Souhlas s postupem
Krach jednání s ANO: Hamáček se Zimolou se dočkali potlesku

07.04.2018 16:58

Lídři ČSSD Jan Hamáček a Jiří Zimola se od delegátů sjezdu v Hradci Králové dočkali potlesku a výrazného souhlasu s postupem v jednáních o koaliční vládě s hnutím ANO. Čtvrteční rozhodnutí ukončit jednání s premiérem v demisi a předsedou ANO Andrejem Babišem označila jedna z neúspěšných uchazeček o pozici místopředsedkyně za majstrštyk.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marie Metelková (4 hlasy) 08.04.2018 00:17

    Potlesk byl na místě. Tito vypasení, nařvaní strejcové by byli ve...

  • Jeroným Pražský jrr (4 hlasy) 07.04.2018 18:46

    Obecenstvo mělo přidat i proplesk a pořádnej

  • Josef Dobeš (3 hlasy) 08.04.2018 08:00

    Sociální demokraté se dostali na úroveň ODS, ČSL nebo - částečně i na...

  • Jan Novak (2 hlasy) 08.04.2018 07:13

    Na rizeni prosperujiciho prumysloveho statu jsou potreba studovani...

  • Bob Kadet (1 hlas) 08.04.2018 09:29

    A co že udělal pro republiku disidentský synek Benda jun. Kterého...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Před rokem ve stoje tleskali Dluhoši Sobotkovi, letos zase tleskají nedovzdělanci Hamáčkovi a korupčníkovi Zimolovi. Pěkná partička. Stále asi platí " Kudy chodil tudy krad sociální demokrat ".

1 hlas

lide tradicnich parlamentnich sedmilharu CSSD ODS TOP KDU maji plne zuby

0 hlasů

Sociální demokraté se dostali na úroveň ODS, ČSL nebo - částečně i na Kalouskovu pidistranu TOP 09.
Úsměvné i poučné bylo tvrzení jedné delegátky, že se ČSSD zachovala státotvorně, provedla "majstštyk" a že krach jednání zavinilo ANO tím, že prosazovalo své názory, zatím co ubozí delegáti - představte si - zastupující stranu, která má pouhých 15 poslanců proti 70 ANO, chtěla "jenom" 5 ministrů a z toho dvě, důležitá pro chod státu, nebo snad "jen" výměnu předsedu vlády, byla odstavena jako telátko od cecíku. "Pomóc," volají, tomu co chceme se musí přece každá strana, jakkoli velká, přece podřídit, jinak nás, tu ubohou malou chudinku, neurvale utlačuje.
A tak tato utlačená strana státotvorně s majstrštykem v kapse odchází do opozice, uražená proto, že jejím "nepatrným" požadavkům nebylo vyhověno. Proč taky? ČSSD asi zapoměla, že v minulé vládě škemrala ANO o přízeň, aby vůbec mohla vládnout a když se jí to povedlo, celou dobu nasazovala na ANO psí hlavu, až se jí nakonec povedlo Babiše z vlády úspěšně odstranit a tak vítězně získat 15 křesel v parlamentu.
Jistě, nesporný volební úspěch, jsou i strany, které do parlamentu vlezly oknem díky jednomu křeslu nad limit. Ale to jsou strany přece demokratické, kterým náleží trvalá vláda nad lidem českým, tak čemu se divit. Nevím, ale mé neblahé tušení mi říká, že díky zmíněnému "majstštyku" možná v přístích volbách přijdeme o jednu "levicovou" stranu a tak necháme znovu pravici vykřikovat, že demokracie zvítězila nad zlobou a nenávistí a "s kapitalismem na věčné časy a nikdy jinak". "Zlobou a nenávistí"? Nevím, ale té špívy tekoucí z odpadu dnešní pravice je čím dál tím víc. A "nikdy jinak?" to jsme již zažili zcela nedávno. AČSSD tomu chce přispívat? Asi ano, poslední "teorie" o vítězství nad ursupátorem, trestně stíhaným a v demisi, jak ostatní opoziční řečníci neustále - aby snad hloupý lid nezapomněl - kolem dokola omílají a tak očekávám, kdy konečně ČSSD , na věky jednotná si posype si hlavu popelem a jako strana příště již vítězná vykročí ruku v ruce s TOP 09 ke světlým a vítězným zítřkům. Vždyť ty druhé strany jsou nahrané - my máme za kamaráda Pospíšila ze Štěchovic (pardon, z Bruselu!). Je to sice jen parafráze na písničku W+V z let 30. století minulého, ale doba politická se tam pomalu, ale jistě vrací.

3 hlasy

Na rizeni prosperujiciho prumysloveho statu jsou potreba studovani lide , ekonomove , uspesni podnikatele .
CSSD vyhodila z vlady jedineho ekonoma , Mladka .
Ted uz nabizeji jen umelce , venkovske ucitele , boxery , prodavace zeleniny .
To je oresne !

2 hlasy

A co že udělal pro republiku disidentský synek Benda jun. Kterého ještě taťka v zadních lavicích PS přebaloval. A nikdy nic krom mlácení pantem nedělal. Nebo narcis Klaus?? Teda krom rozšíření slovní zásoby. Neboť slovo tunel nemusí vždy znamenat horní činnost.

1 hlas

Potlesk byl na místě. Tito vypasení, nařvaní strejcové by byli ve vládě jen pohromou.

4 hlasy

Obecenstvo mělo přidat i proplesk a pořádnej

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov