Reakce
Experti: Hudečkův krach? TOP 09 se bojí "pražských" témat

08.12.2013 18:30

TOP 09 je stále relativně mladou stranou, které nezbývá než stavět na popularitě a politické obratnosti svých otců zakladatelů. Proto není překvapivé, že v jejím čele opět stanul exministr zahraničí Karel Schwarzenberg za podpory vlivného místopředsedy Miroslava Kalouska. Zatímco Schwarzenberg představuje vlídnou tvář strany, Kalousek je "zlým mužem", uvedl v České televizi politolog Petr Just.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novak (1 hlas) 09.12.2013 11:52

    Mně se líbí to eufemistické označení intrikána, gaunera a snad i...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tak hlavně to jsou nejaktivnější lidé TOP09, tudíž se o nich píše nejvíce a jsou pod drobnohledem. Další aktivní zástupci TOP09 jistě brzy vyjdou na povrch, to že zatím nejsou vidět je dáno právě tím, že se jedná o mladou stranu a je to tak téměř všude.

0 hlasů

Ahoj :-) , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

0 hlasů

Mně se líbí to eufemistické označení intrikána, gaunera a snad i vraha Kalouska jako "vlivný místopředseda" :-)))))

1 hlas

JJ propaganda musi byt dusledna a tak kazdy den cteme o zkorumpovanych zlodejich z TOP09, kteri demokraticky zvolene zastupce jinych stran podplaci a neumi nic jineho nez tunelovat zakazky a devastovat ceskou republiku ...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov