medií potřebují opravdu poopravit!! Zeman je rozporuplná osobnost, ale v tomto má mou podporu.

21 hlasů

už jsem se bál, že naše Opilost se nesveze také na vlně populismu ohledně církevních restitucí :-)

3 hlasy

Opilost možná, ale Blbost je zase vaše doména.

3 hlasy

Blbý kecy...stát potažmo lidi platí někomu něco, co jim nepatří, a v tom, ať je Zeman jekýkoliv, má pravdu. Kradousek s Nečase s nastčenou Mulerovou si z národa udělali (_i_)

15 hlasů

prdel z národa si dělá spíš hradní Viróza...a lůza mu samozřejmě tleská

4 hlasy

A to vás štve, co? Ještě si dupněte a ještě....

2 hlasy

Neříkám, že s ním vždy souhlasím, ale co se týče restitucí, má prostě pravdu. O co byl tuneldědek lepší? Viz. jeho nesmyslná, populistická amnestie...

12 hlasů

Jsem rád, že Česká republika má po mnoha letech prezidenta.
Děkuji.

24 hlasů

snad ho dokážou podpírat, když už pro seniory obvyklá hůl mu nestačí

0 hlasů

Já také a přesto se najdou takoví,kteří úplně bez rozumu kritizují!!!A kdyby jen to,některé nechutné příspěvky jsou ukázkou,jak jsou "inteligentní "voliči pravice a odpůrci MZ!No ubohé!!!

0 hlasů

.... Opilce a senilního dědka? Nevím proč ale děkujete. Hříčce přírody? Poslední pro vás přijatelný byl Husák, že? Tak jsme doma.

3 hlasy

Pozor paní Smutná ( neplatí to jen pro vás ),ale co píšete je žalovatelné.

2 hlasy

Senilní dědek už mohl na Hradě být, dopadlo to naštěstí aspoň takhle. A Zeman je všechno možné, jen ne senilní, tomu to pálí až dost. Všichni jsou zatím na něj krátcí! A třeba se pokakejte vzteky, je to prostě tak!

8 hlasů

Vy děkovat nemusíte, vy se tak můžete jít akorát bodnout, teta!

2 hlasy

ó, jak dojemné.....

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov