Praktiky
Babišovy složky: jak vicepremiér sbírá špínu na lidi

21.06.2015 06:01 Původní zpráva

Ministr financí Andrej Babiš má zajímavý koníček. Sbírá materiály na kdekoho. Provalilo se to minulý týden ve sněmovně. Už před dvěma lety ale za použití stejných metod odrovnal šéfa krajské organizace ANO v Liberci.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Svatopluk Šída (9 hlasů) 21.06.2015 08:06

    Burešovi voliči si přesně tohle přejí, jsou to bolševičtí nostalgici,...

  • Josef Lustig (8 hlasů) 21.06.2015 07:02

    3 radky demagogie, soudruhu :)))

  • jara jara (7 hlasů) 21.06.2015 11:27

    ...to by nesměl Augiášův chlév čistit sám Augiáš)))))))))))))

  • Karel Musil (6 hlasů) 21.06.2015 10:31

    Babišův Agrofert má silné bezpečnostní oddělení složené z bývalých...

  • Ríša Lev (6 hlasů) 21.06.2015 08:13

    3pínou jsou zloději které Babiš nemilosrdně ukazuje

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Udavač Babiš je neskutečná špína !

1 hlas

Babiš si vybudoval nejlepší informační službu v této zemi.

2 hlasy

Bezcharakterní Babiš je schopný úplně všeho.

1 hlas

...jak Babiš sbírá špínu?Opisuje špínu našich novinářů.Tady jde jen o šikanu opozice a masmedií proti ministrovi.Podstata sporu-zákon- který návrh je hodnotný,spravedlivý,o tom se bavme.Opozice (ODS,TOP) lobuje za nepoctivé podnikatele,proto brojí proti pokladnám a dalším ozdravným opatřením.Babiš je pod kontrolou medií,veřejnosti,finančních orgánů tak snad nehrozí nic zlého.Proč se nerodí konkurence v Babišově podnikání?

0 hlasů

Babiš, špíny se zbavíš...

2 hlasy

Považuji Babiše za tu nejhorší pohromu, která nás mohla postihnout po Bílé hoře. Ten chlap je inteligentní, schopný, bezcharakterní, krajně nebezpečný deprivant. Je to Kalousek číslo 2, ale na rozdíl od Kalouska číslo 1 tenhle disponuje obrovským nakradeným majetkem. Někteří varují před berlusconizací země. To je slabé přirovnání. Berlusconi vlastnil pouze média, Babiš vlastní nejen média, ale i produkci žrádla. Má pod kontrolou nejen přísun fyzické potravy, ale i té duševní. Doslova si zemi kupuje jako housku na krámě. A teď má díky koblihovým voličům možnost nejen ovlivňovat, ale přímo vytvářet zákony a řídit finance této země... :-(
Otázka: Co vznikne zkřížením Kalouska, Berlusconiho a Monsanta? Odpověď: Babiš.

3 hlasy

Normalizace II. klepe na dvere.

2 hlasy

každý den-kazdou hodinu Kalouskovsti pisalci utoci na Babise ci Zemana-a stejne jsou nejpopularnejsi

2 hlasy

To byl Stalin nebo Hitler ve svých zemí také.

1 hlas

Tak co by taky tenhle týpek jinýho dělal, když v tom byl tak dobrej...

2 hlasy

Vy co kydáte špínu jste buď závistivci ( je bohatý) ,komunisti( je to kapitalista) nebo oboje . Ať chcete nebo ne Babiš je úspěšný, a chytrý člověk a z keců nul co dřepí od rána do večera na diskuzích si ho .no dělá .

2 hlasy

Klidně můžeš napsat "hovno". Je to česky a nemusíš bejt tak připosranej...

1 hlas

hovno

0 hlasů

krivak stb babis alias bures uz zase praska .....

4 hlasy

stbacka spina babis

3 hlasy

největší krivak je Kalousek a Benda

2 hlasy

No, myslím, že v současné politické squadře s tím až tak moc práce nemá. Máslo na hlavě má skoro každý. Já bych to spíš nazvala čištěním Augiášova chléva. I když to je práce tak na padesát let.

1 hlas

Blanko - holka nebohá
ty si opravdu myslíš že ŠTBácké prase Bureš bude uklízet chlév ???

6 hlasů

kgbak babis je sam spina nejvetsi

3 hlasy

Zkusit by to mohl.....ale myslím, že je už pozdě. Na všechno!

1 hlas

...to by nesměl Augiášův chlév čistit sám Augiáš)))))))))))))

7 hlasů

Ani čert s ďáblem nebo sám pánbůh by to nedokázal.....

0 hlasů

...jistě krom komunistů, že Kohlerová?!!)))))))

4 hlasy

Další z celé řady podkladů z internetu:

Pro paní Metelkovou a další chudinky, kteří neumějí používat vyhledávač:

http://neovlivni.cz/dve-verze-pribehu-sincl-babis/

4 hlasy

Pro paní Metelkovou a další chudinky, kteří neumějí používat vyhledávač:

Na druhé straně byla silná lobby makléřských firem, která jakékoliv stanovování marží státem odmítá. Té zase rozuměl Andrej Babiš. Jednak ministrův bratr Alexandr stojí za slovenskou firmou Scheibner Insurance Broker, jež chce s prodejem pojistek expandovat i do Česka.

Předsedkyně mládežnické organizace ANO Kateřina Reiblová je zase personální ředitelkou makléřské společnosti Respect. Tu vlastní její otec Zdeněk a je dvorním dodavatelem kompletního pojištění pro Babišův Agrofert.

"O Reiblové jsem to ani nevěděl a bratrův byznys mě nezajímá," odmítá Babiš, že on sám by podlehl lobbistům nebo byl v dalším střetu zájmů.

Ministr doposud regulaci provizí pro makléře zásadně odmítal, stejně jako v minulosti pravicové ODS a TOP 09. Dokonce to byl jeden z důvodů, proč se před měsícem na ministerstvu financí zbavil náměstka Martina Prose z ČSSD.

Ten se totiž bez Babišova vědomí pokoušel provize snížit. Samy kamenné pojišťovny si s maržemi zprostředkovatelů už nevědí rady.

http://archiv.ihned.cz/c1-64190030-vyhodil-namestka-vybouchl-na-poslance-az-pak-prestal-babis-pojistovaci-maklere-hajit

3 hlasy

Agrofert má v obchodním rejstříku zapsán předmět činnosti "podřízený pojišťovací zprostředkovatel" (viz www.justice.cz). Takže sám Agrofert je činný v oboru pojišťovací zprostředkovatelské činnosti a Babiš je tedy ve flagrantním konfliktu zájmů. Tím se vysvětluje jeho zuřivý podpásový útok na poslance Šindla, který se mu otřel o jeho byznys.

5 hlasů

...o to více nechápu lidi, kteří ho ještě podporují, když i z nich dělá evidentně blbce. To jim to nevadí?

5 hlasů

Pro paní Metelkovou a jiné případy kteří nečtou noviny a přesto camrají nesmysly:

Komentátor Erik Best v Souvislosti s tim poukazuje na zajímavou shodu okolnosti. "Babišův bratr Alexander JE jednatelem je spoluvlastníkem (se svým synem) SPOLEČNOSTI Scheibner Pojišťovací makléř, ktera była dělat Českého obchodního rejstříku zanesena 16. října 2014 Jako pobočka. Český ministr financí nyní podporuje version zakona o pojištění, ktera zvýhodňuje Právě Zprostředkovatelé, "napsal ve svém zpravodaji Best.
http://domaci.eurozpravy.cz/politika/123728-proc-babis-nechce-regulaci-pojistovnictvi-pta-se-sincl-a-ods-dodava-toto/

3 hlasy

Dal se logicky předpokládat nával zlatokopů do ANO po vyhraných volbách. Babiš by musel být naivní kojenec, kdyby na vteřinu uvěřil pohádkám, které jsou lidé o sobě schopni vymyslet. Mít správné a přesné informace je otázka života a smrti. U Šincla zřejmě správné byly, když ustoupil. Ten kdo je o své pravdě přesvědčen, postupuje jako Babiš.

1 hlas

...životní názor a přesvědčení agentky STB.

4 hlasy

Babišův Agrofert má silné bezpečnostní oddělení složené z bývalých elitních policistů a kromě toho ten FAÚ na MF a na pokyn šéfa připraví a zpracují cokoliv, včetně kompro na nepříjemného protivníka, či dokonce jen poslance-tazatele a předkladatele pozměňovacího návrhu. Proto také Babiš hned vyměnil šéfa FAÚ za svého člověka, tam je přehled o všech finančních tocích. Jakmile se o Babišovy aktivity někdo jen otře, popadne ho vztek, náměstka "vyhodí", jak řekl a poslance se bude snažit zdiskreditovat třeba pozemkem jeho matky. Je to zlověstné, ale Babiš se těmto metodami dost vybarvuje.

6 hlasů

Čí člověk stál v čele FAÚ před tím, než tam Babiš nasadil toho svého a proč byl FAÚ zřízen a kým?

4 hlasy

FAÚ byl nově reorganizován jako hospodářská kobra, (původní FAÚ byl rozmetán, jejich bývalý šéf byl uznávaný odborník, což se o stávajícím rozhodně nedá říci) v tomto volebním období a tak neměl předcházejícího šéfa, to byste měl vědět, když se takto ptáte.

3 hlasy

Mám podobný názor na hrubé reakce. Vy ale nepíšete hrubě, tedy ne tak hrubě jako prudič. Proto vám odpovím. Já jsem výše reagoval na větu pana Musila (nebo je to váš druhý nick) "Proto také Babiš hned vyměnil šéfa FAÚ za svého člověka" a potom na vaší výzvu, "to byste měl vědět, když se takto ptáte".
Zjistil jsem, že FAÚ nikdo nezrušil ani nepřejmenoval, je stále útvarem ministerstva financí. Kobra je společný útvar policejní a finanční a vyhledává daňové úniky. Je tedy ve své policejní části pod ministerstvem vnitra. To byste měl vědět vy, když mne takto poučujete.
Odpovězte tedy za pana Musila vy, když jste se do toho vložil, prosím.
Čí člověk stál v čele FAÚ před tím, než tam Babiš nasadil toho svého a proč byl FAÚ zřízen a kým?

2 hlasy

Finanční analytický útvar (FAÚ) byl vytvořen v rámci Ministerstva financí ČR dne 1. července 1996 na základě zákona č. 61/1996 Sb. o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a vyhlášky ministra financí č. 183/1996 Sb. o plnění oznamovací povinnosti finančními institucemi.

Jeho základním úkolem bylo šetřit neobvyklé (resp. později podezřelé) obchody oznamované finančními institucemi a v případě podezření ze spáchání trestného činu podávat oznámení orgánům činným v trestním řízení. FAÚ vznikl jako finanční zpravodajská jednotka administrativního typu, tzn. mimo působnost orgánů činných v trestním řízení, obdobně jako je tomu v některých dalších zemích (v USA, Belgii, Velké Británii či Polsku). Umožňovalo to maximálně chránit citlivé údaje k prověřovaným obchodům a současně mít vysoké pravomoci při jejich získávání. Zákon tu uložil přísnou mlčenlivost a stanovil jednoznačné podmínky, kdy a vůči komu může být prolomena. Útvar musí být rovněž technicky oddělen od ostatních prostor ministerstva.

FAÚ získává pro svá šetření potřebné informace od povinných subjektů uvedených v zákoně - finančních institucí, finančních úřadů, policie a dalších složek státní správy. Rovněž se může dotazovat partnerských jednotek v zahraničí a na základě mezinárodních smluv jim poskytovat informace ze svého šetření.

1 hlas

Dobře, děkuji, tedy žádná Kobra, žádné rozmetání FAÚ Babišem. Založil ho V. Klaus/Kočárník.
A teď k druhé části mé otázky, na kterou opakovaně zapomínáte. Čí člověk stál v čele FAÚ před tím, než tam Babiš nasadil toho svého?

1 hlas

http://www.literarky.cz/politika/domaci/10062-maji-se-osamostatnit-cifrpioni

0 hlasů

Guru jara jara tady píše takový hovadiny, že jenom musim opakovat: Ty voe, ty si ale kreten!

2 hlasy

Já vím, že se váš vývoj zasekl na tomto stupni vývoji. Obdivuji, že s tím dokážete žít. Chudinko.

2 hlasy

To vám nevadí, že Babiš chce aby pojišťovny platili zprostředkovatelům neomezené částky za provize, které chtěl Štancl omezit. To vám nevadí, že bratr Babiše podniká v pojišťovnictví a chce rozlet byznys v Česku ve velkém? To vám skutečně nevadí, že dcera největšího majitele zprostředkovatelů pojišťoven dělá jemu vrcholného manažera a dohodila Agrofertu nadstandardní pojištění? To jste tak slepí nebo navedení?

4 hlasy

Vaše informace jsou úsměvné jako ten Štancl. Kdo to je?

1 hlas

..v tisku, stačí používat správně klávesnici, vyhledávač a najde to každý, snad i vy!!!!!!!!!!!

2 hlasy

...a to tento největší korupčník chce údajně zamezit korupci. Svatá prostoto, lidí nestůjte si na vedení a používejte trochu to co máte na krku.

3 hlasy

Guru jara jara odháčkoval, kdo je u nás největší korupčník :)))
Ty voe, ty si ale kretén!

3 hlasy

Na vašich sprostotách je vidět, že trpíte pocity méněcennosti, já za ně ale nemohu. Co zkusit odbornou pomoc?

2 hlasy

Mějte slitování s nebohým Andrejem Burešem.

Měl smutné totalitní dětství...
To víte otec nomenklaturní kádr UV KSS a ředitel Polytechy , mamiška byla tajemnice na tajení marxismu leninismu ...
Aby Andrejkovi bylo lépe tak ho v (26 letech) mamiška znásilnila ke vstupu do KSČ ... Jako se z panice stává muž , tak se ze svazáka stal komunista...

Byl volako zmatený tak z té změny že ani řádně nevnímal okolní svět ...

„Odkud jsem měl vědět, že někdo nemůže studovat, že někdo nemůže cestovat. V televizi to nebylo, v novinách to nebylo, mě to nikdo neříkal, já jsem takové lidi neznal.“ (Andrej Babiš pro Lidovky )...
"Při prvním vyšetřování mi StB oznámili, že moje rodina není přijatelná pro režim, protože můj strýc emigroval v den vstupu ruských vojsk a můj bratranec taky emigroval." (Andrej Babiš pro iDNES.cz) ....Zřejmě si myslel, že strýc a bratranec jeli do ciziny na nákupy......... A tak ho zlí štbáci ukecali a stal se z něj neřádný , řádný agent Bureš , Jinak byl pracovitý za 9 let ( 4 roky byl v cizině ) tj za 5 let se účastnil 3 akci a měl 17 schůzek jen s řídícím orgánem po hospodách , počet návštěv v konspiračním bytě není znám. Určitě docházel tak úravidelně jako na řídící schůzky . O schopnostech svědčí to že jeho svazek měl 45 listů (24 listů je evidenční , 21 listů bylo práskacích poznatkůcož je dost ).Byl by dozajista ještě lepší nebýt toho že dostal kšeft v Maroku.... http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2013/09/13/kompletni-spis-spolupracovnika-stb-andreje-babise/foto/571923/?cid=793396

6 hlasů

Ministr financí Andrej Babiš předvádí běžné praktiky postlistopadových zbohatlíků.Je to smutné, ale kdyby to dělal soudní cestou nebyl by tam kde dneska je.

1 hlas

20.6 1953 fašistická diktatura v USA popravila po politickém procesu manžele Rosenbergovy ,
hitlermedia zatajují pravdu o politických procesech v USA které běží dodnes nepřetržitě , zamlčují jejich oběti , proč lidem neřeknou pravdu?
poslanec Snítilý za čssd byl v STB , byl tím pádem mafií ODS kdu ukraden jeho poslanecký mandát a hlasoval pro zvolení Klause prezidentem,aby pravicová mafie mohla provést amnestii 50 000 zločinců

0 hlasů

Babiše nemusím, ale špínu na sebe vytahují (nejen) politici naprosto běžně.
A je to samozřejmě v pořádku. Proč by se mělo zapomínat např. že podporu biopaliv vysoce nad závazky proloboval Babiš, že zlodějinu se soláry umožnily hlasy komoušů, socanů a kdu, nebo že žně exekutorů se rozjely v souladu se zákonem přijatým vládou ČSSD? Atd,atd. ...
Chybu vidím jinde, pokud tvrzení není pravdivé měly by se nařčení bránit soudně a v případě veřejně známých lidí by případné tresty měly být rychlé a dostatečně tvrdé, dle závažnosti např. i vč. zákazu veřejných funkcí.

3 hlasy

Divím se, že se tomu ještě někdo diví. Když si neBureš do "bezpečnostní divize" ANOfertu natahal spoustu policajtů a BISáků, tak z nich asi chtěl udělat vrátné, aby mu lidi nekradli kuřata?

5 hlasů

Týden uvádí naprosto tendenční článek naprosto v režii Kalouskové TOP. Za prvé, Babiš žádný svazek na nikoho neukázal, neboť když má na nějakém papírku na stole napsáno něčí jméno neznamená to, že je špiclován. Samozřejmě, že to Babiš už vysvětlil ale opozice včele s TOP a ODS rozjeli kampaň a teď přestat? Za druhé, kde vidíte zločin, když se ukáže, že skutečně měl pravdu a dotyčný pracoval v podstatě ve prospěch pojišťoven a na systematickém okrádání klientů? Babiš pouze poukázal na další okrádání lidí pojišťovnami a ukázal na další šmejdy. Samozřejmě zloději se brání a snaží se Babiše pošpinit jak mohou. Kalousek opravdu patří k velkým demagogům ale bohužel hodně lidí mu to ještě žere.

2 hlasy

To vám nevadí, že Babiš chce aby pojišťovny platili zprostředkovatelům neomezené částky za provize, které chtěl Štancl omezit. To vám nevadí, že bratr Babiše podniká v pojišťovnictví a chce rozlet byznys v Česku ve velkém? To vám skutečně nevadí, že dcera největšího majitele zprostředkovatelů pojišťoven dělá jemu vrcholného manažera a dohodila Agrofertu nadstandardní pojištění? To jste tak slepá a nevidíte jako ostatní?

4 hlasy

Babišovy složky: jak vicepremiér sbírá špínu na lidi, aneb vymývání mozků zkorumpovanými a prostitujícími médii pod taktovkou zločineckých stran ODS a
TOP 09 + STAROSTOVÉ v přímé režii.

2 hlasy

Zdejší šmejdi adorují šéfa šmejdů.

3 hlasy

To jsou zase kecy.
Informace o protivnících sbírá každý.
V biznise i v politice i v lásce.
Proč si lhát.
Takoví my, lidé, prostě jsme.
I ve vlčí smečce na sebe vlci sbírají informace.
To jen idioti z pražských kaváren tvrdí, že je to jinak.
Pokud ten "sběr" probíhá v souladu se zákonem, tak na tom nic není.
Jen by mne zajímalo, jaké úkoly dostává informační služba od premiéra, zda se netýkají Babiše a Agrofertu.
Přerdpokládám, že ano.
A to by bylo zneužití služby placené z veřejných peněz v konkurenčním boji.
Myslím, že i ten idiot, co vyprovokoval poslední cirkus mezi socany a ANO, byl iniciovaný Bohoušem, nebo někým z jeho věrných.

2 hlasy

Napsal "užitečný blb", koblihový volič Hogo Fogo.

1 hlas

Pýčo, já už 10 let volit nechodím.
Ani v Německu, ani v Česku, ani na Slovensku, kde mám volební právo.

Politici mi za to nestojí, abych šel nebo vycestoval volit.
Zato ty zřejmě volit nemůžeš, tobě určitě buď ještě nedali občanku, nebo ti ji už odebrali pro nesvépravnost, pýčo.

0 hlasů

3pínou jsou zloději které Babiš nemilosrdně ukazuje

6 hlasů

Utajované dopady sankcí: EU přijde o 2 miliony pracovních míst! ...bestie co ty sankce zavedly zaslouží kriminál http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/utajovane-dopady-sankci-eu-prijde-o-2-miliony-pracovnich-mist/

2 hlasy

Franta Vránek" pracuje přesně v režiii dezinformační kampaně Ruska. Vránku Vránkoviči. Vylezte z Ruského velvyslanectví ven na ulici v Praze a popovídejte si s lidmi. Budete hořce zklamán co si myslí o současné politice Ruska.

5 hlasů

EU zavádí další hitlerovskou propagandu kromě té co děnně čteme v masmediích Novinářka CNN „Vlády nás platí za falšování událostí“
http://zvedavec.org/komentare/2015/02/6339-novinarka-cnn-vlady-nas-plati-za-falsovani-udalosti.htm
Podle Amber Lyon, trojnásobné držitelky novinářské ceny Emmy, je CNN běžně placena americkou vládou a zahraničními vládami za to, aby selektivně informovala o jistých událostech. Navíc Obamova vláda platí CNN za redakční kontrolu jistého obsahu.

2 hlasy

Další z řady Rudého Vemena a potencionální vrah jako ti ve Frenštátu a Brodu.

3 hlasy

http://zpravy.idnes.cz/rusko-zaplavuje-evropu-i-cesko-dezinformacemi-flc-/zpr_nato.aspx?c=A150619_171622_zpr_nato_inc

4 hlasy

přiznání německého novináře Byl jsem vyškolen americkou CIA, abych lhal, abych zrazoval, abych neříkal veřejnosti pravdu!
http://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/7238-byl-jsem-vyskolen-americkou-cia-abych-lhal-abych-zrazoval-abych-nerikal-verejnosti-pravdu-nemecky-novinar-a-jeho-priznani.htm
„veřejná expozitura CIA“, tak se všeobecně říká Rádiu Svobodná Evropa
CIA nemá ale „zaháčkované“ jen české investigativní novináře z MF Dnes. Podle Ulfkotteho jsou totiž do špionských sítí dnes nejvíce zapletení britští novináři

2 hlasy

Burešovi voliči si přesně tohle přejí, jsou to bolševičtí nostalgici, kterým se po StBáckých praktikách stýská. Tlustou složku má i na svojí loutku Sobotku, je jen otázka času kdy jí vyndá :-)

9 hlasů

hitlerovče prober se ,vy islamohavloidi jste stokrát horší jak bolševici vražda Dubčeka, Kryla, Heidera, Lennona, Ghándího, Bhuttové, Palmeho, Kinga , Hoffy, Malcolma X, Jacksona,Diany,Miloševiče, šéfa Totalu, Diema, Lumumby, Chaveze,
tisíce fašismu usa a nato nepohodlných politiků povraždili demokrati , a bohužel kromě pokusů na lidech a vraždách vlastních civilistů..,,, , vraždí také politiky v zahraničí jako Němcova, když se to hodí do scénáře puče CIA , očekávám další akce CIA další vraždy

2 hlasy

jo Němcova zabila CIA, protože byl proti Putinovi? Kdyby vaše hlava byla aspoň kulatá, míč na fotbal je užitečnější než vy.

2 hlasy

Hochu, budeš se asi moc divit, ale CIA má prsty ve všem důležitém co se na světě odehrálo! Komu prospěla smrt Diema, Lumumby, Palmeho, Cháveze a třeba nejnověji Němcova?! Jaký Němcov záměrům CIA nejvíce prospěje? Děvkař a už nerespektovaný "vyprázdněný" opozičník, nebo jako oběť nenáviděného Putina? !!!

0 hlasů

Jsi hrdina,vůbec se nebojíš,že tě taky zlikvidují.

4 hlasy

Spíš patří někam do blázince.

3 hlasy

Bohužel další který z nenávisti k ostatním zavraždí zase několik nevinných lidí.

3 hlasy

franta vránek 21.06.2015 10:15
OHIO1970

..co tak se nejdříve naučit pořádně česky?!!

2 hlasy

klídek vy hitlerovšké špíny denně vraždíte civilisty v sýrii, libyi, iráku, na ukraině jste jen vrazi ,teroristi extremuisti , jako hitlerova mládež

0 hlasů

hitlermedia jsou vlastněna oligarchy ,a kdykoliv se kdokoliv snaží prosadit byť jen minimální omezení zlodějen a korupce je okamžitě kompromitován viz zákon o majetkovém přiznání ,a elektronická evidence tržeb,
podnikatelští a pravicoví zloději prostě chtějí krást dál ,

0 hlasů

ÚSTR byl založen STBáky a mafiány ODS a KDU ,lidmi top09 , něm fašisti historici zkoumali minulost ,ale hlavně aby zachytili vše co nestačili spálit v archivech STB na organizovaný zločin ods, top,kdu,zel.......katoličtí stbáci jakoby ani neexistovali........minulost či justiční mafii používá mafie tohoto zrůdného režimu k vydírání ,vyhrožování , zastrašování

0 hlasů

od majdanu CIA 1989 ,vládnoucí mafie pravice vlastní archivy STB , ovládá ÚSTR , ovládá justici, policii, ústavní soud, nejvyšší soud, masmedia jako fašistická diktatura .......mají kompromitující materiály na většinu lidí či jejich rodiny ...používají je ke krádeží poslaneckých mandátů, a k tomu aby soudci, státní zástupci, úředníci dělali co vládnoucí mafie DIKTATURA OLIGARCHIE potřebuje

1 hlas

BABIŠE NELZE ODSTŘELIT TĚMITO PRIMITIVISMY !!!
_________________________________
Tu-ááá.

1 hlas

"...jak vicepremiér sbírá špínu na lidi..."
Co dělají politické strany v dobách čekacích lhůt s kandidáty, co je ESTA, když máme s USA bezvízový styk? Například.
Co je tento článek????

3 hlasy

3 radky demagogie, soudruhu :)))

8 hlasů

Ty jakon kokot umřeš.
A brzy.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov