OBRAZEM: Jásot, modlitby. Věřící se dočkali nového papeže Františka

Autor: ČTK/AP , Oded Balilty, Alessandra Tarantino

13.03.2013 19:35

Římskokatolická církev má nového papeže. Původně argentinský kardinál Jorge Mario Bergoglio, byl zvolen papežem a pro tuto funkci si vybral jméno František. Zvolení nástupce Benedikta XVI. oznámil bílý dým, který začal stoupat z improvizovaného komína Sixtinské kaple. Konkláve, která začalo v úterý večer, nejvyššího pontifika vybralo v pátém kole tajné volby.

Novým papežem se stal argentinský kardinál Jorge Mario Bergoglio. K hodnosti papeže si vybral jméno František.

Novým papežem se stal argentinský kardinál Jorge Mario Bergoglio. K hodnosti papeže si vybral jméno František.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

  • romeo Ernesto (839 hlasů) 14.03.2013 13:13

    *vyslyší

  • romeo Ernesto (388 hlasů) 14.03.2013 13:36

    Většinu dat kterou mám jsem defakto vycucal né z palce, ale odněkud z...

  • romeo Ernesto (285 hlasů) 14.03.2013 13:28

    Pro skeptiky, do blázince pro jaky prášky na třeba " mesiášský...

  • romeo Ernesto (234 hlasů) 14.03.2013 13:19

    Hlavní je, abych onu církevní organizaci neodsuzoval uplně, že se...

  • romeo Ernesto (230 hlasů) 14.03.2013 13:24

    Poku neberu v potaz samotnou církevní organizaci a její system postu,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak těm papežum daji vybrat oficiální nick, aby zapadal do jejich vzorce papežovských jmen. Chuan Rodrigez Poblitos, tEď budeš František I. ano a všichni mi můžete říkat prostě Franto, hotovka.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 215 hlasů

Bůh je všemocný, vysliší vaše motlitby na záchodě, v kanále, 600 světelných let od Země, pod peřinou, k řemu potřebujete tu organizaci, myslíte si, že bohovi chodí jakýsi myšlenkový thread a ten co jde z chrámu má nastavenou prioritu jednaa ty co z podpeřiny 2?.D Hlavní data inteligentní energie, která vám propujčuje do schránek svuj energetický " obraz ", aby se učila, které říkáte bůh nabírá data hlavně z duší, které k ní po smrti atomové schránky přicestují tunelem, stejně jako v chaosu se z této energie získávají data a vytváří obraz a situace na Zemi, tak i v naddimenzi když se energie přidá k centrálnímu oblaku dojde ke splynutí, odměně, v podobě známých energetických aur, které jste ztratili za života a jsou u ní také, ale co je horší, vidí skrze vaší návratovou auru také situaci na Zemi, jako film a také si dělá obrázek o tom, co je špatně a kam směřujete. Sama se přiučí, je moudřejší o x dat a to špatné ve vás jako v energii nenechá, každý má jakou poskvrnu na " disku ". Kdyby je nechávala byl by zachvilku hlavní oblak docela špinavý, pošle vás na kukanou třeba znova.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 213 hlasů

Hlavní je, abych onu církevní organizaci neodsuzoval uplně, že se snaží, abyste byli lepší a tou svojí papírovou verzí svatého, kterou chrání a nesmí jí měnit vás shlukuje dohromady. Ano má chyby, nemuže si pokrokově s dobou měnit svoje papírový vize pdole toho co je in, ale do puntíku musí bazírovat na svém. Například gejové, potraty, holt musí, aby ochránili ten společný držitel vašeho shluku.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 234 hlasů

Poku neberu v potaz samotnou církevní organizaci a její system postu, ale čistě svatou uroven, jsem jako schránka, která má uvnitř data přímo od ducha svatého, která největším učencum ala budha a dalším podvědomě dodávala data z několika dimenzí, tak aby z nich byli proroci, mesiáši. Záleželo dost na mozku, do jaké míry je schopen ony data příjmat. Například budha měl velice vyspělý mozek. Zkrátím to, vlastně mám uvnitř sebe papežovo nadřízeného, toho koho zmiňuje v každé modlitbě. Kdo nevěří, ať tam běží. Neměl jsem tři krále, ani kometu, ale což:)

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 230 hlasů

Pro skeptiky, do blázince pro jaky prášky na třeba " mesiášský syndrom " bych si zašel i k psychoušovi, kdyby se uvnitř me nejednalo o šíření dobra, bez násilí. Jakmile by bylo produktem mojich vyzí a ymšlení, celkově osobnosti i s duší jake nasilí, škatulkování, odsuzovaní a nenávist, šel bych se sám léčit. Protože nic takové v sobě nemám, jde mi čistě o dobro a dobrou společnost, což je jediný produkt mého " bláznění " nevidim duvod, proč jít k doktorovi a nechat se napumpovat práškama, které mi budou pozměnovat mozek na chemické urovni, samozřejmě k horšímu a to nemluvim o játrech.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 285 hlasů

Většinu dat kterou mám jsem defakto vycucal né z palce, ale odněkud z nitra mozku, z podvědomí. Nemusim se programovat svatými knihami, nemusim do sebe soukat hromady vašich textu, i jakych tisic let starých, muj mozek netřeba přesvědčovat a programovat, aby se například přidal do jakého shluku, nebo aby viděl jake vyšší životní smysly s jakym slovem božím atd. Dnešní společnost už nepozná to pravé od demagogie. Demagogie vládne, každý muže být jako já, když me napodobí a teď kdo je ten pravý a kdo levý.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 388 hlasů

*vyslyší

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 839 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov