FOTO A VIDEO: Karel, nebo Zeman? Češi berou volby s humorem

Autor: Facebook , archiv

14.01.2013 09:59

Po prvním kole prezidentských voleb, které proběhly 11. a 12. ledna, je už jasné, že o post hlavy státu bude bojovat Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg. Za poslední dva dny se na internetu objevil bezpočet (nejen) vtípků na oba prezidentské kandidáty. Podívejte se na některé z nich. 

Hodně Čechů doufá, že pokud se Schwarzenberg stane prezidentem, odstřihne se od vlivu Miroslava Kalouska, se kterým působí v TOP 09.

Hodně Čechů doufá, že pokud se Schwarzenberg stane prezidentem, odstřihne se od vlivu Miroslava Kalouska, se kterým působí v TOP 09.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

  • Ondřej Dvořák (1387 hlasů) 14.01.2013 11:21

    Zeman prostě nemá rád novináře, ani novinářky. Vidíte, co ste si...

  • Ondřej Dvořák (777 hlasů) 14.01.2013 11:23

    A je to dobré, to se chytí ... Nedělej aligátora ...

  • Ondřej Dvořák (523 hlasů) 14.01.2013 11:24

    Anebo ... Udělej aligátora! ? :-))

  • Patrik O Clock (378 hlasů) 14.01.2013 11:31

    Nejlepším Schwarzenbergovým klipem byl záběr na vysmátého sociopata a...

  • Jaroslav Švorc (343 hlasů) 14.01.2013 13:08

    Lokajové,v cizích službách,se sice rodi v každé době,ale dnes se dost...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

rusozeman ožrala jelzinovskej je skutečně cizák jedna radost, prasopodbradek, to se proletářům nadmíru líbí, ničil zemi v prognosťáku, mlčel k vraždě na novinářku slonkovou, zATÍMMCO PAROUBEK SE SVÝMI VĚTRY ze stejků byl primitiv, nyní je zlo na úrovni, naštěstí rozumní lidi už to pochopili a nehledí na čas a peníze a pro vlast pracují, aby opět nějaký rusofil putinovec caruv pacholek tu pro putinA NEDĚLAL GUBERNÁTORA

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 215 hlasů

Nechci spící loutku, ale prezidenta, kterému je rozumět, jeho novoroční projev si neumím představit, a to je na obzru Euro a prolomení benšovských dekterů, Bůh ochraňuj tuhle republiku, škoda že klendlíkový národ volí takové šašky a odmítl změnu směrem ke slušnosti reprezentované například p. Roitovou, jinak na regulernost hlasů ze zahraničí pro tohohle somnambulního šaška nevěřím

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 272 hlasů

HERCI VÁM Naprdí DO OBEJVÁKU SKRZ TELEVIZI PODLE VAŠEHO GUSTA, ZEMĚ ALE BY MĚLA MÍT I REPREZENTACI, NEJEN ZEMANOOVAR, KDO SKUTEČNĚ PRACUJE, MUSÍ RELAXOVAT vyzužívat mrtvé pausy, kde někdo jen krmi publikum hovadinama socialistickýma , podéívejte se na dienstbierovu chalkupu v kozlechm, snadno ji najdete na internbetu...takovou chcete zemni? takovou péči? to je reprezentace????

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 204 hlasů

nezalezi koho zvoli.oba jsou na muj vkus moc doleva,ale aspon zadnej semita-zid.jak je videt,lid se poucil.hezky den.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 214 hlasů

levotendence nejsou mimo, lid to tak chce, ale jen je otázka, zda na úrovni, nebo ve stylu chánov

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 210 hlasů

M.Kalousek ke K. Schwarzenbergovi
...........oni nám na to snad zase skočí

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 228 hlasů

Komentátoři a další zemanobijci se v rámci kampaně rozpoutané před druhým kolem snaží strašit příznivce ČSSD tím, že když na hradě usedne Zeman, bude to pro jejich milovanou ČSSD katastrofa, protože jí Zeman z Hradu zničí. Tuhle ryze spekulativní tezi, kterou si Špidla racionalizoval svůj a Grossův podraz na Miloše při volbě v roce 2003, přiživovanou naprosto nepodloženými tvrzeními, že Zeman prostřednictvím Melčáka a Pohanky stvořil Topolánkovu vládu, což není pravda, a odčerpáním hlasů ČSSD pro SPOZ pomohl do sedla té současné šílovládě, což je nesmysl, protože i kdyby tehdy Paroubkovu ČSSD volili všichni voliči SPOZ, stejně by ODS+TOP 09+VV skvadra měla pohodlnou většinu okolo 110 křesel v PS, opakuje vlastně už od toho roku 2003. A podívejte se, co se od té doby stalo. ČSSD s výjimkou Julínkovným vybičovaných voleb do krajů a senátu v roce 2008 a senátních voleb v letech 2010 a 2012, které se odehrávaly na pozadí těch největších šíleností pravicové vlády P. Nečase, ve všech ostatních volbách buď skončila za očekáváním a rozhodně nevyhrála, nebo dokonce naprosto propadla. Já jsem si naprosto jistý tím, že pokud teď Zeman ty volby nevyhraje a na Hrad se dostane Trautenberk, pak příští volby do PS budou pro ČSSD Waterloo, protože voliči to připíšou na vrub jí a odejdou od ní, jako to udělali ve volbách do EP a krajů a senátu v roce 2004. Se Zemanem na Hradě asi nebude mít lehký život, ale Schwarzenberk bude znamenat pád do propasti.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 269 hlasů

kožní plíseň v záhybech dvojbrady radost moc není, navíc to smrdí, to se mohl alespoň kometicky upravit na ty portréty..podobnbě dienstbierova chalupa? takovou chcete zemi?

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 218 hlasů

Rozhodně nechci zemi, ve které prezidentem bude maňásek Miroslava Kalouska, potažmo Zdeňka Bakaly, s tunou másla na hlavě a senilitou na krku.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 233 hlasů

Jsem po volbách zpět doma a budu parafrátovat výrok pana Šimurdy. Jsem na výsost spokojený, na výsost nadšený a navýsost šťastný. A navíc na Výsost hrdý.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 214 hlasů

My by jsme ty volby s humorem brát moc neměli ,on by nám po zvolení spícího knížete přešel.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 232 hlasů

položme si otázku kdo koho volil ...Karla volila cizina../nežijí tady../---------------------------------------
kriminálníci tam to bylo plných 100% hlasů.----./schválil amnestii../..... a čekají totéž od nástupu nového prezidenta........................................
80% mladých mezi 18ti -29ti roky většinou recese a bezstarostnost mládí.....................................
no a ten téměř zbytek byli dobře situované lidi,kterým nevadí ,že ceny úplně všeho letí nahoru.A to zanedbatelné procento úplně na konci jsou ti co nepřemýšlí a nevidí na konci vysmátého Kalouska......Hlavní postavu této svobodné volby.......

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 300 hlasů

Náš pan kníže je nemocný člověk!!

Narkolepsie, též známá jako DMS (Syndrom Daniela Merricka, též Barvův Syndrom[zdroj?]) je spánková porucha. Jde o jeden z typů hypersomnie, zvýšené spavosti. Postižený člověk (narkoleptik) upadá během dne náhle do spánku. Tato ospalost se nedá vůlí potlačit, takže člověku velmi komplikuje běžný život. Postižení mohou trpět halucinacemi (například utkvělou představou, že již udělali něco, co udělat měli, i když opak je pravdou) a prožít i spánkovou obrnu[zdroj?].

Narkolepsie je dědičná a existují důkazy pro to, že sklon k této chorobě zvyšuje určitý gen nebo soubor genů. Projevy narkolepsie lze omezit pomocí léků a správné životosprávy, ale není možné ji zcela vyléčit.

Narkolepsie bývá často spojena i s jinými poruchami spánku, například nespavostí (insomnií).

Narkolepsie bývá také provázena kataplexiemi – náhlým „výpadkem“ činnosti svalů. Narkoleptik se v rozrušení (šok, radost, leknutí, smích…) hroutí jako domeček z karet. Dokud kataplexie neodezní, není schopen se postavit.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 242 hlasů

muze to byt tez spankova apnea/reseme kyslikem behem spanku/ nebo zvetsena prostrata,ktera ho nuti v noci vstavat.zatim vite prd,a zbytecne dramatizujete,meshuge.cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 238 hlasů

Lepší, než alkoholik v pokročilém stadiu. Chcete, abychom dopadli jako Rusko s Jelcinem?

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 292 hlasů

Přestaňte papouškovat nesmysly. Viděl jste někdy opilého Zemana? Já Kalouska i Nývlta několkrát!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 317 hlasů

Ten projev je nekompromisní...

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 250 hlasů

Zemana, Zemane, udělej nám vozemboucha!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 245 hlasů

Uvidíme,jak moc Čechů sebou ještě nechá manipulovat cizáckými médii.Doufejme,že stále ještě platí to,že Češi se dokážou sjednotit vždy,když jim hrozí smrtelné nebezbečí a vystaví Kódlovi, na pár desetiletí červenou,velikou stopku.Škoda,že se to nepovedlo již v prvním kole.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 291 hlasů

kdo je klaus?semita zid z azije-via podkarpatska ukrajina.podobne semiti paroubek,john,gross,bem,morozrath,wolf,a.novak,lip - ovsky,wienert,tofl,almasy,dinzbir,fischeratd.cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 235 hlasů

Koukám, žes ještě nezapomněl, jak se psalo za totáče. Jinak: Karel na hrad!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 304 hlasů

Leda tak na Orlík.:-)))

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 297 hlasů

Lokajové,v cizích službách,se sice rodi v každé době,ale dnes se dost přemnožili.

Stop Kódlovi!!!!!!!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 343 hlasů

Tvůj příspěvek potvrdil titulek. Máš až neskutečný smysl pro humor :-)))

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 289 hlasů

Baryku jistě tě potěším,když ti prozradím,že v prvním kole jsem ve stopku pouze odevzdaně doufal,ale křišťálová koule mi říkala,že je to beznadějné.Dnes mi však ta samá křišťálová koule říká,že mám být optimistou,že se ohrožený národ,přece jenom probudí a Kódl bude poraženen výrazným rozdílem.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 328 hlasů

Nejlepším Schwarzenbergovým klipem byl záběr na vysmátého sociopata a gaunera Drábka v jeho volebním štábu.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 378 hlasů

Anebo ... Udělej aligátora! ? :-))

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 523 hlasů

A je to dobré, to se chytí ... Nedělej aligátora ...

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 777 hlasů

Zeman prostě nemá rád novináře, ani novinářky. Vidíte, co ste si svojí neobjektivitou zasloužili?! Dělají teď na vás aligátory!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 1387 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov