OBRAZEM: Rekonstrukce Janouškova řádění. I s figurínou

Autor: ČTK

23.06.2012 18:35

V pražské Vyskočilově ulici v sobotu odstartovala prověrkami výpovědí svědků rekonstrukce nehody, při které podle policie opilý lobbista Roman Janoušek srazil 23. března jedenapadesátiletou ženu. U některých přihlížejících vyvolala opatření v souvislosti s rekonstrukcí negativní emoce. Před 19. hodinou dorazila jako poslední, osmý svědek žena, kterou Janoušek srazil. Ženu vietnamského původu přivezli policisté v doprovodu jejího zmocněnce Josefa Lžičaře. Po zranění způsobeném při nehodě stále chodí o berlích. Svůj zdravotní stav i probíhající vyšetřování nehody odmítla komentovat. Policisté vozili na místo nehody svědky jednoho po druhém. Za pomoci drobné figurantky i figuríny s blond parukou simulovali podobu střetu Janouškova porsche s ženou. Rekonstrukce bude pokračovat i v neděli. Podle státní zástupkyně Jitky Rybenské se policie snaží zjistit, jestli mohli svědci vidět událost tak, jak ji popsali ve svých výpovědích. Výsledek také ovlivní vypracování několika znaleckých posudků. Policie viní Janouška z úmyslného těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až desetileté vězení. Janoušek se rekonstrukce podle svého advokáta Víta Širokého nezúčastní. (Foto: ČTK)

V pražské Vyskočilově ulici v sobotu odstartovala prověrkami výpovědí svědků rekonstrukce nehody, při které podle policie opilý lobbista Roman Janoušek srazil 23. března jedenapadesátiletou ženu.
V pražské Vyskočilově ulici v sobotu odstartovala prověrkami výpovědí svědků rekonstrukce nehody, při které podle policie opilý lobbista Roman Janoušek srazil 23. března jedenapadesátiletou ženu.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (519 hlasů) 23.06.2012 20:14

    STANDARDNÍ postup vyšetřování v případu NESTANDARDNÍHO pachatele. ...

  • Deratizuj modrý mor (186 hlasů) 23.06.2012 19:40

    A zase ta modrá korupce. Praseti Janouškovi se stane naprosté...

  • Artuš Král (158 hlasů) 23.06.2012 19:29

    Nedovedu si představit, že by tolik aktivit vyvinuli kvůli jinému...

  • Josef Novák (109 hlasů) 23.06.2012 23:00

    A bude se rekonstruovat tak dlouho, až se zjistí, že Janoušek tu...

  • Jan Kundera (83 hlasů) 24.06.2012 23:41

    Ahoj Zdeni,když to tak čtu tak mě napadá,že budeš asi znovu umývat...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Docela drsné, jak tam ta gumová pana lítala přes kapotu, to musel být pěkný masakr a ten chudáček si toho ani nevšiml.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 69 hlasů

Na případu pana J.vzniká precedens,jak lze u nás jezdit autem ožralý,bez řidičáku a masakrovat ostatní účastníky provozu! Opět další výsměch českému právu!

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 67 hlasů

A bude se rekonstruovat tak dlouho, až se zjistí, že Janoušek tu Vietnamku vůbec přejet nemohl a že se nejspíš přejela sama.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 109 hlasů

tak mi připadá že pude sedět asi ta vietnamka že mu skočila najednou před auto že nestačil reagovat

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 78 hlasů

Je to komedie.Kdo má trochu soudnosti,tak vrhne šavli.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 80 hlasů

Jak jsme už na začátku předpokládali Vietnamka si už nebude moci vzpomenout jak to přesně bylo ale určitě to pan Janoušek nemyslel špatně a přejel ji neúmyslně. Za 20 mega odstupného se to dá nějak překvalifikovat aby nešel sedět. Také je to celkem rozumné ze strany Vietnamky. Co by z toho měla kdyby si to šel jen odsedět? Nic. A takhle 20 mega je přece slušné na živobití, ne?

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 70 hlasů

STANDARDNÍ postup vyšetřování v případu NESTANDARDNÍHO pachatele.

Opilý řidič srazí a téměř zabije ženu, do jejíhož auta předem naboural a z místa činu ujede. Po dopadení prohlásí, že u sebe nemá řidičský průkaz, a tak mu tento není zabaven. Návrh na odebrání cestovního pasu panu Janouškovi je soudem zamítnut, a tak si náš "pachatel" užívá už druhou dovolenou v Chorvatsku, při které místní silnice brázdí - jak jinak - za volantem svého luxusního vozu.

Je určitě dobře, že se u nás tak přihlíží k osobnosti a povaze činu pachatele, za mříže patří skuteční darebáci, jako byl např. ten "zločinec" Smetana, který si dovolil našim zcela bezúhonným občanům přimalovávat na plakátech tykadla:-)

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 519 hlasů

Ahoj Zdeni,když to tak čtu tak mě napadá,že budeš asi znovu umývat okna(glosa k jiné diskusi),protože u nás teď v tuto chvíli fouká vánek a drobně prší,(není dobré pro umytá okna).Ochladilo se.Povětří je voňavé. Voní senem a medem. Tak pokud už Zdenko spinkáš,přeji Ti voňavé spaní.Na umytá,teď popršená okna se zítra vyprdni. Tak čau. J.T.K.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 83 hlasů

...bezúhonným politikům...

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 74 hlasů

A zase ta modrá korupce. Praseti Janouškovi se stane naprosté hovno,rekonstrukce se neůčastní a vše se smíchem sleduje z některého z luxusních bordelů v Praze spolu z dobře uplacenými modrými mafiány a vesele létají špunty od šampanských. Takto něak vypadá demokracie podle ODS)..

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 186 hlasů

Nedovedu si představit, že by tolik aktivit vyvinuli kvůli jinému řidiči.

Hlasuj - toto je kvalitní názor - 158 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov