OBRAZEM: Kdo si polepšil a proč má "Růža" zamotanou hlavu

Autor: ČTK

03.03.2015 10:59

Je to zvláštní paradox. Hned šest z osmi českých hráčů, kteří byli v závěru sezonu vyměněni do jiného týmu, si "tabulkově" polepšili. Zároveň však dost možná přišli o jeden z taháků letošní sezony – domácí mistrovství světa v Praze a Ostravě. Reprezentační kouč Vladimír Růžička jistě z několika přestupů příliš velkou radost nemá.

Jiří Sekáč (z Montrealu do Anaheimu)
Z nejlepšího týmu východní konference do druhého celku západní. Tahle výměna příliš nebolela. Talentovaný útočník Jiří Sekáč si však bude muset zvykat na podstatně odlišnou atmosféru, než zažíval v hokeji posedlém Montrealu. V týmu Kačerů se však potká s nově příchozím Tomášem Fleischmannem, s nímž mohou na dálku sledovat počínání kamarádů na MS v Praze a Ostravě.

Jiří Sekáč (z Montrealu do Anaheimu)Z nejlepšího týmu východní konference do druhého celku západní. Tahle výměna příliš nebolela. Talentovaný útočník Jiří Sekáč si však bude muset zvykat na podstatně odlišnou atmosféru, než zažíval v hokeji posedlém Montrealu. V týmu Kačerů se však potká s nově příchozím Tomášem Fleischmannem, s nímž mohou na dálku sledovat počínání kamarádů na MS v Praze a Ostravě.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov